Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

sebastian_holidays_2_013.JPG εγω οπως ειπα θηλαζω παντου και να και η αποδειξη...δε μου εχουν κανει κανενα σχολιο παντως!

Μια χαρα...και καλά κάνεις! Εγώ σήμερα είδα μια ξένη να θηλάζει το κοριτσάκι της ,μάλλον στην ίδια ηλικία με ΄τον δικό μου και έδειχνε να μην την νοιάζει και πολύ ..προσωπικά όταν την είδα..συγκινήθηκα..! Το θεωρώ..υπέροχη σκηνή..μακάρι να βλέπαμε περισσότερες τέτοιες σκηνές..

  • Απαντήσεις 237
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

sebastian_holidays_2_013.JPG εγω οπως ειπα θηλαζω παντου και να και η αποδειξη...δε μου εχουν κανει κανενα σχολιο παντως!

Αυτος ο μπεμπουκος με τις διπλιτσες στα χερακια ειναι για ζουληγμα!!

Ισως απο τα ποιο λαχταριστα μωρα που εχω δει...

Franita κοπελα μου να τον χαιρεσαι!

(λιγο εκτος θεματος αλλα...δεν μπορουσα να μην το αναφερω!)

Δημοσίευση

pebi..τι όμορφες φωτό..τι μου θύμησες τώρα..ααχχ..ώρες ώρες μετανιώνω που σταμάτησα το θηλασμό..ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας..

Δημητρα αν κατάλαβα , εννοείς να καπνίζεις μπροστά στο μωρό; Όχι..προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό. Καθόλου. Γιατί για κάθε 4 τσιγάρα που κάνεις εσύ το 1 το καπνίζει το μωρό σου. Δε νομίζω να θες το παιδί σου να είναι παθητικός καπνιστής..

Δημοσίευση

tirogaridaki εφοσον μιλαμε για δημοσιο θηλασμο υποθετω οτι μιλαμε και για δημοσιο καπνισμα. Που ειναι το κακο λοιπον να ειμαι σε μια καφετερια να κανω τσιγαρο και να ειναι διπλα μου το παιδι. Η αντιθεση μου ειναι στο οτι δεν μπορουμε τα συγκρινουμε ανομια πραγματα. Αλλη εικονα η μια και διαφορετικη η αλλη. Πιστευω απλα οτι το παραδειγμα ηταν ατυχες για το συγκεκριμενο θεμα που συζηταμε!

Δημοσίευση

Μόνο που το κάπνισμα έχει απαγορευτεί σε δημόσιους χώρους πρώτον και δευτερον στο θηλασμό προσφέρεις υγεία στο παιδί σου και στο δευτερο θάνατο. ΄Πρφανως η κοπέλα που το έγραψε ήθελε να φέρει 2 εικόνες μπροστά μας που συναντάμε συχνά και πολύ περισσότερο εκείνη με το τσιγάρο η οποία όμως κατα παράδοξο τρόπο θεωρείται φυσιολογικότατη και η άλλη ντροπή και ανηθική...κι εγω θα χαιρόμουν πιο πολύ να βλέπω δημόσια να θηλάζει μια μαμά το μωρό της παρά να καπνίζει με το παιδάκι της δίπλα.

Δημοσίευση

tirogaridaki ειπε κανεις το αντιθετο για το θηλασμο. Επισης σαν καπνιστρια ξερω πολυ καλα τα δικαωματα μου και δεν χρειαζομαι υποδειξεις. Γι αυτο ακριβως ειπα οτι αλλη εικονα η μια και διαφορετικη η αλλη για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα. Εγω μπορει να εχω μείον το οτι καπνίζω, εσυ κατι αλλο, και παει λέγοντας! Ολοι κανουμε λαθη!;)

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

proxthes mou mhlouse o antras mou kai egw thhlaza kai kapoia sthgmh girizei o mikros kai fanera enoxlimenos kai ekneurismenos tou kanei aaaaaaaa!!! .mhna me kokkalo kai oi duo ,girise kai ton malose :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!:laugh: :laugh::laugh:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙ :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ναι εχω θηλασει μεσα στην εκκλησια. ενοιωσα την αναγκη να παω στην εκκλησια και πηγα.... η μικρη μου ηταν 11 ημερων και μολις ειχε βγει απο την μοναδα μου ειχε λειψει τοσο και ξεροντας οτι της προσφερω το καλυτερο την θηλασα ενω ταυτοχροα ετρεχαν δακρυα απο τα ματια μου.... δακρυα χαρας που την κρατουσα παλι στην αγκαλια μου, δακρυα γιατι ενοιωθα να βρισκομαι σε μια αγκαλια, εμεινα 1 ωρα + ειχα πολλα να πω και να νοιωσω!

