Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα.

ειμαι καινουργια στην παρεα (ομως οχι εγκυος)

θα ηθελα να ρωτησω κατι κ αν ξερει καμια ας μου απαντησει

παιρνω αντισυλληπτικα εδω κ 4 μηνες περιπου ομως ο συντροφος μου δεν εχει εκσπερματωσει ποτε μεσα μου ολον αυτον τον καιρο.

τον προηγουμενο μηνα δεν θυμωμαστε αν εκσπερματωσε η οχι γιατι ειχαμε πιει λιγακι..

ομως εκεινο τον μηνα ειχα ξεχασει την 3 βδομαδα να παρω το χαπι κ το πηρα την επομενη διπλο μετα απο συμβουλη του γιατρου μου..

πριν λιγες μερες πηρα τα αποτελεσματα απο ενα τεστ παπ που ειχα κανει κ εχω τραχιλιτιδα κ εδω κ 2 μερες εχω παρατηρήσει λιγο αιμα καφε μαζι με βλεννη πολυ λιγο ομως.

τον αλλον μηνα θα κανω κολποσκοπηση...

υπάρχει πιθανότητα να εχω μεινει εγκυος??

κ το αιμα με την βλεννη ειναι απο την τραχηλίτιδα??

συγνωμη αν σας ζαλισα.

ευχαριστω πολύ!!

Δημοσίευση

Γεια σου και καλως μας ηρθες!Δυσκολο να εισαι εγκυος μετα απο διπλο χαπι,γιατι η δουλεια που κανει ειναι να εμποδιζει την εμφυτευση στη μητρα,τωρα το αιματακι μαλλον απο την τραχηλιτιδα ειναι,και απο κολπιτιδα καμμια φορα συμβαινει,ο γιατρος σου θα σου τα πει με σιγουρια αφου σε εξετασει,για εγκυμοσυνη παντως λιγο απιθανο το θεωρω.

Δημοσίευση

καλά βρε κορίτσι και εσύ μια βδομάδα ολόκληρη ξέχασες το χάπι? για όσο το παίρνεις πάντως έγκυος δεν μένεις. Τώρα το αιματάκι που λες, το είχα και εγω οταν πριν χρόνια μου χε βγει τραχηλήτιδα στο παπ...πηρα κατι χάπια που δεν θυμαμαι τ ονομα τους τώρα και ολα καλά...μην αγχώνεσαι, όλα καλά είναι !

υγ. είδες τι παθαίνεις κανείς με το ποτό ?? ειναι και γλυκόπιοτο το άτιμο..αχχχ ενα χρόνο εχω να πιω..:huh:

Δημοσίευση

δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα κ οι 2 μας για μια εγκυμοσυνη αν και ειμαστε 4 χρονια μαζι..

και το θεμα με την τραχηλιτιδα με εχει αγχωσει παρα πολυ..

ντρεπομαι παρα πολυ τους γυναικολογους (αν και δεν θα ειμαι η πρωτη που θα δει)

και δεν ξερω αν ποναει η κολποσκοπηση..

Δημοσίευση

γεια σου marga μου.

χαιρομαι που σε "γνωριζω"!!!

το χαπι δεν το ξεχασα ολοκληρη την εβδομαδα..

το ξεχασα 1 μερα κατα την διαρκεια της 3ης εβδομαδας..

παντως εχεις δικιο για το ποτο....

απο εδω και περα με ρεγουλα!!!χαχαχχα

σε ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

ουφφφφφφ!!

με ανακουφισες τωρα..

κ εγω πιστευα οτι δεν τρεχει τιποτα αλλα το μυαλο κανει τρελες σκεψεις καποιες φορες..

ηθελα να ακουσω αυτη την κουβεντα κ απο αλλον!!!

Δημοσίευση

marin γεια σου και απο μενα. δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη γιατι πηρες 2 χαπακια επομενη μερα! αν κανεις εστω 1 χαπακι εμετο ή ξεχασεις να παρεις εστω 1 χαπακι, ετσι μενεις εγκυος, για αυτο ηρεμησε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...