Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσει το μωράκι!  Για μένα ήταν δύσκολη πίστα οι κολικοί.  Κάποια πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι:  Βόλτες  Μαρσιπος  Μασάζ στην κοιλιά  Έφερνα τα ποδαράκια στην κοιλιά για να βοηθήσω να βγουν τα αέρια  Ζεστο μπανακι  Προβιοτικα (αφού συμβουλευτεις παιδίατρο)  Έχει και μια κρέμα η frezyderm για κολικούς. Μπορείς να τη δοκιμάσεις . Θεραπεία δεν υπάρχει μέχρι να ωριμάσει το γαστρεντερικο τους απλά για ανακούφιση είναι όλα αυτά μέχρι να περάσουν οι κολικοί.   
    • Πώς είστε κορίτσια! @ΜαρίαΔημήτρης βλέπω το παλεύεις πάντως!!!    Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλ. Αϋπνίες είχα. Συσπάσεις όχι ιδιαίτερες. Πονάκια είχα αρκετά. Ειδικά στα ίσχυα πια με πονάει συνέχεια.
    • @Sotiria_94 να πάρεις κρέμα για θηλές βοηθάει πάρα πάρα πολύ και να αφήνεις το στήθος να αερίζεται. Εγώ στο πρώτο παιδί και οι 4 στο δωμάτιο ήμασταν οριακά γυμνές συνέχεια. Είχαμε και κοβιντ δεν είχαμε επισκέψεις εκτός από τους άντρες μας και όλα έξω. Και τα κοχύλια με βοήθησαν πολύ εμένα. Τις πρώτες μέρες θα έχεις διάφορα με την θηλή αλλά μην σε ανησυχεί καθόλου. Μετά περνάει ο καιρός και πανε όλα καλύτερα . Τώρα είσαι ακόμα και κουρασμένη. Και εγώ μετά την καισαρική, που γέννησα και πρόωρα έκατσα με πόνους 11 ώρες κι μετά είχαμε θέμα και μπήκα μέσα σε 5 λεπτά ήμουν ψυχολογικά όχι απλά πεσμένη, έκλαιγα συνέχεια. Μετά μίλησα με άλλες γυναίκες είδα ότι όλες είχαν δυσκολίες και κάπως ξεκίνησα να την παλεύω. Μερα τη μέρα ήμουν καλύτερα. Και ζήταγα συνέχεια βοήθεια από τις μαίες, τον άντρα μου και όταν πήγαμε σπίτι την παιδίατρο. Ξεπέρασα κάθε ντροπή και σήκωνα το τηλ ή το κουμπάκι. 
    • Να πάνε όλα καλά εύχομαι και να μας ενημερώσετε!!! 
    • Καλή επιτυχία  στα κορίτσια που κάνουν  αυχενικη σήμερα!! Εύχομαι τα καλύτερα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...