Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θηλαζω 4,5 μηνες τωρα και πινω καφε φραπε

δεν ξερω αν πειραζει η οχι η παιδιατρος μου ειπε εναν την μερα μπορω να πινω

μηπως ομως περναει στο γαλα και κανει κακο στο μωρακι μου

η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να τον κοψω

αληθεια εσεις τι κανετε?πινετε καφε ενω θηλαζετε?????

Δημοσίευση

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΙΝΩ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΕΣ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Δημοσίευση

να σου πω ελενη η μικρη μου γενικα ειναι υπερκινητικο και ζωηρο μωρο

τη μερα κοιμαται συνολικα 3 ωρες περιπου οταν ειμαστε σπιτι γιατι οταν ειμαστε εξω κοιμαται παραπανω στο καροτσι

το βραδυ εδω και λιγο καιρο κοιμαται απο τις 9 περιπου και ξυπναει στις 8 το πρωι με 2 φορες θηλασμο τη νυχτα

οταν ειχα δοκιμασει 1 βδομαδα να μην πινω καφε για να δω πως θα ειναι ηταν ακριβως το ιδιο και γιαυτο το ξανα συνεχισα

τι να πω δεν ξερω

Δημοσίευση

Αν δεν μπορείς χωρίς καφέ να τον πίνεις τουλάχιστον αμέσως μετά τον θηλασμό γιατί η καφείνη αποβάλλεται μετά από 3 ώρες.

Γιατί δεν πίνεις ντεκαφεινέ φραπέ? δεν έχει καμμιά διαφορά με τον κανονικό!!

Εγώ δεν είμαι και πολύ του καφέ αν πιώ θα πιώ χωρίς καφείνη!!

Δημοσίευση

Έχω ακουσει πως ειναι προτιμοτερο οι μητερες που θηλάζουν να πινουν καφε αμεσως μολις θηλάσουν για να μπορεσουν να αποβληθουν τα κακα συστατικά!!!

όντως δοκιμασε ντεκαφεινέ..

ετσι και άλλιως ειναι τοσο χαλια οι τροφες που καταναλωνουμε που ο εας καφες τη μερα ελαχιστα επηρεαζει..

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΔΑ. ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΝΩ!

Δημοσίευση

ηπια και ντεκαφεινε αλλα καμια σχεση με τον κανονικο

βασικα τον θελω και για να με κραταει λιγο γιατι ολη μερα θα νυσταζω αν δεν πιω

ετσι κανω συνηθως προσπαθω να κανω μολις θηλασω αλλα το κακο με μενα ειναι πως μπορει να τον εχω και 1,5 ωρα τον καφε και να τον απολαμβανω

κανω ταυτοχρονα δουλειες η οτιδηποτε αλλο και τον πινω σιγα σιγα

τι να πω θα συνεχισω να πινω τοτε

αφου και εσεις πινετε και λετε δεν πειραζει

αφροδιτη και εγω εχω πιει και 2 την μερα

δεν γινεται χωρις καφε ρε κοριτσια

μια απολαυση εχουμε να την σταματησουμε?

Δημοσίευση

egw phnw eno thhlazw !!!!!

pantos ntekafeine den mporw na piw einai apesios

ase pou einai kai pio epeksergasmenos kai den ton theorw kalo .

re koritsia mhn treleneste kai kafe tha pioume kai mpira to bradaki kai kana potaki sthn xash kai sth feksh .tipota den pirazei to mwro an einai me metro .

pantos kai egw thelw 2 thn hmera gia na ta kataferw !!!!

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

egw phnw eno thhlazw !!!!!

pantos ntekafeine den mporw na piw einai apesios

ase pou einai kai pio epeksergasmenos kai den ton theorw kalo .

re koritsia mhn treleneste kai kafe tha pioume kai mpira to bradaki kai kana potaki sthn xash kai sth feksh .tipota den pirazei to mwro an einai me metro .

pantos kai egw thelw 2 thn hmera gia na ta kataferw !!!!

αχ με καταλαβαινεις απολυτα

αλκοολ δεν εχω πιει αλλα καφε δεν γινεται αν δεν πιω

2 τη μερα ειναι καλα δεν ειναι πολλοι ε?

να πινω κ τον απογευματινο δηλ???

