Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

:laugh: Αν κι εχουν περασει χρονια,θυμαμαι τον εβαζα στο παρκο και στο καροτσι,η ανηψια μου ομως την ξεπατωσε την μαννα της:laugh: ηθελε συνεχεια αγκαλιτσα:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ..ΔΕ ΞΕΡΩ..ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ..

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΒΑΖΩ Κ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ

ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΣΩ!

(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Το τρίτο μας παιδάκι δεν ανέχεται καθόλου το πάρκο! Και κάθε μέρα καινούργια παιχνίδια να του βάζεις, και αδελφές μαζί του να πέζουν - δεν το θέλει και κλαίει!

Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ σημαντικό να μπουτσουλάει το μώρο για την ανάπτηξή του (τόσο σημαντικό όσο είναι η αγκαλιά της μάνας τους πρώτους 6 μήνες)! Γιαυτό αποφάσισα και μάζεψα ότι είναι επικίνδυνο για το μωρό, σφουγάρισα πολύ καλά όλο το σπίτι, έστρωσα ένα χαλί που το έπλυνα και αυτό - και το άφησα να μπουτσουλάει. Τι χαρά που είχε!!!

Στο σπίτι τώρα - όλη βάζουν παντόφλες! Και θέλει πολυ καθάρισμα - να μην μαζευει σκουπίδια το μωρό! Αλλά ησυχάσαμε από τότε.

ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ! :P :P :P

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ! ;)

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ! :silly: :silly: :silly: ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ 2-3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ! ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ! :) :) :)

Α ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ!

ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΠΕ, ΜΕΤΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ.......

ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

αφροδιτη τι μαρκα ειναι το ριλαξ αυτο; teοcοοl,μπορει απο τοσο μικρο να καθεται στο καρεκλακι φαγητου;να σας ζησουν τα νινακια σε ολες κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

αφροδιτη τι μαρκα ειναι το ριλαξ αυτο; teοcοοl,μπορει απο τοσο μικρο να καθεται στο καρεκλακι φαγητου;να σας ζησουν τα νινακια σε ολες κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΛΑΞ:( , ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ FISHER PRICE THN KOYNIA.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΠΙΑ:woohoo:

teοcοοl, επεσε απο το ριλαξ;;χριστε μου!πως εγινε αυτο;ρωταω για το καρεκλακι γιατι τουλαχιστον η δικια μου δν μπορει να κρατησει την πλατη της καλα ορθια!αν επιτρεπεται,ποιο εχεις παρει;

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

teοcοοl, επεσε απο το ριλαξ;;χριστε μου!πως εγινε αυτο;ρωταω για το καρεκλακι γιατι τουλαχιστον η δικια μου δν μπορει να κρατησει την πλατη της καλα ορθια!αν επιτρεπεται,ποιο εχεις παρει;

ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΑΣΕ, ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.....ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ.ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΤΖΙ ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ!

teocool εγω μια φορα ειχα ξεχασει αν τον δεσω και τον ειχα στο πατωμα και πηγα για λιγπ στο διπλανο δωματιο οταν γυρισα ειχε κατεβει στο χαλι και ειχε γυρισει μπρουμητα !εγω τον ειχα εως 6 μηνων μετα τον ειχα βαλει κανενα δυο φορε αλλα 8 μηνων το αφησαμε και πηγαε στο παρκο και τη στρατα .Στο παρκο του αρεσε κυριως αυτο που ειναι το κλασσικο με τις μεγαλες τρυπες μεχρι που μιαμερα εβαζε τα ποδοα του επανω τον πηρε το βαρος και εφαγε μια ωραιοτατη τουμπα καικανμε ενα πολυ ωραιο καρουμπαλο .Στη σειρα ηρθε η στρατα η οποια ηταν θειο δωρο ετρεχεστο σπιτ ειχα βγαλει οτι ειναι επικινδυνο ακια π κατω ειχα βαλει αυτο το πλαστικο που ειναιμτις φουσκες που τυλιγουν τα επιπλα τον εχουν και σε ευθραστα αντικειμενα ειχα βαλει λοιπον αυτο και ειχα αφησε εξω τα ροδακια και δεν υπηρχε κινυνπος ουτε να πεσει αλλαουτε καινα μου χτυπαει τα επιπλα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην στεναχωριέσαι για την καμπύλη αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Εμένα σκέψου η παιδιατρος δεν μου αναφέρει καν τις καμπυλες. Ε΄γώ μόνη μου τις κοιτάζω και βλέπω που βρισκόμαστε! Κι εγώ τα ξανάκοψα γιατί χάλασαν τα κακά του πάλι και τουλάχιστον ξέρω σίγουρα ότι τον επηρεάζουν!  Ναι μάλλον λόγω μεγάλης ροής ζορίζεται. Ίσως αν βάλεις και κ΄ρύα επιθέματα μειωθεί πιο εύκολα! Εμένα ρυθμίστηκε αλλά λίγο το άλμα που πέρασε λίγο τώρα που είναι άρρωστος τρώει πιο συχνά (κάνει σίγουρα 2-3 γεύματα παραπάνω αυτές τις μέρες), οπότε θα δούμε όταν επανέλθει στον προηγούμενο αριθμό γευμάτων σε τι κατάσταση θα είναι. Με βλέπω πάλι με τις σακούλες παγωμένου αρακά στο στήθος    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!
    • Πόσο σε καταλαβαίνω! Τελικά πολλές έχουμε rainbow baby!!  Πέρυσι χαμογελούσαμε διστακτικά για την εγκυμοσύνη και φέτος θα τα χαρούμε δίπλα στο δεντράκι!!
    • @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...