Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ


Recommended Posts

βαφω τα μαλλια μου επειδη εχω αρκετες ασπρες τριχες...

ο γιατρος μου ειχε πει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης να κανω μονο ανταυγειες...ουτε να χρησιμοποιησω φυτικες βαφες...

οταν με το καλο ξαναμεινω εγκυος,τι να κανω που καθε 40 ημερες πρεπει να τα βαφω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγαπητη μαρινα, ειμαι στον εβδομο μηνα και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου εχω βαψει τα μαλλια μου 3φορες επειτα απο συννενοηση με τον γυναικολογο μου ο οποιος δεν ειχε προβλημα να τα βαψω με φυτικες βαφες...τωρα οτι θελεισ κανεις...φιλια πολλα και ευχομαι συντομα να εχεις σπορακι...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ego auto pou exo katalavei einai oti o kathe giatros leei ta dika tou. Emena o dikos mou mou eixe pei oti den iparxei provlima na vapso ta mallia apla na foreso maska gia na min ispneo tis anathimiaseis. Sigkekrimena mou eixe pei pos oti akoumpaei sto derma mas den paei sto paidi, oti eispneoume paei sto paidi... ego kano antavges alla k vafi na ekana mou proteine na dokimaso se ena simeio prota tou kefaliou na perimeno ligo mipos k parousiaso kapoia alergia k an ola einai ok na sinexeiso. Auto leei fovounte, tis allergies, logo allagis ton ormonon mporei xafnika i vafi eno den mas parousiaze kanena provlima prin tora na mas peiraxei k opos katalaveneis den mporoun na mas xorigithoun dinata farmaka!!!

Me to kalo loipon na xanamineis egkios k tote kane mia dokimi gia antavges, gia na exeis k to kefali sou isixo....!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι απόψεις είναι διάφορες.

Εγώ πριν μείνω έγκυος είχα γυρίσει το χρώμα των μαλλιών μου στο φυσικό μου για να τα ξεκουράσω, οπότε δεν έχω σκοπό να τα βάψω, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Το θέμα είναι οτι εγώ δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ κάποια διάσημη που να είναι έγκυος και η ρίζα να της φτάνει στο αυτι!

Και η Μενεγάκη, και η Θρασκιά, και πάρα πολλές άλλες, μια χαρά κατάξανθο μαλλί είχαν σε όλη την εγκυμοσύνη τους χωρίς ίχνος ρίζας....

Τι να πώ;;; Στα δικά τους παιδιά δεν κάνει κακό και κάνει μόνο στα δικά μας;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω βρε κοριτσια τα ιδια λεω και πιστευω τι αυτες χαζες ειναι ή δεν τους νοιάζει γαι τα παιδακια τους...

Εγώ κανω αντυγειες στην διαρκεια της εκγυμοσυνης τα εβαψα 2 φορές και τωρα ειναι σε αθλια κατασταση αλλα ακομη και αντυαγειες ψιλοκολώνω να κανω..λογω μυρωδιας,με ενοχλησε τη τελευταια φορα.

Η γιατρός μου με αφηνε μονο ανταυγειες οποτε ηθελα αλλα βαφη αν ηθελα μονο το δευτρο τριμηνο και αυτο οχι ισχυρη δηλαδη ξανθα που θελει πολύ ώρα για να ανοιξουν..

Μου ειπε οτι γενικα δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη ερευνα που να επιτρεπει ή οχι τις βαφές, οποτε ουτε να απαγορευουν μπορουν ούτε να επιτρεπουν.Απλα κατανοει τον συναισθηματικο κόσμο της γυναικας και δει της εγκυου και σου λεει κανε οτι σε κανει να νιωσεις καλυτερα απλα παρε την οποια προφηλαξη μπορεις καλου κακου,ισα για να μη νιωθεις τυψεις!:(

Εγω παλι απο τη πλευρα μου αν ειχα προβλημα με τα λευκα ειμαι σιγουρη οτι θα κανα κατι,ειναι μπελας βρε κοριτσακια να βλεπεις τις λευκες ριχες και να νιωθεις οτι εισαι ατιμελητη..μηπως να δοκιμαζες αν τεροιαζει στο χρωμα σου να κανεις λιγες ανταυγειες για να ξεγελιουνται τα λευκα και να μη χρειαζεται τοσο συχνά?Αλλιως με τις φυτικες ξερω οτι δεν πιανει καλα η καλυψη στο λευκό χρωμα, η κολλητη μου δεν τα καταφερε δηλαδη να τις καλυψει.Τωρα βεβαια παιζουν ρολο και οι κωμμωτές,νομίζω!! ;)

Ψαξε παντως θα βρείς μια λυση,νομιζω πως ειναι πολυ βασικο να νιωθει καλα με την εμφανιση της η μανουλα!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marinax23 γεια σου και απο μενα! θα συμφωνησω και γω με την folympia που λεει "ο καθε γιατρος λεει τα δικα του".

