Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ Ως ΕΞΕΙΣ

ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3 ΕΤΩΝ ΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.

ΕΙΧΑ ΤΕΛ. ΠΕΡΙΟΔΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΗ 52.5.

ΔΥΟ ΜΕΡΕ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΙΓΙ ΚΑΦΕ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 3.88 ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ.2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΗΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΟΞΕΣΗ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 50. ΕΙΧΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ !!!!!!

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο περιεργο αυτο που σου συμβαινει..μηπως ηταν εξωμητριο???τι να πω,δεν ξερω...λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου,ευχομαι να συνελθεις συντομα και να ξαναμεινεις εγκυουλα!!!

Δημοσίευση

γεια σου alkost!!!!

μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκμειο οτι δεν βλεπει εξωμητριο αλλα ουτε και και κατι μεσα στην μητρα. μαλιστα ελεγε στους ειδικευομενους οτι αν εχουμε καθαρη μητρα μιλαμε για τελεια αποβολη. ακου τωρα ορος.

η δικια μου γιατρος μου ειπε οτι με τοσο χαμηλη χοριακη δεν υπηρχε περιπτωση να χρειαστω αποξεση.γιατι λογικα ηταν η πεμπτη εβδομαδα και εγω ειχα μονο 52.5.

τι να πω ο γιατρος απο το νοσοκομειο μου ειπε οτι δεν βλεπει αιμα στον τραχηλο και οτι το αιμα που ειχα ηταν υπολειμματα. τωρα να υποθεσω οτι το αιμα που εχω ειναι η κανονικη μου περιοδο?

βοηθεια!!!!!και αν ναι ποσο καιρο θα μου κρατησει?

ποσες μερες μετα απο την αποβολη σου ερχεται κανονικα η περιοδος?

ευχαριστω

Δημοσίευση

"τελεια αποβολη" ε??:angry:

αχ σε καταλαβαινω,εγω ημουν 10 εβδομαδων και χρειαστηκα και αποξεση..αστα να πανε!!!:(

νομιζω οτι δε θα σου κρατησει για πολυ το αιμα..1-2 μερουλες,ναι ειναι η περιοδος σου αυτη και η επομενη θα ερθει παλι φυσιολογικα,και σε μενα ετσι εγινε..

Δημοσίευση

Καλησπέρα μπουρεκάκι..είχα στο παρελθόν και γω μία αποβολή(παλλίνδρομη κύηση)όταν ήμουν μόνο 3-4 εβδομάδων:( .

Φυσικά είχα και γω αίμα,στην αρχή καφέ και με τις μέρες έγινε κόκκινο.Εγώ πίστευα πως είχα περίοδο αλλα δυστυχώς δεν ήταν.Ο γιατρός μου,διέγνωσε εγκυμοσύνη και μετά αποβολή.Καθαρισμό δεν έκανα γιατί δεν είχα τίποτα στην μήτρα μετά από κανα 2 μέρες αλλά η δήθεν περίοδος(αίμα) που είχα κράτησε 9 μέρες ενώ η κανονική μου κρατούσε 4.Τον επόμενο μήνα αδιαθέτησα κανονικά αλλά για μωρό προσπαθήσαμε ξανά μετά από 3 μήνες.Εύχομαι σύντομα να γεμίσει και πάλι η κοιλίτσα σου..