η παναγιτσα μας αγκαλιαζε και τις 2!

και το εχω κανει μια ακομα φορα στην Τηνο για τους ιδιους σχεδον λογους!

δεν ενοιωσα ντροπη.... ενοιωσα αγαλιαση μαζι και η κορη μου!

Δημοσίευση

Δεν αναφέρθηκε η λέξη ντροπή!Μάλλον σεβασμός σε ιερό χώρο θα έλεγα...

Τέλος πάντων...Διαπιστώνω ιδιαίτερη ευαισθησία, οπότε...

Ό,τι θεωρεί ο καθένας πρέπον, πράττει...

Αλλά ναι το ορθό είναι ορθό...Μην γελιόμαστε...

Και προπάντων μην συγχέουμε πράξεις και καταστάσεις...

Άλλο εκκλησιασμός άλλο θηλασμός!

Αυτά...

Δεν επεκτείνομαι περαιτέρω...

Ο νοών νοήτω...

Καλή συνέχεια αγαπητή!

Δημοσίευση

Δεν ειναι ορθρο να θηλαζουμε στην Εκκλησια???????

Αν καποιος μου ελεγε η μου πει οτι ειναι αισχρο και απρεπες να θηλασω στην εκκλησια ειλικρινα δεν προκειτε να ξαναπατησω στην εκκλησια μεχρι το τελος του θηλασμου μου και τον θηλασμο σκοπευω να τον κρατησω μεχρι να μου πει το παιδι οτι δεν θελει αλλο

αρα ακομα και για την βαφτιση θα περιμενω να τελιωσει ο θηλασμος και μετα να το βαφτισω

Δημοσίευση

Pebi και Franita υπεροχες οι φωτογραφίες μπράβο σας

Lena είσαι φοβερή και φυσικά συμφωνώ και εγώ η επόμενη συνάντηση να είναι στο συγκεκριμένο μαγαζί, τώρα που πήρα και το κολάι και θηλάζω κι εγώ δημόσια.:woohoo:

Δημοσίευση

Ελένη μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε;;;Πιος είπε αισχρό;;;

Και επιτέλους δεν εννοώ τον χώρο, το κτίριο...Εννοώ τη στιγμή!Της Θείας Λειτουργίας!Αμάν πια...Αλλά ναι, στην εκκλησία θυμηθήκατε να θηλάσετε;;;Υπάρχει και το αυτοκίνητο!

Έσταξα για τα αυτονόητα χρυσή μου!

Φρανίτα ούτε καν είδα γλυκειά μου ποιος...Για αστείο το ανέφερα...Σε φιλώ!

Δημοσίευση

εγω προσωπικα δεν την αφηνα στιγμη απο το στηθος! ειμασταν 23ωρες το 24ωρο αυτοκολητες! τωρα? το πολυ 5 λεπτα ι καθε θηλασμος! κλαψ κλαψ μου λειπουν οι ατελειωτες ωρες θηλασμου! μου τη δινει που δινει περοσοτερη σημασια στα παιχνιδια παο εμενα αλλα γινεται ενας ανεξαρτητος ανθρωπος και αυτο με κανει χαρουμενη! σεβομαι τον χωρο της εκκλησιας και την ιεροτητα αυτου, ισως πολλες φορες να μην μου αρεσουν καποιοι λειτουργοι ! αλλα δεν θεωρω τον θηλασμο ιερο το θεωρω απολυτα φυσιολογικο! οποτεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα θηλασω παντου!

φιλια σε ολα τα μωρα

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

Απορια

Αν το μωρο σας πειναει ποσες απο εσας θα αφησετε το μωρο σας να κλαιει και δεν θα του δωσετε να φαει για να μην θεωρηθει ασεβεια την ωρα της θειας λειτουργειας??????????????????:blink: :blink: :blink:

Αν καθομουν σε κανα στασίδι απομερο θα θηλαζα αλλα επειδή ημουν ορθια οταν μου ετυχε βγηκα στο προαυλιο, θηλασα και επεστρεψα .

Καταλαβαινω τις κοπελες που δισταζουν να θηλασουν δημόσια αλλα δεν δεχομαι υποδειξεις για το τι θα κανω εγω με το μωρο μου και το στηθος μου.

Το φυσιολογικό το εμφανιζουμε χυδαίο και τη χυδαιοτητα την περιφέρουμε καθημερινά στη ζωή μας . Τρελή υποκρισία !

Υπαρχει και εικονα της Παναγίας που θηλαζει αν τη βρω θα την παραθέσω :)

Δημητρούλα μου με κανεις να ομολογήσω οτι δεν διαβασα τα προηγουμενα :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...