Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...

ΟΣΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ;;ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;;;

ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ;;ΥΓΡΑ;;;ΑΣΤΑΘΗ ΚΥΚΛΟ;;;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ;;ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Δημοσίευση

ΝΑΝΑ2 ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΥΠΟΓΟΝΗΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.

ΟΣΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΑΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΥΧΑΙΟ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.

Δημοσίευση

ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΣΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ -ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΛΠΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΛΗΓΩΝΩΜΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ.

Δημοσίευση

Καλημέρα! και εγω μια απο τα ίδια. εξετάσεις - κόντρα εξετάσεις (τα έχω δει όλα) και τελικά το προβλημα στον άντρα (μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων). Έτσι ετοιμάζομαι για σπερματέγχυση και αν δεν πάει καλά η σπερματέγχυση για εξωσωματική... 3,5 χρόνια αναμονής δεν ειναι και λίγααα

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ;;

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ.ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΣΩ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.

Δημοσίευση

Κι εγώ όσες περιπτώσεις υπογονιμότητας ξέρω είναι ο άντρας που έχει το πρόβλημα, παρ' όλο που ξέρω περίπτωση που δεν έβρισκαν ποιος έχει το πρόβλημα, και τελικά έκαναν εξωσωματικές και απέκτησαν τρία παιδιά πολύ νωρίς!!!

Κάντε εκεί πέρα καμιά εξέταση, αλλά σιγά μην έχετε τίποτα, απλά θα σας φύγει το άγχος.

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια να σας ρωτησω κι εγω κατι αν γνωριζετε?εγω εμεινα εγκυος στην κορη μου στο δευτερο μηνα προσπαθειων,και χωρις εντατικες προσπαθειες.τωρα ομως που θελω να κανω δευτερο δεν μου'ρχεται με τιποτα!!!προσπαθουμε περιπου 10 μηνες αλλα και παλι οχι εντατικα με γονιμες και τετοια λογω αστατου κυκλου!!!πηγα στο γιατρο αλλα δεν μου συνεστησε καποια εξεταση.υπαρχει περιπτωση να εχει αλλαξει κατι απο την πρωτη φορα?

Δημοσίευση

ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΤΚ;;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΠΧ ΕΚΤΡΩΣΗ,ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΗΤΙΔΑ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ;;ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.150 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Δημοσίευση

πηγα στο γιατρο καναμε υπερηχο και ηταν πεντακαθαρος απο κυστες.εχω κανει καισαρικη αλλα αν υπηρχε καποιο προβλημμα δεν θα το εβλεπε τοσα χρονια?τοσες φορες πηγα!οσο για σαλπιγγογραφια δεν μου ειπε τιποτα.απλα μου εδωσε τα σερπαφαρ για να γινεται σωστα η ωορηξια αλλα παλι τιποτα.

Δημοσίευση

Από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι το να έχει υπάρξει μια εγκυμοσύνη εύκολα στο παρελθόν δεν εγγυάται πάντα και δεύτερη εγκυμοσύνη. Εγώ έμεινα έγγυος πριν 3 χρόνια στον πρώτο μήνα προσπαθειών. Δεν είχε καλή κατάληξη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τα χρόνια που ακολούθησαν για προσωπικούς λόγους δεν ήθελα παιδί και παίρναμε προφυλάξεις. Φέτος ξεκινήσαμε πάλι τις προσπάθειες. Επί πένετε μήνες κανένα αποτέλεσμα. Επειδή είμαστε και οι δύο μεγάλοι σχετικά είπαμε να αρχίσουμε εξετάσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο σύζυγός μου έχει μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων, σε μεγάλο ποσοστό ακίνητα. Διαγνώστηκε με κιρσοκήλη και θα κάνει σύντομα επέμβαση.Πρέπει να κάνω και εγώ σαλπιγγογραφία γιατί αν γίνει καλά ο σύζυγός μου και έχω εγώ πρόβλημα θα χάσουμε κι άλλο χρόνο. Βλέπετε λοιπόν ότι οι εγκυμοσύνες είναι και θέμα τύχης η οποία σε μερικές περιπτώσεις μας χτυπάει την πόρτα μια φορά!!Ψαχτείτε λοιπόν. Μακάρι να μην έχετε τίποτα, αυτό και μόνο δεν θα σας ξεαγχώσει;Ή αν βρεθεί κάτι θα γίνουν ενέργειες να αντιμετωπιστεί, δεν θα βαδίζετε στα τυφλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...