Δημοσίευση

καλησπερα κι απο μενα!εγω στο παρελθον ειχα μια εγκυμοσυνη που δεν εξελιχθηκε ποτε.το καταλαβα τυχαια (και λεω τυχαια επειδη τοτε πριν 3 χρονια ημουν νιοπαντρη,στην κοσμαρα μου ουτε καν ειχαμε στο μυαλο μας για παιδι απλα συνεβη) επειδη ειχα λιγες μερες καθυστερηση και απο περιεργεια εκανα τεστ και ηταν θετικο.ο γιατρος με εστειλε για χωριακη τοτε ουτε καν ηξερα τι ηταν και οι μοναδες ηταν 103.για να καταλαβετε τοτε δεν μου ειπε αμεσω οτι ημουν εγκυος και απλα μου ειπε να την επαναλαβω μετα απο 3 μερες.εγω λοιπον που δεν ειχα ιδεα δεν προσεχα και ιδιαιτερα και μια μερα πριν την 2η χωριακη και μετα απο εντονο σεξ με τον αντρα μου ειδα αιμα που εξελιχθηκε σε μια επωδυνη περιοδο.η επομενη χωριακη ηταν ηδη 20.δεν χρειαστηκε ευτυχως αποξεση ομω ακομη αναρωτιεμαι αν εφταιγε που ο γιατρο δεν μου εκανε σαφε οτι προκειται για εγκυμοσυνη για να προσεχω πολυ η αν ηταν να γινει.μετα απο αυτη την ατυχη εγκυμοσυνη μου καναμε το τεραστιο λαθος να φυλαγομαστε επειδη ημασταν και καλα πολυ μικροι(21)και δεν ημασταν ετοιμοι και θελαμε να χαρουμε λιγο οι δυο μα και λλε τετοιες μπουρδιτσες λε και το παιδια θα μας ερχοταν οποτε εμει θα θελαμε.τωρα λοιπον επειτα απο 3 χρονια θελω σαν ΤΡΕΛΗ ενα μωρακι και ευχομαι να ερθει γρηγορα γιατι δεν με βλεπω καλα!παντως τοτε μετα την αποβολη η επομενη περιοδος μου ηρθε κανονικοτατα.ο γιατρος θυμαμαι μου συνεστησε να το ξεχασω να πω πως δεν εγινε ποτε γιατι συμβαινει σε παρα πολλες γυναικες και μαλιστα πολυ συχνα ουτε καν το καταλαβαινουν και απλα το εκλαμβανουν σαν μια καθυστερημενη περιοδο τους.ευχομαι πολυ συντομα να μας πεις ευχαριστα νεακια!!!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για ολα!!!

ξερετε η αποβολη ειναι ενα θεμα που το ακουγα και δεν του εδινα καθολου σημασια.δεν πιστευα ποτε οτε θα μπορουσε να μου τυχει. ειδικα μετα την πρωτη μου γεννα η οποια ηταν σουπερ!!!μεχρι την τελευτ. μερα εκανα μπανια, οδηγουσα, δουλευα κοκ. ετσι πιστευα οτι θα μπορουσα να τα καταφερω και με αυτην την εγκυμοσυνη. Αν και μολισ ειδα το τεστ χαρηκα αλλα ταυτοχρονα ενιωθα και κατι κακο.

μολις μου τελειωσει η περιοδος θα παω για ολες τις εξετασεις και βλεπουμε.

Δημοσίευση

μενουλα 21, γιατι προσπαθ. μετα απο 3 μηνες? δεν κανει πριν? καπου διαβασα οτι αν δεν κανεις αποξεση μπορεις μετα την περιοδο. εγω θα ηθελα να το ξαναπροσπαθησω αλλα ο αντρασ μου φοβηθηκε πολυ.θα του δωσω φυσικα τον χρονο που θελει και ελπιζω η επομενη φορα να εχει καλα αποτελεσματα.

μηπως ξερετε τι εξετασεις να κανω? σκεφτηκα να κανω τεστ παπ και να δω αν ειχα κανενα μικροβιο ετσι ωστε να κανω την αναλογη θεραπεια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!B)

Δημοσίευση

mpourekaki mu!!!

lupamai gia tin apoleia sou...loipon 52 xoriaki einai polu mikri...skepsou oti me 52 xoriaki ston iperigxo den vlepeis tipota!skepsoo oti otan ematha oti eimai egkios eprepe na ftasei i xoriaki 500 gia na doume kati..kai min fantasteis mia koukida eidame i opoia einai o sakos oute kan to moro...mallon egine noris konta stin emfiteusi gia auto...den les pali kala..pou den xreiastike na kaneis apoxesi...kalutera etsi...logika tha sou pei na xekiniseis amesos...

ola kala tha pane!!!!!

maria!!!

Δημοσίευση

Γειά σου Μπουρεκάκι! Μήπως ήταν βιοχημική η κύηση; Δηλαδή, γονιμοποιήθηκε μεν το ωάριο και στη συνέχεια, κατά την εμφύτευση, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, και αποβλήθηκε από τον οργανισμό;

Μην ανησυχείς! Αφού έχεις ήδη ένα παιδάκι, σημαίνει ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα, και σύντομα θα αποκτήσεις και το δεύτερο!!!!!!!!! Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ , ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ WC

ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΦΟΥ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ?

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ.ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ"ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ".

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ έγραψε:

μενουλα 21, γιατι προσπαθ. μετα απο 3 μηνες? δεν κανει πριν? καπου διαβασα οτι αν δεν κανεις αποξεση μπορεις μετα την περιοδο. εγω θα ηθελα να το ξαναπροσπαθησω αλλα ο αντρασ μου φοβηθηκε πολυ.θα του δωσω φυσικα τον χρονο που θελει και ελπιζω η επομενη φορα να εχει καλα αποτελεσματα.

