Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ


kallio

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 18ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β,ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera kallio!!!

katarxas na mhn eisai toso agxwmenh den kaneis

kalo sto mwraki sou k epeita na kanoume ton stayro mas

pou exei proxorhsei toso h episthmh pou prolavainei

pleon tyxon provlimata.mh fortwneis to myalo sou me kakes skepseis!!katalavainw thn agwnia sou

alla na otan 8a er8ei ekeinh thn stigmh na exeis

ena terastio xamogelo k na les ''twra paw na dw to an8rwpaki mou'';)

na mhn fovasai ka8olou..ola 8a pane teleia!!

Τι είναι το υπερηχογράφημα β' επιπέδου;

Είναι μια αναλυτική καταγραφή με τον υπερηχοτομογράφο όλων των συστημάτων και των ανατομικών σχέσεων του σώματος του εμβρύου, με στόχο την πρώιμη ανίχνευση ανωμαλιών στη διάπλασή του. Ο 5ος μήνας δίνει τη δυνατότητα αφενός ευκρινούς καταγραφής των ανωμαλιών λόγω του μεγέθους του εμβρύου, και αφετέρου λόγω της ανωριμότητας της εγκυμοσύνης, δίνει την ευχέρεια διακοπής αυτής σε περίπτωση που βρεθούν σημαντικές ανωμαλίες.

Πόσο αξιόπιστο είναι το υπερηχογράφημα β' επιπέδου για την ανίχνευση ανωμαλιών στη διάπλαση του εμβρύου;

Η απάντηση είναι ότι σε γενικές γραμμές θεωρείται αξιόπιστο, ωστόσο όχι απόλυτα. Υπάρχουν ανωμαλίες στην διάπλαση που ανιχνεύονται σε ποσοστό άνω του 90% (πχ ανεγκεφαλία, δισχιδής ράχη) και ανωμαλίες που δύσκολα ανευρίσκονται (πχ μεγάλες καρδιακές ανωμαλίες). Ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα το υπερηχογράφημα β' επιπέδου είναι το πιο χρήσιμο διαθέσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης.

Τι άλλο φαίνεται στο υπερηχογράφημα β' επιπέδου;

Εκτός των ανωμαλιών στη διάπλαση το υπερηχογράφημα στον 5ο μήνα θα μας δείξει τη θέση του πλακούντα, την ποιότητα του πλακούντα, την ανάπτυξη του εμβρύου και την ροή αίματος στον πλακούντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχωνεσε καθολου δεν υπαρχει κανενας κινδυνος για το μωρο σου με τον υπερυχο Β επιπεδου. Θα δεις τα παντα με αυτη τη διαδικασια ακομη και το μουτρακι του μωρου σου αν δεν εχει τα χερακια στο προσωπο οπως ο δικος μου!Δινει σημαντικες πληροφοριες στο γιατρο σου ετσι ωστε να ειστε σιγουροι οτι ολα πανε καλα!!!!Τα καλυτερα σου ευχομαι με το καλο να ερθει η στιγμη που θα αγκαλιασεις το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧΧΧ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΓΧΩΣΕ? ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπάρχει λόγος που έχεις αγχωθεί τόσο πολύ!! Είναι μια εξέταση ρουτίνας όπως όλες αυτές που κάνεις στην διάρκεια της εγκυμοσύνης! Θα δεις και το μωράκι σου τρισδιάστατο, αν ο γιατρός διαθέτει το μηχάνημα! Είναι φοβερή εμπειρία!! Απόλαυσε την κι απόβαλλε κάθε άγχος! Δεν κάνει καλό ούτε σε σένα ούτε και στο μωράκι!!

Καλή συνέχεια και μην φοβάσαι! Όλα θα πάνε καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα εγω οταν πηγα του κανα μαλλον την πιο απιστευτη ερωτηση : αυτια εχει???

