Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες γενναμε Μαρτιο 2010!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια τι ζώδιο είστε? Εγώ είμαι Σκορπιός και ξέρω άλλες δύο φίλες μου Σκοπρίνες που μείνανε έγκυες και γεννάνε Μάρτιο, έτυχε και να ακούσω ότι το από τον Ιούνιο είναι ευνοϊκή περίοδος για παιδάκι στους Σκορπιούς και είπα να κάνω μια μικρή τοπική έρευνα εδώ στο forum για να περάσει η ώρα...Δεν άνοιξα καινούργιο θέμα μιας και είμαστε όλες συγκεντρωμένες (ή μήπως πρέπει?):unsure: :unsure: Δεν ξέρω πείτε μου εσείς...

Αννιώ σε ευχαριστούμε για τις ευχές :) όπως και την dimitra23 από την ομάδα των Χριστουγγένων!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010!!!Μάρτιος 2010

argiro79 ΠΗΤ:01/03/10

Anna_80 ΠΗΤ:02/03/10

gai ΠΗΤ:02/03/10

serene ΠΗΤ:03/03/10

Νickis ΠΗΤ:05/03/10

MATAKIAEFH ΠΗΤ:09/03/10

Candy Girl ΠΗΤ:12/03/10

KONNA:ΠΗΤ 24/03/2010

aglikeria ΠΗΤ:30/03/10

jovanna ΠΗΤ:30/03/10

Haroullini ΠΗΤ:30/03/10

kalogan ΠΗΤ:09/04/10

eyxaristo nickis!otan les stin ipografi mou ti ennoeis?dokimazo na doume ti tha kano pali

Gai μου τώρα μόνο είδα το μηνυμά σου. Λοιπόν, μόλις φτιαξεις το τικεράκι, θα αντιγράψεις τον κωδικό του HTML που σου δίνει. Θα πας στο προφίλ σου, θα επιλέξεις Επεξεργασία Προφίλ και τα το επικολλήσεις στο κουτάκι που λέει Υπογραφή Μηνύματος. Εάν δεν τα καταφέρεις, γράψε μου τον κωδικό του τιεράκι που θέλεις και θα στο βάλω εγώ. :kiss:

serene, καλά έκανες και το έγραψες εδώ!! Είναι το σπιτάκι μας αυτό το ποστ!!! Λοιπόν, δεν θα το πιστέψεις!! Είμαι Σκορπιός και 'έπιασα' το φασολάκι μου στις 12/06!!!:laugh:

Δεν ήξερα ότι ο Ιούνιος είναι ευνοϊκή περίοδος για τους σκορπιούς!:cheer:

Κορίτσια αυτό πο συνέβη είναι απίστευτο!!! Είμαι Διδυμάκι, έχω γενέθλια στις 5 Ιουνίου, όταν έγινε και η σύλληψη του μωρού μου!!!:woohoo: :silly:

Haroullini, σου έγραψα και στο άλλο post που έχουμε!! Εμείς οι μαμάδες Μαρτίου το παίζουμε σε διπλό ταμπλό :laugh: :laugh:

Εγώ μια χαρά τα πάω!! Έχει αρχίσει και φαίνεται λιγάκι η κοιλίτσα μου και είμαι πολή χαρούμενη :laugh: :laugh:

Εσύ όλα καλά;

:kiss::kiss:

Καλημερα Χαρα και Νικη!!!Και εγω καλα!!!

σημερα κλεινω την δωδεκατη εβδομαδα!! κ ειμαι χαρουμενη!!κ μενα φαινεται η κοιλιτσα μου κ μ'αρεσει πολυ πολυ!! περπεταω στο δρομο κ νιωθω προνομιουχα..εχω χαζεψει ..αχ πειτε μου κατι..μονο εγω ειμαι ετσι?απο την ωρα που κοιμαμαι (ακομα κ στον υπνο μου, στα ονειρα μου) μεχρι την ωρα που ξυπναω κ μεχρι να ξανακοιμηθω , το μονο που σκεφτομαι ειναι το μωρακι μου..ειμαι υπερβολικη?δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...

Εφούλα δεν είσαι υπερβολική κοπέλα μου!

