Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

πωσ γινετε να σε πιανουμε ασχημεσ σκεψεις τετοιες μερες;;

τεσπα δικιο εχετε τι καλυτερο απο τηνδικη μου οικογενεια τελικα...

MITSI2 με ειχε πιασει λιγο αλλα μετα οσο περνουσε η ωρα εγινε η αποκορυφωση τωρα ειμαι πιο χαλαρα αλλα αυτοσ ο ρημαδο κομποσ στο λαιμο ελεοσ......

λεω να το ριξουμε εξω σημερα θα παμε σε παιδοτοπο αν βρω κανεναν ανοικτο :blink:

καντινου μου μαλλον το παραπανω ειναι να εχεισ ενα αντρα και δυο παιδακια ποθυ σε λατρευουν ;)

pink εμεις κοπελα μου πρεπει να γραψουμε βιβλιο μπεστ σελερ θα γινει αμεσως...:huh:

ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ!:)
Δημοσίευση

ΑΧ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!! ΣΑΓΑΠΑΩ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ!!!ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!;)

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλα μου κ χρονια πολλα!!Μηπως τελικα μελαγχολεις για την ηλικια κ δεν μας το λες???:) Πλακα κανω..

Την υγεια σας να εχετε και ολα τα αλλα ειναι δευτερα.Πηγαινε το απογευμα να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου που τοσο πολυ το αξιζεις, μια καλη τσαντα,η ενα ωραιο φορεμα, η ενα ακριβο αρωμα και μετα βγειτε εξω.Κανει ακομα ζεστη για να κλειστειτε σε παιδοτοπο!!

Η μικρη δεν καθεται σε καφε??

Χρονια πολλα!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω γραμματεα μου και ανταποδιδω :laugh:

ο παιδοτοποσ ειναι ανοικτοσ και ειναι ο μονος που καθεται η μικρη ετσι θα μπορεσουμε να μιλησουμε και με το συζηγο στα καφε την κυνηγαμε οσο για τα ψωνια τα εχω κανει προκαταβολικα την προηγουμενη εβδομαδα που με ειχε πιασει μια κριση :silly:

28 γινομαι δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικη ηλικια φιλεναδα μου :woohoo:

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά!Υγεία και οικογενειακή ευτυχία εύχομαι!

Να σε χαίρονται!

ΥΣ.πολλές φορές δεν θυμάμαι γενέθλια...:silly:

Ακόμη και δικών μου ανθρώπων!:silly:

Φιλιά!Να περάσεις καλά!

Να θυμάσαι:γηράσκω αεί διδασκόμενος...

Βιώματα και εμπειρίες...

Αλλά είσαι και νεότατη!

Δημοσίευση

Τιιιι???Δε βγήκανε οι φωτο που σου έστειλα;; Τόσος κόπος για το τίποτα;; :( Δεν πειράζει...τουλάχιστον οι ευχές μου θα έρθουν και θα πιθάσουν τόπο!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!! :) ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ!:)

Δημοσίευση

Μη το σκέφτεσαι κάν...

Άλλο οι γονείς σου και άλλο εσύ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχει λόγος να ζείς καθημερινά με τα λάθη των γονιών σου στην ψυχή σου.

Τώρα η μανούλα είσαι ΕΣΥ και πολύ απλά θα δώσεις στα παιδιά σου, ότι στερήθηκες.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πολλές φορές είναι θετικό κάποιοι άνθρωποι να έχουν άσχημα παιδικά βιώματα.

Τους βγαίνει σε απέραντη στοργή με τα δικά τους παιδιά.

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα λιονταράκι!!!!!

Μην σε ανησυχεί που δεν τα θυμούνται τα γεννέθλιά σου. Ούτε τα δικά μου θυμούνται οι δικοί μου! Τους το λέω μια μέρα πριν: "Αύριο έχω γεννέθλια, να με πάρετε τηλέφωνο να μου πείτε χρόνια πολλά!"

Τι να τα θυμόμαστε τα...ρημάδια? αφού μεγαλώνουμε! (εγώ 30/7 έκλεισα τα 38!!!)

Χρόνια σου Πολλά κοριτσάκι μου, πάνω απ' όλα με Υγεία!!!!!

Δημοσίευση

Εύη μου

γιατί στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου;;;

Όποτε κ αν μπεις στο Μαμμυ

έχεις τοοοοοσες φίλες (έχω δει!)

που μπορείς να πεις ότι θέλεις

και να πάρεις κ ααααααπειρες ευχές!!!

Χρόνια σου πολλά κ με υγεία πάντα...

Να είσαι περήφανη για την οικογένεια

που έφτιαξες κ να ...την καμαρώνεις!!!

Χιλιόχρονη κ χαρούμενη

να είσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλές βολτίτσες στον παιδότοπο!

Δημοσίευση

annoula30 σε ευχαριστω κοριτσακι μου και σου ευχομαι γρηγορα για τριτο,οσο για τα βιωματα σε αυτο ελπιζω να μην κανω λαθη που μου εκαναν :kiss:

ΠίτερΠαν ευχαριστωλιονταρινα μου να σαι καλα και μην εκουω ανοοσιεσ για την ηλικια βαζεισ πολλεσ 20αρεσ κατωωωωω :P

marimari ειστε δοξα το θεο πολλες εδω μεσα και παντα προθυμες να βοηθησετε σε ευχαριστω και να σου ευχηθω με την σειρα μου να γεννησεισ με οσο λιγοτερο πονο το μπουμπουκι σου :woohoo:

dallia μου φρεσκομανουλα μου σε ευχαριστω πολλα φιλακια στον μπεμπη σου ;)

ValentinaGiannis πρωην γειτονισσα κανονισε για κολυμβητηριο σε ευχαριστω :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ !ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕΙ ΚΑΙ ΓΩ(ΜΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ 10/8) Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α!!!!!!!!!:P ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσακι μου αν και καθυστερημενα χρονια πολλα και σε σενα λιονταρακι :woohoo:

οποτε αν ισχυει αυτο που διαβασες τοτε με βλεπω ενα χρονο ψιλοχαλια δεν το ηξερα οποτε θα το ξερω για τα επομενα γενεθλια :blink:

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...