Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΚΑΣΤΡΟΥΔΙΤΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΔΩ , ΠΟΛΛΕς ΚΟΠΕΛΕς ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙς...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ!!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!!!! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....

Δημοσίευση

οταν εκανα την αυχενικη μου ειπε οτι υπαρχει μεγαλη υποψια να ειναι αντρακι!

οντως αν ειναι αγορι και με λιγη τυχη ισως μαθεις απο την αυχενικη το φυλο!

μεχρι τωρα για το μονο που μπορεις να εισαι σιγουρη ειναι οτι ειναι μονο ενα μωρο στην κοιλιτσα σου!!!

Δημοσίευση

κοριτσια εμενα ουτε στο πρωτο μου παιδι φανηκε απο την αυχενικη αλλα ουτε και τωρα στο δευτερο.:( στην Β επιπεδου εμαθα οτι ειναι αγορι το πρωτο. Βασικα ειναι αυτο που ειπε η matakiaefh,να ειναι καλη η θεση του μωρου.και τα δυο μου εδειχναν τον ποπο τους -κανενας σεβασμος στη μανα:laugh: σιγουρα ξερεις γυρω στον 5ο μηνα.

πως τα πατε οι γκαστρωμενες?

Δημοσίευση

της νυφης μου η μπεμπα δεν ανοιγε τα ποδια της με την καμμια μεχρι τον 5μηνα δεν μπορουσαν να δουν τιποτα...σεμνο αυτο το κοριτσι! ενω ο δικος μου ολη την ωρα κουνιοταν και κουνουσε και τα χερια του σαν να χερεταει...εμ ηταν celebrity!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια, τι γινεται? οσο για μενα ευτυχως δεν ειχα τιποτα εμετους σημερα, ο χθεσινος ηταν ο πρωτος μου!

σημερα το μεσιμερι αφου εφαγα το φαγητο μου, ελαχιστο μπορεσα, δεν πηγαινε κατω, αρχισαν λιγακι οι ανακατοσουρες αλλα τελικα ολα οκ!!!

την ερχομενη τριτη επιστρεφω στη δουλεια, και αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ολο τον αυγουστο ημουνα απο το πρωι μεχρι το απογευμα σπιτι γιατι με ενοχλει ο ηλιος παρα πολυ. απο παντα με ενοχλουσε γιατι ειμαι πααααρα πολυ ασπρη, αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη με ενοχλει περισσοτερο...

σε λιγες μερες παω πισω δουλεια-ειμαι εκπαιδευτικος-και με προβληματιζει, αν ζαλιζομαι, αν εχω αναγουλες, αν...αν...αν... ουφ...

και το αλλο θεμα!!! μεγαλωσε το στηθος μου και δεν μου κανουν τα ρουχαλακια μου απο το στηθος μου! τι θα φοραω στο σχολειο???

και κατι αλλο! η pamela anderson τι νουμερο σουτιε φοραγε(παλια με τις σιλικονες της???) επειδη λεω, ισως και να την ξεπερασα!!!

χαχαχα

ελπιζω με το καλο, με τον θηλασμο να φυγει το εξτρα στηθος που απεκτησα, και λιγο και απο το αρχικο που ειχα πριν την εγκυμοσυνη μου παλι δεν εχω προβλημα αλλιως με βλεπω για πλαστικη αφαιρεσης στηθους!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλεεεεεεεεεε κοριτσακιααααααααααα!! που ειστε εσεις?? πολυ ησυχια εχει πεσει για ελατε να πουμε καμια κουβεντα!! ολα καλα? ολες καλα? αα!! δεν σας ειπα..εχω γιοοοοοοοοοοο!!!! φιλακια!!

Δημοσίευση

matakiaefh γιο θα κανεις??? ποτε το εμαθες???

ανυπομονω κ γω να μαθω το φυλο τοοοοσο πολυ...

οι ζαλαδες μου συνεχιζονται, ναυτιες, αναγουλες, λιγοι εμετοι...δυσκολα τα πραγματα ειδικα τωρα που αρχισα το σχολειο....