κ να σταματησω να τον πινω με τυψεις

μια γνωστη μου μου λεει εγω οταν θηλαζα κ κανενα βραδακι επινα ρετσινα η αλκοολ γενικα μετα το μωρο λεει κοιμοταν συνεχομενα 12-13 ωρεσ κ ξεκουραζομουν

εγω ακομα φοβαμαι να πιω

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια μου θηλαζω τη μικρη 4 μηνες και κατι, καφε εχω πιει, φραπε μονον 4 φορες μετα απο θηλασμο.

Θυμαμαι μου χει πει η μαια οτι τους προκαλει νευρικοτητα, οπως και στην εγκυμοσυνη.

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι μου λειπει παρα πολυ. Γενικως μου λειπει αρκετα η ανθυγιεινη μου ζωη...τσιγαρο και φραπες!!!:P

Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια...για να συνεχισω τον θηλασμο...

Δημοσίευση

Εγω πάντος και στην εγκυμοσυνη επινα - φιλτρου βεβαια. Και τωρα που θηλάζω πίνω. Εναν διπλο ελληνικο το προι- αλλιωσ θα κουτουλαω και το απογευματακι με τον αντρα μου. Λετε γι'αυτο το μικρό μου ειναι τοσο ζωηρό!!!!!

Γενικα δε νομιζω να πειραζει με μετρο. Ακομα και κανενα ποτιρακι κρασι που και που δεν το ενοχλει. Η υπερβολή κανει κακο.

Δημοσίευση

baby sm έγραψε:

Παντως...μια που το αναφεραμε...λεω να κανω ενα φραπεδακι τωρα να πιω κανα δυο γουλιτσες...μολις τελειωσα τον θηλασμο και η μικρη κοιμηθηκε...

:P

Πιές και για μένα έναν!!! εγώ πίνω το πρωί τσάι για τον θηλασμό και αυτό με ένα διαρκές κλάμα..δλδ δεν το απολαμβάνω!!!

Τυχερή που η μικρή σου κοιμήθηκε και η δικιά μου κοιμήθηκε στα χέρια μου, την άφησα στην κούνια της και αμέσως ξύπνησε και κλαίει....αμάν πια δεν μπορώ να κάνω τίποτα....!!!

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

baby sm έγραψε:

Πιές και για μένα έναν!!! εγώ πίνω το πρωί τσάι για τον θηλασμό και αυτό με ένα διαρκές κλάμα..δλδ δεν το απολαμβάνω!!!

Τυχερή που η μικρή σου κοιμήθηκε και η δικιά μου κοιμήθηκε στα χέρια μου, την άφησα στην κούνια της και αμέσως ξύπνησε και κλαίει....αμάν πια δεν μπορώ να κάνω τίποτα....!!![/quote:2gs68z8c]

Κοιμηθηκε για μιαμιση ωρα.Ισα ισα να πιω το καφεδακι και να κανω κανενα ψιλοδουλι!Μετα ξυπνησε απελπισμενη γιατι ηθελε να τα κανει...επιτελους! Μας καταχ...σε!!!χαχα:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μετα χαζολογησαμε...και μετα γκρινια για φαι.Κοιμηθηκε στπ βυζι!Τωρα την εχω ακομα στον ωμο σα σακι!Περιμενω να ρευτει και μετα να τη βαλω μπρουμυτα στο κρεβατι της,ετσι κοιμαται.

Μη νομιζεις οτι και εγω προλαβαινω να κανω πραγματα ιδιαιτερα αμα δεν ειναι σπιτι ο αντρας μου!Αστα κοριτσακι!Υπομονη...:)

Δημοσίευση

Κι'εμενα ο γιατρος μου, μου ειχε πει να πινω τον καφε αμεσως μετα τον θηλασμο ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο δεν υπηρχε φοβος... αλλα μου ειχε πει να πινω μονο γαλλικο και ελληνικο... επινα εναν τη μερα μετα τον πρωινο θηλασμο...!

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Κι'εμενα ο γιατρος μου, μου ειχε πει να πινω τον καφε αμεσως μετα τον θηλασμο ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο δεν υπηρχε φοβος... αλλα μου ειχε πει να πινω μονο γαλλικο και ελληνικο... επινα εναν τη μερα μετα τον πρωινο θηλασμο...!

sweetmammy welcome back!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...