Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια μπορει να με διαφωτισει


marin

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα.

ειμαι καινουργια στην παρεα (ομως οχι εγκυος)

θα ηθελα να ρωτησω κατι κ αν ξερει καμια ας μου απαντησει

παιρνω αντισυλληπτικα εδω κ 4 μηνες περιπου ομως ο συντροφος μου δεν εχει εκσπερματωσει ποτε μεσα μου ολον αυτον τον καιρο.

τον προηγουμενο μηνα δεν θυμωμαστε αν εκσπερματωσε η οχι γιατι ειχαμε πιει λιγακι..

ομως εκεινο τον μηνα ειχα ξεχασει την 3 βδομαδα να παρω το χαπι κ το πηρα την επομενη διπλο μετα απο συμβουλη του γιατρου μου..

πριν λιγες μερες πηρα τα αποτελεσματα απο ενα τεστ παπ που ειχα κανει κ εχω τραχιλιτιδα κ εδω κ 2 μερες εχω παρατηρήσει λιγο αιμα καφε μαζι με βλεννη πολυ λιγο ομως.

τον αλλον μηνα θα κανω κολποσκοπηση...

υπάρχει πιθανότητα να εχω μεινει εγκυος??

κ το αιμα με την βλεννη ειναι απο την τραχηλίτιδα??

συγνωμη αν σας ζαλισα.

ευχαριστω πολύ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλως μας ηρθες!Δυσκολο να εισαι εγκυος μετα απο διπλο χαπι,γιατι η δουλεια που κανει ειναι να εμποδιζει την εμφυτευση στη μητρα,τωρα το αιματακι μαλλον απο την τραχηλιτιδα ειναι,και απο κολπιτιδα καμμια φορα συμβαινει,ο γιατρος σου θα σου τα πει με σιγουρια αφου σε εξετασει,για εγκυμοσυνη παντως λιγο απιθανο το θεωρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εγω ετσι πιστευω.

αλλα μου την δίνει που δεν θυμόμαστε αν έγινε εκσπερματωση η οχι

παντως Υβοννη σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλά βρε κορίτσι και εσύ μια βδομάδα ολόκληρη ξέχασες το χάπι? για όσο το παίρνεις πάντως έγκυος δεν μένεις. Τώρα το αιματάκι που λες, το είχα και εγω οταν πριν χρόνια μου χε βγει τραχηλήτιδα στο παπ...πηρα κατι χάπια που δεν θυμαμαι τ ονομα τους τώρα και ολα καλά...μην αγχώνεσαι, όλα καλά είναι !

υγ. είδες τι παθαίνεις κανείς με το ποτό ?? ειναι και γλυκόπιοτο το άτιμο..αχχχ ενα χρόνο εχω να πιω..:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα κ οι 2 μας για μια εγκυμοσυνη αν και ειμαστε 4 χρονια μαζι..

και το θεμα με την τραχηλιτιδα με εχει αγχωσει παρα πολυ..

ντρεπομαι παρα πολυ τους γυναικολογους (αν και δεν θα ειμαι η πρωτη που θα δει)

και δεν ξερω αν ποναει η κολποσκοπηση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου marga μου.

χαιρομαι που σε "γνωριζω"!!!

το χαπι δεν το ξεχασα ολοκληρη την εβδομαδα..

το ξεχασα 1 μερα κατα την διαρκεια της 3ης εβδομαδας..

παντως εχεις δικιο για το ποτο....

απο εδω και περα με ρεγουλα!!!χαχαχχα

σε ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουφφφφφφ!!

με ανακουφισες τωρα..

κ εγω πιστευα οτι δεν τρεχει τιποτα αλλα το μυαλο κανει τρελες σκεψεις καποιες φορες..

ηθελα να ακουσω αυτη την κουβεντα κ απο αλλον!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marin γεια σου και απο μενα. δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη γιατι πηρες 2 χαπακια επομενη μερα! αν κανεις εστω 1 χαπακι εμετο ή ξεχασεις να παρεις εστω 1 χαπακι, ετσι μενεις εγκυος, για αυτο ηρεμησε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Από ότι μου είπαν είναι σαν μαστογραφία αλλά πιο εξειδικευμένη... Κ εγώ δεν το έχω ξανακουσει... Κ εγώ αναρωτήθηκα αφού έκανα την παρακέντηση γιατί πρέπει κ τα άλλα κ την ρώτησα την γιατρό που μου την έκανε κ μου είπε ότι δεν είναι πάντα 100% σίγουρο το αποτέλεσμα... Κ όχι τίποτε άλλο με πόνεσε πολύ κ δεν θα είναι σίγουρα τα αποτελέσματα? 
    • Μπραβο κοριτσι μου!! Τα πρωτα νεα ειναι καθησυχαστικα!!😀👍 Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!! Πιστευω οτι ολα θα ειναι καθαρα!!  Ειχαν ερθει περυσι κ μας εκαναν ενημερωση γ τις εξετασεις π χρειαζεται να κανουμε γ την προληψη του καρκινου μαστου κ μας ειπαν υπερηχο, μαστογραφια κ μαγνητικη. Η τομοσυνθεση δν ξερω τι ειναι... Κ η παρακεντηση καλο ειναι ν γινει προληπτικα γ ν ειναι σιγουροι 100%. Αφου θ κανεις παρακεντηση, αναρωτιεμαι τα υπολοιπα γτ γινονται;; δν εχουν σαφη εικονα απ το δειγμα; 🤔
    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
    • Απαπαπα!!! Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις λίγη δραμαμίνη;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...