Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημέρα!!!

με αφορμή ότι σήμερα είδα ενα προσωπικο μηνυμα που ειχα λάβει από 20/07 θέλω να ρωτησω γιατι ειμαι λιγο ασχετη πως μπορω να στειλω πμ ?

επίσης πως μπορω να βαλω gega-baby ή αλλο χαρακα σχετικα με εγκυμοσυνη, γαμο κτλ?

εχω μπει στο αναλογο site κ εχω φτιαξει αλλα δεν μπορω να το μεταφερω στο mammy.K πως θα το βαλω να φαινεται σε καθε μηνυμα μου?

sorry αν μπορειτε βοηθειστε..

κ επίσης μήπως είμαι χαζή???:P:blink::lol: :lol:

Δημοσίευση

Λοιπόν καλή άκου να μαθαίνεις....γιατί κάποτε ρώτησα κι εγώ.....

Έτσι όπως διαβάζεις το δικό μου μήνυμα βλέπεις κάτω από την εικόνα μου (αριστερά) ένα μικρό κουτάκι που γράφει pm. Το πατάς και στέλνεις προσωπικό μήνυμα π.χ σε εμένα χωρίς να το βλέπουν οι άλλες κοπέλες.

Επίσης όταν φτιάξεις χάρακα και είναι έτοιμος, κάτω από τον χαρακά σου γράφει κάποιους κωδικούς που ισχύουν για τα forum. Όλο αυτό το κάνεις copy και πας στο προφίλ σου και στην επεξεργασία κάνεις paste στο υπογραφή σου. Από ΄κει και πέρα θα εμφανίζεται πάντα στα μηνύματά σου.

Επλίζω να στα έγραψα καλά και να τα καταφέρεις....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια δεν μπορω να βαλω αυτα τα εικονιδια κατω απο το μυνημα που ειναι γαι την εγκυμοσυνη.παω στο προφιλ μου και διπλα στην υπογραφη εχει το σημαδι που σημενει οτι δεν φενεται.τι πρεπει να κανω?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...