Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ 1ΜΗΝΑ ΓΙΝΕΤΕ 1ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!

Δημοσίευση

Να το χαιρεσαι το παιδακι σου afri μου!Σου ειπε το γιατι ο αντρας σου?δεν νοιωθει ετοιμος,πιεζεται με την δουλεια του,σκεφτεται το οικονομικο?θελει να το αναβαλλετε για αργοτερα.τι σου ειπε?Ξανασυζητα το παλι και προσπαθησε να καταλαβεις τι νοιωθει κι εκεινος,ο ερχομος ενος παιδιου ειναι υποθεση και των δυο γονιων και πρεπει να συμφωνουν,η αποφαση να ειναι κοινη ωστε μην υπαρχουν προβληματα μελλοντικα και μετατοπιση ευθυνων!Συζητησε το ξανα ηρεμα και με κατανοηση!:)

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΙΤΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΙΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Φιλη μου εχω και ενα γιο ο οποιος ειναι 5 ετων οταν τον καναμε ειπαμε οτι μετα απο κανενα χρονο θα βαζαμε μπροστα για δευτερο ομως επειδη ετυχε να μετακομισουμε ειπαμε να το αφησουμε για λιγο ο αντρας μου το ηθελε πολυ εγω ομως δεν ημουν σε καλη κατασταση με ειχε ενοχλησει η μετακομιση το γεγονος οτι επρεπε να αφησω τη δουλεια μου και γενικοτερα η όληκατασταση μου ειχε δημιουργησει μεγαλο αγχος και πολλα νευρα ξεσπαγα επανω στο μικρο με το παραμικρο και νομιζα οτι αν εμενα εγκυος θα τρελλενομουν .Εκεινος το ηθεελε πολυ του εξηγησα οτι δνε ημουν ετοιμη οτι δεν ημουν καλα και το δεχτηκε .Καποια στιγμη που ο μικρος ηταν τεσσαρων καταλαβα οτι ναι εινι η σωστη στιγμη και ξεκινησαμε τις διαδικασιες χωρις ποτελεσμαδεν ξερω αν ειναι απο αγχος δικο του η ακομα και δικο μου αλλα δεν απελπιζομαι το ξερω οτι θα ερθει , τωρα ο μικρος το ζηταει και ειναι σημαντικο αυτο για εν απαιδι να εχει ενα δικο του ανθρωπο .

Θα πιασεις τον αντρας σου με το καλο και θα κανετε μια συζητηση τι ειναι αυτο που φοβαται στον ερχομο ενος δευτερου παιδιου ; τα εξοδα , οι απαιτησεις της ζωης που ας μην κρυβομαστε τα εξοδα για δυο παιδια δεν φαινονται τωρα αλλα οταν ειανι να σπουδασουν τι θα πεις στο παιδι σου δεν σε σπουδαζω ; εξηγησετου οτι μπορει να προφερετε στο μικρο σας τα παντα παιχνιδια ρουχα ενα σωρο ομως τι να τα κανει αν δεν εχει με ποιον να τα μοιραστει ; Ειναι παρηγορια στον ανθρωπο να εχει αδερφια γιατι οι γονεις καποια στιγμη "φευγουν " και οικογενεια να εχεις κανει ειναι διαφορετικο να εχεις να μοιραστεις το πονο με το αιμα σου με τον αδερφο σου .

Βεβαια εξαρταται απο την οικογενεια και αν εσεις εχετε αδερφια και εσυ και ο αντραςσ ου και ποια ειναι η σχεση μεταξυ σας; Εγω σημερα που ειδα τον πατερα μου ο οποιος αντιμετωπιζει πολλα προβληματα υγειας πεθανε ο αδερφος του σημερα και ηταν χαλια ο πατεαρς μου και παρολο που ειμασταν εκει και γω και η αδερφη μου και ημαμα μου και τα εγγονια του σηκωσε το κεφαλι μομνο οταν του ειπαν οτι αυριο θα ερθει η αδερφη του . Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλα ειμαι σιγουρη οτι μετ ο διαλογο καιμε τα σωστα επειχηρηματα θα το καταλαβει απλα μπορει αν μην ειναι ακομα η ωρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
    • @Raf123 επίσης τι είναι το ραιβοκρανο; Δεν το έχω ξανακούσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...