Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

sugnomi gia ta agglika alla exoume ena provlima me to laptop kai mias kai apofasisa na sas xanagrapso as mi stathei empodio auto. Mpaino sas diavazo me xalaronete apisteuta alla pote den prolavaino na grapso...mallon tha prepei na xanasustitho giati vlepo polles kainouries parousies! eimai i popi kai gennisa to gio mou stis 26 Martiou. ola pane kala me to mikro mou antraki, thulazei apokleistika kai to apaitei tha elega mias kai apexthanete to mpoukali, auto einai kai to mikro mas provlima giati exoume ginei autokollitoi, oute to diko mou gala pinei apo to mpoukali, oute pipila pairnei kai an suneiditopoiisei oti leipo apo guro tou klaiei me mauro dakru...me liga logia den mporo na pao pouthena an den koimatai (an sas exei tuxei kai exete kamia idea gia to pos mporoume na to xeperasoume auto eimai olo autia giati anarotiemai pos tha pao xana douleia). Kata ta alla einai polu isuxos gero na einai to moro mou ki as mou kanei kapsonia! Leo na tou antapodoso otan megalosei kai tha thelei na vgainein tha pigaino mazi tou gia potaki:P

tha prospathiso na sas valo foto,

filia polla se olles kai euxaristo gia tin parea sas...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...