σε 1 βδομαδα θα γινω ακριβως 3 μηνων...ελπιζω να σταματησουν αυτες οι ζαλαδες, αναγουλες, και γενικα ολα τα...συναφη!!!

συντομα θα παω για αυχενικη, δηλαδη την ερχομενη βδομαδα, και ανυπομονω πολυ που θα δω το μωρακι μου!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!

φιλακια

Δημοσίευση

Haroullini έγραψε:

γεια σας κοριτσια, τι γινεται? οσο για μενα ευτυχως δεν ειχα τιποτα εμετους σημερα, ο χθεσινος ηταν ο πρωτος μου!

σημερα το μεσιμερι αφου εφαγα το φαγητο μου, ελαχιστο μπορεσα, δεν πηγαινε κατω, αρχισαν λιγακι οι ανακατοσουρες αλλα τελικα ολα οκ!!!

την ερχομενη τριτη επιστρεφω στη δουλεια, και αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ολο τον αυγουστο ημουνα απο το πρωι μεχρι το απογευμα σπιτι γιατι με ενοχλει ο ηλιος παρα πολυ. απο παντα με ενοχλουσε γιατι ειμαι πααααρα πολυ ασπρη, αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη με ενοχλει περισσοτερο...

σε λιγες μερες παω πισω δουλεια-ειμαι εκπαιδευτικος-και με προβληματιζει, αν ζαλιζομαι, αν εχω αναγουλες, αν...αν...αν... ουφ...

και το αλλο θεμα!!! μεγαλωσε το στηθος μου και δεν μου κανουν τα ρουχαλακια μου απο το στηθος μου! τι θα φοραω στο σχολειο???

και κατι αλλο! η pamela anderson τι νουμερο σουτιε φοραγε(παλια με τις σιλικονες της???) επειδη λεω, ισως και να την ξεπερασα!!!

χαχαχα

ελπιζω με το καλο, με τον θηλασμο να φυγει το εξτρα στηθος που απεκτησα, και λιγο και απο το αρχικο που ειχα πριν την εγκυμοσυνη μου παλι δεν εχω προβλημα αλλιως με βλεπω για πλαστικη αφαιρεσης στηθους!!!

Dear Haroulini

Είμαι πάνω-κάτω στην ίδια κατάσταση με εσένα και εκπαιδευτικός επίσης! Δεν σκέφτεσαι να πάρεις καμμια αναρρώτικη άδεια, γιατι αυτη η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι δύσκολη??? Εγω πάντως μια αναρρωτική την πήρα. Όταν είπα στην γιατρό μου ότι το σχολείο μου είναι 80km μακρια πήδηξε και μου την έδωσε χωρίς δευτερη κουβεντα!!!

Δημοσίευση

Ιωαννα μου εμενα το σχολειο μου ειναι μονο 2-3 λεπτακια με το αυτοκινητο...τωρα δεν κανουμε και τιποτα και οσοι κανουν κατι-τι εγω ειμαι απαλλαγμενη...οι μαθητες ακομη να ερθουν...οποτε οσο αντεξω σκεφτηκα...βεβαια σε 1 βδομαδα κλεινω 3 μηνες οποτε εχω ελπιδες πως ισως αλλαξουν τα πραγματα, αλλιως τοτε θα το μιλησω με τον γιατρο μου...

σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου! να'σαι καλα!

Δημοσίευση

Haroullini,

Σου ευχομαι να εισαι οσο καλύτερα γινεται! Και μακαρι να μην χρειαστείς ούτε καν άδεια! Εγω είμαι σχετικά καλά, αναλόγως τη μέρα!

Αλήθεια έχει καμμιά σας φρικτους πονοκεφάλους? Εμένα αυτό είναι το χειροτερό μου!

Φιλια

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.

Εμενα η ΠΗΤ ειναι 18/3/10.

Δυσκολοι αυτοι οι πρωτοι τρεις μηνες, ναυτιες, πονοκεφαλοι, εμετοι, δυσκοιλιοτητα....:blink::lol:

Ολα ομως μεσα στο προγραμμα ειναι, με υπομονη και χαρα ολα περνανε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...