Εμένα όποτε δεν με βλέπουν χαϊδεύω την κοιλιά μου :silly:

Την Κυριακή είχα πάει σε ένα γάμο και ενώ περίμενα να χαιρετήσω το ζευγάρι, μου είπε μία φίλη μου να φύγουμε για να μην μου πιέζουν την κοιλιά (είχε πολύ κόσμο), την άκουσε λοιπόν μία κυρία και μου λέει:'Είσαι έγκυος;" Της απαντάω "Ναι!" και άρχισε να φωνάζει: "Κάντε άκρη, κάντε άκρη η κοπέλα είναι έγκυος και δεν κάνει να περιμένει!!":laugh:

Καλά.. δεν μπορώ να σου περιγράψω τα γέλια που έκανα μετά με τις φίλες μου :laugh: :laugh: Όχι απλά ένιωθα προνομιούχος, νόμιζα ότι εγώ είμαι και καμία άλλη :silly: :silly:

Και μέσα σ'ολο αυτό τον πανικό γυρνάει κάποιος κύριος, κοιτάει την κοιλιά μου και τι θεϊκό μου λέει:" Καλά κοπελιά εσύ είσαι έγκυος; μας δουλεύεις;" Τί του απαντάς τώρα; Να σου φέρω να δεις το τεστ;

(ήμουν πολύ αδύνατη και όποιος δεν με ήξερε δεν το καταλαβαίνει)

Την έχω ψωνίσει λιγάκι αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω! :)

Άσε τώρα τη γράφω εδώ :P

χαχαχαχαχ Νικη μου!! δεν θα το πιστεψεις κ εγω το σαββατο ειχα παει σε γαμο και ειχα παρομοιες καταστασεις!!! χαχααχαχαχα..πολυ γελιο!! πως να μην την ψωνιζουμε μετα!!!!

αχχχχχχ εχουμε ακομα 6 μηνες σχεδον να τα λεμε...

μου φαινεται οτι δεν περνα με τιποτα ο καιρος!!!

Ναι και μετά από 6 μήνες θα λέμε: Ωχ! δεν μ'αφήνει να κοιμηθώ! Ωχ! δεν βγαίνω έξω , δεν κάνω τίποτα...:P :P

Χαλάλη του όμως, έτσι;:laugh:

Ας γράψω και εγώ εδώ, μιας και το παίζουμε σε διπλό ταμπλό!

Έχω ΠΗΤ 7 Μαρτίου, περιμένω κατά 70% κόρη, έχω βάλει ένα κιλό, αλλά έχω πετάξει λίίίίίγη κοιλίτσα. Έγκυο δεν με λες πάντως :P

Και εγώ στην ίδια φάση με εσάς είμαι, κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι μόνο το μπιζελίνι!

γεια σαςςςςς:)

ΠΗΤ 2/3/10 ,το Σαββατο εκανα την αυχενικη (αλλα γμτ παλι δεν ειδα το φυλο,και στο πρωτο μου αργα το ειδαμε)!

Αντε με το καλο ολες!!!:laugh:

bebadomama ΠΗΤ: 02/03/10

Μamoli ΠΗΤ:07/03/10

Nickis δεν θα το πιστέψεις!! εγώ το φασολάκι το έπιασα 10 ή 11 Ιουνίου!!!!! με έφαγες στην στροφή!!! :P:P:P

και εγώ κορίτσια ήμουν σε μια βάπτιση την Κυριακή όπου μια φίλη μου βάπτιζε το αγοράκι της και όταν τελείωσε το μυστήριο με φώναζε να χαιρετίσω πρώτη-πρώτη να μην περιμένω... εγώ πάλι αγρόν αγόραζα.... άρχισαν να με σκουντάν ο άντρας μου και η κουμπάρα μου... "εσένα φωνάζει..." εγώ να λέω ποιος ρε παιδιά? τι έγινε? πότε? πού?? γιατί?? ε μέχρι να τα ρωτήσω όλα αυτά και να μου δώσουν τις κατάλληλες εξηγήσεις :woohoo: ... είχαν χαιρετίσει όλοι οι καλεσμένοι...είχε πολύ πλάκα...έλεγε στις γιαγιάδες "άντε-άντε έχουμε και εγκύους...." ήμουν αλλού δεν ξέρω γιατί...ίσως γιατί στην εκκλησία άντεξα μόλις 10 λεπτά, μετά άρχισα να μαστουρώνω από το λιβάνι.... :blink:

εμεις πιασαμε το φασολακι την πρωτη μερα που αρχισε το ταξιδι του μελιτος μας! στις 7/7, και ημασταν σκιαθο!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 20 Κ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΜΠΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

serene, 1 ημέρα διαφορά έχουμε, ε; Ήταν η βδομάδα μας τελικά!! ;)

Haroullini , τί τέλειο να πιάσετε παιδάκι στο γαμήλιο ταξίδι!!

Εμείς δεν προσπαθούσαμε τότε :(

maroytina , καλώς μας βρήκες!! Ό,τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδω!!

:kiss: :kiss: :kiss:

maroytina , μπήκες κι εσύ!!!!

Περιμένουμε και άλλες!!! :laugh: Έχουμε χώρο!!;)

Φιλιά :kiss:

bebadomama ΠΗΤ: 02/03/10

Μamoli ΠΗΤ:07/03/10

maroytina: ΠΗΤ 21/03/10

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...