μα μου χει πει ολα τα μερη του σωματος εκτος απο αυτα?!?!?!?!?! λεω και γω... ρε μπας και το παιδι μου δεν εχει αυτια? και πως θα φοραει γυαλια ηλιου?????

ελα βρε τιποτα δεν ειναι ... ενας ακομα υπερηχος τιποτα παραπανω ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ 19 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΜΕ!ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEIAS SAS KORITSIA KAI EGV EXV TRELO ANXOS ME AUTH THN EKSETASH THA THN KANV STIS 4 SEPTEMBRIOU KAI ME EXEI FAEI H AGVNIA DIABAZV DIAFORA OTI MPOREI NA MHN ANAPTYSETE KALA KAI EXV TRELATHEI FOBAMAI PARA POLU AFHSTE POU MOU EXEI FANEI AIVNAS MEXRI NA ERTHEI H VRA EKEINH!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην αγχωνεστε καθόλου. Είναι ένασ μεγάλος υπέρυχος και τίποτα άλλο. Θα σας δώσουν και το DVD να βλέπετε το αγγελούδι σας μέχρι να γεννηθεί. Εγώ όταν έκανα είχα χαζέψει με το πλάνο με τισ πατούσεσ, μεχρι να γεννησω αυτές θυμόμουνα. Α

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΙΑ,ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΥΣΤΙΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ!!!!

ΘΑ ΔΕΙΣ Κ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ 1ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ!!ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Υ.Γ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ DVD ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ..ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ DVD ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟΝ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΚΛΑΨ!!!

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ρωτήσω κάτι? εγώ θα κάνω τη Β' Επιπέδου στο Ιασώ.. εκεί δίνουν dvd και είναι τρισδιάστατος ο υπέρηχος ή πρέπει να το ζητήσω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΤΟ DVD ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΕΚΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ...

ΕΓΩ ΤΟ ΘΗΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ DOPLER ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ...

ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ Κ DVD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα..Εγώ έχω ένα παιδάκι όλα ήταν μια χαρά..Αγχωνόμουν πάρα πολυ σε όλους τους υπέρηχους μέχρι και τώρα που τον έχω στην αγκαλιά μου...Όταν γέννησα δεν τον είδα γιατί είχα κάνει ολική και μέχρι να τον πάρω αγκαλιά μετά από 6 ώρες νόμιζα ότι δεν μου τον φέρναν γιατί δεν ήταν καλά.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν αγχωθηκα καθόλου νόμιζα αφου έκανα ένα γερό και στην αυχενικη μου είπαν ένα υγιές μωράκι ότι πάω να μάθω μονο το φύλο. Εκανα διακοπή στη 22 εβδομάδα γιατή η μπέμπα είχε δισχιδή ράχη με συνέπεια και πρόβλημα στο κεφάλι...Βέβαια δεν είχα κάνει απο την αυχενική άλλο υπέρηχο γιατι μου έλεγε ο γιατρος δεν χρειάζεται..Αν είχα κάνει θα το έβλεπαν απο την 15 εβδομάδα...

Ειναι σημαντικός υπέρηχος αλλά αν κάνεις συνέχεια και είναι όλα καλά δεν υπάρχει περιπτωση να έχει κάτι...

Σου εύχομαι τα καλύτερα και αν έχεις κάνει και άλλον όλα καλά θα πάνε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ.ΟΙ ΥΠΕΡΥΧΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ? ΕΑΝ ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω αγχωμενη πήγα για τη β' επιπεδου.. ειναι ενας υπέρηχος κανονικοτατος μονο που ειναι πιο διεξοδικος..

εγω την ειχα κανει στις 18+5.. να την κανεις όποτε σου ειπε ο γιατρος σου.. δεν πρεέπι να αγχωνεσαι...σπανιοτατα προκυπτει προβλημα σε αυτυο το χρονικο σημειο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ "ΔΙΩΞΑΝΕ" ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ...

ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΗΝ 22η ΒΔΟΜΑΔΑ!ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...