Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά κορίτσια! Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα! Και του χρόνου να είμαστε καλά με τα μωράκια μας αγκαλιά!!    @ΜαρίαΔημήτρης ευτυχώς το προλάβατε. Νομίζω όλα τα σπίτια έχουν το συνήθειο με τα κεριά.    Πετρώματα ‘έχω και εγώ πολλά σήμερα. Δεν ξέρω αν φταίει που μετά από καιρό κουράστηκα αρκετά. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης πωπω θελει προσοχη με τα κερια ευτυχως το προλαβατε. Ετσι και μεις αναψαμε το καντηλι αλλα την εχουμε την κακια συνηθεια να κραταμε και τα κερια. Για να χεις κατευθειαν πετρωμα οντως εχει κατεβει η κυρια και σπρωχνει, αρα να ξεκουραζεσαι λιγακι αυτες τις μερες λιγο εμεινε. Ειχα και γω σημερα κατι πετρωματα γιατι πηγα εκκλησια και περπατησα και σταθηκα ορθια καμποσο και τωρα το βραδυ ποναγε το ποδι μου σαραβαλο εχω γινει. 
    • Κοριτσια μου Χριστος Ανεστη, Χρονια πολλα σε εσας και τις οικογενειες σας, ευχομαι υγεία, φώτιση καλή τύχη και όλα τα καλά να έχουμε! Προπάντων τα μωρακια μας γερα και τελειομηνα.!!
    • Χρόνια πολλά κορίτσια,με το καλό να αγκαλιάσουμε τα μπεμπακια μας! Εγώ απόψε αρκέστηκα στο χοιρινό με πατάτες και λίγο τζατζίκι και πολύ κόκα κόλα! Η μικρή εκεί με το κεφάλι χαμηλά με πιέζει πολύ, 2 βήματα κάνω και με πιάνει πέτρωμα, όσοι με είδαν σήμερα μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα γεννήσω, για να δούμε.  Εμάς απόψε ήταν λίγο επεισοδιακά, γύρισαν από την εκκλησία και βάλανε τις λαμπαδες σε ένα μεγαλο ποτήρι και από κάτω ένα μεγάλο πιάτο και όπως τρώγαμε πήρε το μάτι της νύφης μου μια φωταψια έντονη και είχε πιάσει φωτιά το τραπέζι της κουζίνας. Αφού δεν καήκαμε όλοι μαζί, φανταστείτε το έσβησαν με λεκάνη νερό και το έβγαλαν στην αυλή μετά.  Ταραχτηκα λίγο αλλά τα άκουσε και η μάνα μου γιατί κάθε χρόνο αφήνει όλα τα κεριά αναμμένα ενώ ανάβει και το καντήλι.    
    • Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη εύχομαι το φως να γεμίζει τις καρδιές μας και να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.  Του χρόνου να κρατάμε όλες τα θαυματακια μας 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...