οι γιατροι λενε το 1ο τριμηνο ειδικα να αποφυγουμε τις βαφες. αλλοι λενε γιατι τις εισπνεουμε, αλλα γιατι απορροφουνται απο το κρανιο της κεφαλης και αλλοι γιατι οι βαφες περιεχουν αμμωνια.

οσο για μενα, ειμαι τωρα 7 βδομαδων, ο γιατρος μου δεν με αφηνει να τα βαψω, αλλα για την ωρα δεν με ενοχλει, γιατι ειμαι με αδεια.

αρχες ερχομενου μηνα επιστρεφω στη δουλεια, αλλα κλεινω 3 μηνες ακριβως στις 15 του μηνα, σε ενα μηνα. οταν τον ρωτησα μου ειπε να τα βαψω με οικολογικες βαφες(Φυτικες).

οσο για το κομμωτηριο που παω, ειναι πολυ δικοι μου στενοι συγγενεις, που οταν τους ρωτησα μου ειπαν πως η καθεμια κανει οτι γουσταρει...απο βαφη, ανταυγειες,rinse(που περιεχει πολλαααα χημικα), αλλες τα αφηνουν για 9 μηνες... αλλα οσων αφορα κανονικη βαφη...μου ειπαν να το αποκλεισω, τουλαχιστον μεχρι να κλεισω 3 μηνων. οποτε τελος του μηνα θα τα βαψω με την οικολογικη βαφη και μετεπειτα κανονικη βαφη.

και θα προσθεσω και τη συμβουλη του γιατρου της folympia, αν και εμενα δεν μου ειπε τετοιο πραγμα, να βαλω και μια μασκουλα να το αναπνεω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΛΙΝΙ!!ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΒΑΦΑ ΤΑ ΧΩ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!ΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟ!!!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ Χ....ΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου κάνε οτι σου λέει η συνείδησή σου γιατί άκρη με τους γιατρούς δε πρόκειται να βγάλεις..Εμένα μου είχε πει να μη τα βάψω μέχρι να κλείσω κ τον 3ο μήνα,έτσι κ έκανα,μετά τα έβαψα 2 φορές κ τώρα θηλάζω κ δε θέλω με τίποτα να τα βάψω κ ας είναι ξανθά κ ας μου λένε ότι θέλουν,τρέμω για το μωράκι μου...Απλά τα πιάνω προς τα πίσω για να μη φαίνονται άσχημα πολύ!

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΘΕ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΡΙΖΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΕΣΩΖΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΛΕΥΚΩΝ?) ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΨΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΗΜΙΚΟ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ - ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΗΛ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??

ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ - ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ - ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ !!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ!!!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΞΑΛΛΟΥ!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!!ΣΕ ΦΙΛΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινα εγω το πρωτο τριμινο δεν τα εβαψα γιατι δεν με αφηνε ο γιατρος μου μετα μου ειπε οτι μπορω μονο με φυτικη γιατι δεν μυριζει ο καθε γιατρος λεει τα δικα του.παρολα αυτα εκανα 2 φορες αναταυγιες με χημικη βαφη αλλα μου μυριζε λιγο.στο θυλασμο ειμαι καθετη ομως δεν προκειτε να τα βαψω.εγω θα σου λεγα να ακουσεις τον γιατρο σου αν και πολλες φορες ειναι υπερβολικοι.με το καλο το μωρο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα ο γιατρος μου μου απαγορευει τις βαφες και μου επιτρεπει μονο ανταυγειες και αυτες μετα την 14η εβδομαδα. Εγω παντως πιστευω πως πρεπει να τους ακουσουμε για την ασφαλεια των μωρων μας. Και ανταυγειες να κανεις καλυπτεται νομιζω το προβλημα με τις ασπρες τριχες , αρκει να στις κανουν πυκνες και λεπτες! Με το καλο ευχομαι να ερθει και το επομενο μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ..ΜΕΧΡΙ Κ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ 8ΥΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΡΙΖΑ..ΜΕΧΡΙ Κ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ 8ΥΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΤΗ MARILOO...ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΘΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ?:dry: ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ) ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΣΤΗΝ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΡΙΖΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΑΧΤΥΛΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ:blush: :blush: ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ SYPER,ΘΑΤΑ ΞΑΝΑΒΑΨΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...