Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες, πρωτη φορά γράφω!!!

λοιπόν, μου έτυχε και μένα πριν δυο μέρες, πρώτη φορά το ακούω και μου το είπε ο γιατρός μου.

Επειδή έχω σταθερό κύκλο κατάλαβα οτι κάτι συμβαίνει...νευρα, συχνοουρία, πονάκια στην κοιλια, πρησμένο στήθος, ψιλοανακατοσούρες, κλπ. Οπότε παίρνω το τεστ. το έκανα την 27η μέρα, βγήκε πολύ αχνό, αλλά θετικό. Το έκανα και την επόμενη μέρα, πάλι θετ΄κό αλλά πιο αχνό. Εν τω μεταξύ άρχισε να μην πονάει και το στήθος μου. Στην 30η μέρα αδιαθέτησα (ο κύκλος μου είναι 27 μέρες), χωρίς φρικτούς πόνους και μεγαλεία...φυσιολογικά.

Πηρα το γιατρό μου και μου είπε για τη βιοχημική εγκυμοσύνη. Μάλιστα τον ρώτησα για την αξιοπιστία των τεστ και μου είπε οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει το τέστ θετικό και να μην ήμουν, άρα ήταν βιοχημική.

Τελος πάντων δεν αγχώνομαι, γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι.

Τελικά είναι τόσα αυτά που δεν γνωρίζουμε!!!

Δημοσίευση

και εγώ πριν 2 ημέρες έμαθα τι είναι η βιοχημική εγκυμοσύνη, δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει και αυτή!! :ohmy: Από κάποια άλλη δημοσίευση που έγινε, έψαξα στο διαδύκτιο και βρήκα τελικά κάποιες πληροφορίες σχετικά!!!

Πάντως μπορείς να ξαναμείνεις έγκυος, δεν υπάρχει πρόβλημα!! :)

Δημοσίευση

σιγουρα γινονται τοσα στον οργανισμο μας που καμια φορα ειναι καλυτερα να μην γνωριζουμε και αλλες φορες να γνωριζουμε...αναλογως του θεματος και κυριως της ψυχολογιας μας! μην σε ανησυχησει ομως αυτο, συμβαινει σε αρκετες, αλλα οι περισσοτερες δεν το αντιλαμβανονται!

Δημοσίευση

θα συμφωνησω με το haroulini παρα πολλες γυναικες εχουν παθει βιοχημικη και δεν το εχουν καταλαβει απλα βλεπεουν περιοδο με περισσοτερο ισως αιμα και μαλιστα εχουν και τα συμπτωματα πριν την εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση

Κι εγώ πρέπει να το είχα πάθει τον προηγούμενο μήνα. Αχνή γραμμή σε δύο τεστ, και την επόμενη μέρα ήρθε η περίοδος, χωρίς μεγαλεία όπως λες κι εσύ. Ένιωσα καλύτερα όταν έμαθα για τη βιοχημική εγκυμοσύνη, γιατί σημαίνει ότι, τουλάχιστον, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα γονιμότητας. Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες και δεν το καταλαβαίνουν καν, γιατί δεν ανιχνεύεται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...