Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!! Είδα στο ιντερνετ μαλλί της γριάς σε μπαλάκια και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα για τη βάπτιση της μπουμπούκας μας τον οκτώβρη. Τα είδα όμως σε μαγαζί Αθήνα. Δεν ξέρω αν κάνουν στη Λάρισα. Σας έχει τύχει να δείτε τέτοιο γλύκισμα για βάπτιση ή ακόμη καλύτερα έκανε κάπια μανούλα για το παιδάκι της και αν ναι πόσο περίπου στοίχισε και ήταν ωραία??? Σας ευχαριστω!!!

Δημοσίευση

MariaIoanna είμαι τρελλή και παλαβή

για μαλλί της γριάς και πάντα έλεγα

πως σε βάπτιση και παιδικά πάρτυ

πάντα θα προσφέρω.

Είχα ψάξει και είχα βρει μία συσκευή

καθώς και τα μπαλάκια -δεν νομίζω ότι

θα είναι αφράτα, φαίνοντε τόσο τυποποιημένα!

Τι συσκευή που έχεις βρει δεν την πολυεμπιστεύομαι

γιατί δεν έχει τεχνικές πληροφορίες καθόλου ....

Είχα βρει μία πολύ καλή, θα ψάξω να τη βρω

και θα στη στείλω.....

Δημοσίευση

Είσαι τόσο ενημερωμένη

για όλα, Αλεξάνδρα, μααα τόσο ενημερωμένη...

Θα μας κάνεις να νοικιάσουμε το μηχάνημα

για ...οικιακή χρήση!!!

Σλουρπ.... γευστικότατη η ιδέα σου

Μariaioanna......... Την πιο γλυκιά μέρα

της μπέμπας σας, θα την γλυκάνετε

όσο δεν πάει αααααλλο!!!!!!!!!

Με το καλό...!!!

Δημοσίευση

Τελεια ιδεα,μου αρεσε παρα πολυ!!!!Να σας πω την γνωμη μου ,εγω θα προτιμουσα μια παραδοσιακη μηχανη μαλλιου της γριας εξω απο την εκκλησια στολισμενη ομορφα και ο παρασκευαστης το ιδιο ομορφα ντυμενος,και να το σερβιρει σε καλαμακια αλλα να τα φτιαχνει σε μικρη διαμετρο !καλυτερα να παρεις πληροφοριες απο καποια εταιρεια,συμφωνω με την Αλεξανδρα!;)

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ?

Δημοσίευση

εγω ξερω μαγαζι θεσσαλονικης που τα κανει εαν θες.ειναι πολυ ομορφα τα ειχα δει απο κοντα αλλα ειχα ηδη αποφασισει για γλυκο. η τιμη του ειναι λιγο τσουχτερουλα νομιζω εαν θυμαμαι καλα γυρω στα 2.5ε.

ειναι ομως πολυ ομορφο! μπορεις να εχεις αυτο για τα παιδακια μονο...

Δημοσίευση

αχ πολυ καλη ιδεα να νικιασεις ενα ττοιο μηχανημα και να βαλεις η καποιο ατομο απο την εταιρεια αν δεινουν η αν βαλεις καποια δικασου ατομα να 2 φιλες σου η μι ανατα φτοιαχνει και η άλλη να τα δινει . Εγω τωρα που το σκεφτομαι σκεφτομαινα το κανω στα γενεθλια του να το παω στο νηπιαγωγειο που θα κανει τα γενεθλια του .

  • 2 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες!!!

Ψάχνω να βρώ κάποιον που να πουλάει μαλλί της γριάς με τρίκυκλο

μηχανάκι για τη βάπτιση που θα κάνουμε στα ανηψάκια μου.

Σας παρακαλώ πολύ αν έχετε υπόψιν σας βοηθήστε με.

Δημοσίευση

τοτε γιατι δεν πας καμμια βολτα σε καποιο γειτονικο παρκο να βρεις καποιον που φτιαχνει και να του προτινεις..."συνεργασια"...? δεν νομιζω να πει οχι!!!!

αχ οι βαπτισεις με τετοιες προτωτυπιες ειναι οι πιο τελειες!!!!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

τοτε γιατι δεν πας καμμια βολτα σε καποιο γειτονικο παρκο να βρεις καποιον που φτιαχνει και να του προτινεις..."συνεργασια"...? δεν νομιζω να πει οχι!!!!

αχ οι βαπτισεις με τετοιες προτωτυπιες ειναι οι πιο τελειες!!!!!!

χμμμ μηπως η ιδεα του πλανοδιου ειναι λιγο "παρακινδυνευμενη" ?? απο αποψη καθαριοτητας και μονο

μπορεις αν θες να απευθυνθεις σε εταιρια που οργανωνει γαμους κλπ και να τους ρωτησεις αν εχουν ανθρωπο με μηχανη για να νοικιασεις.

επισης γιατι δε ρωτας αυτους που βρηκες στην αθηνα να μπορουν να στα στειλουν στη λαρισα? ουτως ή αλλως ειναι συσκευασμενα δε νομιζω να χαλασουν με 2 ωρες ταξιδι

Δημοσίευση

αν σκεφτεις ομως οτι...ολοι αυτον τον πλανοδιο εχουμε σαν πρωτη εικονα...?

δηλαδη στα λουνα παρκ σκεφτομαστε τοσο την καθαριοτητα??

εμενα παντως μου αρεσουν κατι αμερικανικα που εχουν και διαφορες γευσεις!!!!!

μια γνωστη μου ειχε παγωτατζη που ηταν στην κοντινη πλατεια και τον εβλεπε καιρο και του εδωσε ενα αστειο ποσο! αλλα αυτο αν γινει καλοκαιρι...

παντως υπαρχουν προτοτυπες ιδεες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...