Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ κοριτσια ειμαι ετοιμη να σκασω!!!!ειχα τελευταια περιοδο 22-7 κι ετσι κλεισαμε να παμε διακοπες πριν τις 22-8 για να μην "πεσουμε πανω της"!!!βεβαια δεν εχω και πολυ σταθερο κυκλο αλλα υπεθεσα οτι λογω καλοκαιριου και θαλασσας θα αργησει και λιγο!!!εχει ομως βρε κοριτσια εδω και 2 μερες που με ποναει πολυ η κοιλια μου και νομιζω οτι θα μου'ρθει απο ωρα σε ωρα αλλα ακομα τιποτα!περιμενα αυτες τις λιγες μερες χαλαρωσης εναν ολοκληρο χρονο και τωρα θα μου το χαλασει.ξερει καμια κανενα "κολπο" για να την "ξεγελασω" για λιγες ημερες,να κανω τα μπανακια μου κι εγω η δολια?

Δημοσίευση

Α, καλά, όταν θέλουμε να μην έρθει, έρχεται ακριβώς στη μέρα της, άσχετα αν τους προηγούμενους μήνες αργούσε πάνω από βδομάδα...

Μια χρονιά εγώ δούλευα σε μια πανεπιστημιακή ανασκαφή, και έλπιζα ότι θα αργούσε να έρθει, λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα (ξυπνούσα 5.30, δούλευα μέχρι τις 2 νομίζω), στη διατροφή, και λόγω της ζέστης. Άσε που αργούσε ούτως ή άλλως. Τάραξα και τις λεμονάδες, και ήρθε η κυρία ακριβώς στη μέρα της, σε σημείο που αναγκάστηκα να μην πάω τις τελευταίες μέρες στην ανασκαφή.

Υπάρχουν χαπάκια, όπως τα primolut, αν και δεν ξέρω αν στην Ελλάδα κυκλοφορούν με αυτήν την ονομασία, που λειτουργούν όπως τα αντισυλληπτικά όσον αφορά στη ρύθμιση της περιόδου, δεν έχουν, όμως, αντισυλληπτικές ιδιότητες. Τα είχα πάρει πριν το γάμο μου, γιατί είχα καθυστέρηση και φοβόμασταν μήπως έρθει τις μέρες του γάμου (τότε που ήθελα να έρθει ακριβώς καθυστέρησε).

Ρώτα το γιατρό σου, αυτός θα ξέρει!

Δημοσίευση

Κ γω μια φορα πηρα τα πριμουλοτ, γιατι θα ρχοταν ακριβως την ημερα του γαμου μου.Καθε χαπακι ειναι κ μια μερα καθυστερησης.Αλλα ακουσα κ για το λεμονι, αν στιψεις κ πιεις καθυστερει.

Δημοσίευση

βρε κοριτσια φοβαμαι να παρω καποιο χαπακι γιατι ειμαι στην προσπαθεια για μωρακι και βαθεια μεσα μου εχω και μια ελπιδα να ειναι οι πονοι απο κατι αλλο κι οχι απο την ακατανομαστη!!!απο χθες εντομεταξυ βαζω θερμομετρο σε ασχετες βεβαια ωρες κι εχω 36,7 - 36,8.οταν περιμενεις περιοδο πεφτει η θερμοκρασια?αχ τα,χω παιξει πια με τον κυκλο μου!!εκει που παει να στρωσει...

παντως αυτο με τις λεμοναδες θα το κανω.δεν εχω να χασω τιποτα!!!ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...