μηπως ξερετε τι εξετασεις να κανω? σκεφτηκα να κανω τεστ παπ και να δω αν ειχα κανενα μικροβιο ετσι ωστε να κανω την αναλογη θεραπεια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!B)

Προφανώς για να συνέλθει η μήτρα γλυκιά μου..έτσι με συμβούλεψε ο γιατρός και έτσι έκανα και μετά από 3 μήνες έμεινα απ'ευθείας έγκυος!φιλάκια:kiss:

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά κ να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα σου! Να μην έχεις άγχος όλα θα πάνε καλά 
    • Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ είχα μια παλινδρομη πριν 5 χρόνια περίπου και από τότε δεν έχω ξανά μείνει έγκυος! Τώρα προσπαθώ ξανά με υπέρηχο για ωορρηξία κτλ ! Απλά ήταν να πάρω κ ορμόνες για να βοηθήσω τα ωοαρρια αλλά λόγω ότι είχα μια περιπέτεια και εμφάνισαν σιδηροπενικη αναιμία δεν το έκανα !  Τώρα είμαι σε φάση που κ εγώ ψάχνω συμπτώματα μήπως και.... 1/6 τελευταία περίοδο 10/6 έκανα υπέρηχο κ μου είπε η γιατρός ότι μάλλον έχω κάνει ωορρηξία και να μετρήσω 15 μέρες να δω αν έρθω περίοδο!  25 λοιπόν είδα πόνους κ λέω θα έρθει έβαλα σερβιετα αλλά τίποτα είχα ροζ κ λίγο καφέ μόνο στο σκούπισμα, 26 τα ίδια αλλά αραια κ που 27 σχεδόν τίποτα και τώρα μόνο όταν πηγαίνω τουαλέτα για .... Και σφιχτό λίγο ίσως βγάλω αλλιώς τίποτα! Δεν ξέρω τι γίνεται! Εχθές έκανα χοριακη αρνητική...αλλά έχω μια ελπίδα μήπως ακόμα δεν έχει ανέβει η ορμόνη να ανιχνευθεί!! Πφφφφ είμαι όλο άγχος αλλά αυτή την φορά πιστεύω ότι ο άγιος που έχω ταξει το μωράκι μου θα κάνει το θαύμα του ! 
    • @Diwni @Zelda ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας πραγματικα!Θα μιλησω με την εμβρυολογο την Δευτερα για τροφοβλαστη.  
    • Καλησπέρα εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατήσεις το / τα μωράκια σου στην αγκαλίτσα σου!!  Για ποιο λόγο κάνεις τις ενέσεις; 
    • @elena_1990 τωρα είναι 45 ημερων τ μωρο μου. Στη Θεσσαλονίκη την έκανα εγώ. Σε εμβρυολογο π μ εκανε κ την αυχενικη. Η νιπτ αν βγει παθολογική θα πρέπει να περιμένεις μετα να κάνεις αμνιο γτ κ η τροφοβλαστη γινεται σε συγκεκριμένες βδομαδες. Αντεχεις να ζεις με τ αγχος μεχρι τότε? Δ ρώτησα για μέθη, δ μ εκαναν καν τοπική αναισθησία. Η διαδικασία ειναι πολυ πιο απλη απο ότι την περιγράφουν. Μια πιεση νιωθεις μονο κ ίσως ηπια πονακια περίοδου για ουτε μισο λεπτο. Μ λέει φευγεις κανοκικα προσέχεις βάρη κ βαριές δουλειες για 2 μερες. Δ χρειάζεται να είσαι ξαπλα. Κ τώρα μ.λεει φευγεις κάνεις κ μια βόλτα χαλαρα αν θέλεις. Γτ ειχαμε τ αυτοκίνητο σε πάρκινγκ κ λεγαμε να πάρουμε ταξι. Εγω βέβαια επειδή ήμουν χεσμενη γυρισαμε σπίτι κ εκείνη τη μέρα την έβγαλα στο κρεβάτι. Την επόμενη σπιτι χαλαρα. Την παρεπομενη ολα κανονικα. Η νιπτ για μενα θα έπρεπε να γινεται σε γυναίκες απο 35 πχ κ πάνω μαζί με την αυχενικη (προεταιτικα πάντα) για να εχεις κ συντομα αποτέλεσματα. Αν η αυχενικη δ βγει καλή εστω κ οριακα σε παραπεμπουν σε τροφοβλαστη η αμνιο. Για μενα την κάνεις κ ξενοιάζεις. Η διαφορά στην τιμή δ ειναι μεγαλη. Αν ειναι να τ δώσεις καλύτερα να εχεις αξιοπιστία 100%.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...