Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια σημερα πηγα στον γιατρο γιατι ενιωθα συσπασεις(πετρωμα στη κοιλια και πονακια)και επισης καταλαβαινα οτι ειναι πολυ χαμηλα το μωρο.Τελικα επιβεβαιωσε ο γιατρος οτι κοντηνε ο τραχηλος.Ειναι 20 χιλιοστα!Ειμαι στην 31η εβδομαδα.Μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να μεινω στο σπιτι και να ξεκουραζομαι σιγουρα για 3 εβδομάδες για να αποφυγουμε προωροτητα κλπ.Θα με παρακολουθει στενα.Μου αυξησε και το μαγνησιο.Ειχε καμια σας εμπειρια αναλογη?Εχω διαβασει αναλογα περιστατικα και ολα πηγανε καλα.Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη αλλα δεν το κρυβω οτι επεσα λιγο σημερα!:( Μακαρι η ξεκουραση και μονο να εχει αποτελεσμα.

Δημοσίευση

Maρακι σου ειπε ξεκουραση ή ακινησια;

Παντως αν και δεν γνωριζω απο κοντο τραχηλο εισαι σε προχωρημενη εβδομαδα ..καθε μερα που περναει ειναι κερδος για το μωρο Μωρακια γεννηθηκαν στην 31η εβδομαδα και ειναι μια χαρα Κανε υπομονη και ξαπλα να περασουν 3,4 εβδομαδουλες ! Ολα θα πανε καλα!!!!

Δημοσίευση

Και γω apis μου πιστευω ολα καλα θα πανε.Βασικα μου ειπε πολυ πολυ πολυ ξεκούραση.Να μη βγαινω να μη πηγαινω για μπανια και καθολου δουλειες.Αυτο που τον ενδιαφερει στην ουσια ειναι να μην ειμαι ορθια αρκετη ωρα και πιεζεται ο τραχηλος.

Δημοσίευση

MARAKI MOU OLA KALA THA PANE APLA GIA 1 MHNA DEN THA KANEIS TIPOTA APOLYTOS GIA TO KALO TOU MVROU SOU!!!EGV HMOUNA 2 MHNES STO KREBATI MONO GIA TOUALETA SHKVNOMOUNA ALLA EIXA ORGANOTHEI POLU KALA DIABAZA BIBLIA EMPENA STO INTERNET EBLEPA DVD MILAGA ASTAMATHTA STO THL KAI PERASE O KAIROS KAI SHKVTHIKA ALLA PANTA ME PROSOXH KAI EXV POLU KAIRO AKOMA MEXRI NA GENNHSV TO KALO ME ESENA EINAI OTI EISAI SE PROXORIMENH EGKUMOSUNH OPOTE EINAI PARA POLU KALO AUTO!!!NA SKEFTESAI OTI SE LIGO KAIRO THA KRATAS STHN AGKALIA SOU TO MVRAKI SOU KAI OLA THA PANE KALA LIGO YPOMONH THELEI KAI O KAIROS PERNAEI POLU GRHGORA FILIA!

Δημοσίευση

& εγώ με κοντό τράχηλο είμαι... :( Δυστυχώς όταν το ανακαλύψαμε ήταν αργά για περίδεση. Ετσι σταμάτησα τη δουλειά 1 μήνα πριν την προβλεπόμενη ημ/νία & μου είχε πει κρεββάτι - 3 μαγνήσια - 6 utrogestan .

Η αλήθεια είναι ότι στο κρεββάτι δεν ήμουν όλη την ώρα & για ψώνια πήγα & βόλτες & μπάνια αλλά γενικά ξεκουραζόμουν πολύ πολύ περισσότερο από πριν.

Τώρα κατάφερα πλέον να μπω στο μήνα μου & δεν μου τον έχει ξαναμετρήσει γιατί λέει ότι από εδώ & πέρα ...ετοιμαζόμαστε..Την τελευταία φορά στις 33 εβδομάδες είχα 2,2 εκ.. ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-3,5 εκ. Εμένα ούτε στις 22 εβδομάδες δεν ήταν 3,5!!

Καλή συνέχεια & ξεκούραση όσο το δυνατόν περισσότερο .. & το μαγνήσιο τελικά σώζει.. εμένα χθες μου είπε ότι αν δεν είχα πάρει το μαγνήσιο-utrogestan θα είχα γεννήσει προ πολλού!!

Οσο για τις συσπάσεις & εγώ είχα αρκετές & με το μαγνήσιο πλέον δεν καταλαβαίνω τίποτα .. Χθες είπε να το κόψω.. για να αρχίσουν να έρχονται οι συσπάσεις γιατί πλησιάζουμε..

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΗΤΑΝ 32ΜΜ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ(ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΗ.ΣΤΙΣ 20/8 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΡΑΚΙ(ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ 1979 ΧΑ ΧΑΧΑ)ΧΑΛΑΡΩΣΕ ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΙ...ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΩΡΑ ;) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Κ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2ΕΚ. ΣΤΗΝ 23ΕΒΔΟΜΑΔΑ.:blush: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ UTROGESTAN ΜΑΓΝΗΣΙΟ YTOPAR(ΤΟΚΟΛΥΤΙΚΑ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΙΣΙΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ. ΓΙΑΥΤΟ Κ ΣΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΤΕΞΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!:lol:

Υ.Σ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.:unsure:

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

Δημοσίευση

/Κοριτσια Υπομονη πολυ ξεκουραση και καλο κουραγιο!Ημουν ξαπλωμενη απο τον 5ο μηνα με συσπασεις!Βεβαια ο τραχηλος δεν μικρυνε αλλα αυτο προσπαθουσαμε να αποφυγουμε!Τωρα βρισκομαι στην 36 εβδομαδα και ακομα δεν μπορω να το πιστεψω!Εκοψα τα χαπια και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω οτι κανει καθε εγκυος πλεον!Εγω βεβαια δεν σηκωνομαι μηπως και κερδισω καμια εβδομαδα ακομα!Αυτο που θελω να σας πω ειναι οτι ολο αυτο το αγχος το περασα και εγω αλλα τα καταφερα με πολυ υπομονη να φτασω μεχρι εδω!Ξερω ειναι δυσκολο αλλα μην απογοητευεστε ολα θα πανε καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄  Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 
    • Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!! Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης.  Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω.  Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη.  Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;; & το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου. Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!
    • Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;
    • Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 
    • Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...