Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

πως να την "ξεγελασω"?

Featured Replies

Δημοσίευση

αχ κοριτσια ειμαι ετοιμη να σκασω!!!!ειχα τελευταια περιοδο 22-7 κι ετσι κλεισαμε να παμε διακοπες πριν τις 22-8 για να μην "πεσουμε πανω της"!!!βεβαια δεν εχω και πολυ σταθερο κυκλο αλλα υπεθεσα οτι λογω καλοκαιριου και θαλασσας θα αργησει και λιγο!!!εχει ομως βρε κοριτσια εδω και 2 μερες που με ποναει πολυ η κοιλια μου και νομιζω οτι θα μου'ρθει απο ωρα σε ωρα αλλα ακομα τιποτα!περιμενα αυτες τις λιγες μερες χαλαρωσης εναν ολοκληρο χρονο και τωρα θα μου το χαλασει.ξερει καμια κανενα "κολπο" για να την "ξεγελασω" για λιγες ημερες,να κανω τα μπανακια μου κι εγω η δολια?

Δημοσίευση

λεμοναδες,λεμοναδες,λεμοναδες....

εμενα επιανε το κολπο και καθυστερουσε δυο-τρεις μερες...

το ιδιο αγχος για ολες μας τα καλοκαιρια...

καλες διακοπες....B)

Δημοσίευση

Ναι όντως οι λεμονάδες είναι παραδοσιακό κόλπο...:)

Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς ταμπονάκι;;;:silly:

Καλές και μακρινές βουτιές!:cheer:;)

Δημοσίευση

Α, καλά, όταν θέλουμε να μην έρθει, έρχεται ακριβώς στη μέρα της, άσχετα αν τους προηγούμενους μήνες αργούσε πάνω από βδομάδα...

Μια χρονιά εγώ δούλευα σε μια πανεπιστημιακή ανασκαφή, και έλπιζα ότι θα αργούσε να έρθει, λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα (ξυπνούσα 5.30, δούλευα μέχρι τις 2 νομίζω), στη διατροφή, και λόγω της ζέστης. Άσε που αργούσε ούτως ή άλλως. Τάραξα και τις λεμονάδες, και ήρθε η κυρία ακριβώς στη μέρα της, σε σημείο που αναγκάστηκα να μην πάω τις τελευταίες μέρες στην ανασκαφή.

Υπάρχουν χαπάκια, όπως τα primolut, αν και δεν ξέρω αν στην Ελλάδα κυκλοφορούν με αυτήν την ονομασία, που λειτουργούν όπως τα αντισυλληπτικά όσον αφορά στη ρύθμιση της περιόδου, δεν έχουν, όμως, αντισυλληπτικές ιδιότητες. Τα είχα πάρει πριν το γάμο μου, γιατί είχα καθυστέρηση και φοβόμασταν μήπως έρθει τις μέρες του γάμου (τότε που ήθελα να έρθει ακριβώς καθυστέρησε).

Ρώτα το γιατρό σου, αυτός θα ξέρει!

Δημοσίευση

Κ γω μια φορα πηρα τα πριμουλοτ, γιατι θα ρχοταν ακριβως την ημερα του γαμου μου.Καθε χαπακι ειναι κ μια μερα καθυστερησης.Αλλα ακουσα κ για το λεμονι, αν στιψεις κ πιεις καθυστερει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βρε κοριτσια φοβαμαι να παρω καποιο χαπακι γιατι ειμαι στην προσπαθεια για μωρακι και βαθεια μεσα μου εχω και μια ελπιδα να ειναι οι πονοι απο κατι αλλο κι οχι απο την ακατανομαστη!!!απο χθες εντομεταξυ βαζω θερμομετρο σε ασχετες βεβαια ωρες κι εχω 36,7 - 36,8.οταν περιμενεις περιοδο πεφτει η θερμοκρασια?αχ τα,χω παιξει πια με τον κυκλο μου!!εκει που παει να στρωσει...

παντως αυτο με τις λεμοναδες θα το κανω.δεν εχω να χασω τιποτα!!!ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας.αν δεν ερθει η τρισκαταρατη θα απολαυσω τη θαλασσα και τις βουτιες αλλιως...αστα βραστα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.