Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημέρα!!!

με αφορμή ότι σήμερα είδα ενα προσωπικο μηνυμα που ειχα λάβει από 20/07 θέλω να ρωτησω γιατι ειμαι λιγο ασχετη πως μπορω να στειλω πμ ?

επίσης πως μπορω να βαλω gega-baby ή αλλο χαρακα σχετικα με εγκυμοσυνη, γαμο κτλ?

εχω μπει στο αναλογο site κ εχω φτιαξει αλλα δεν μπορω να το μεταφερω στο mammy.K πως θα το βαλω να φαινεται σε καθε μηνυμα μου?

sorry αν μπορειτε βοηθειστε..

κ επίσης μήπως είμαι χαζή???:P:blink::lol: :lol:

Δημοσίευση

Λοιπόν καλή άκου να μαθαίνεις....γιατί κάποτε ρώτησα κι εγώ.....

Έτσι όπως διαβάζεις το δικό μου μήνυμα βλέπεις κάτω από την εικόνα μου (αριστερά) ένα μικρό κουτάκι που γράφει pm. Το πατάς και στέλνεις προσωπικό μήνυμα π.χ σε εμένα χωρίς να το βλέπουν οι άλλες κοπέλες.

Επίσης όταν φτιάξεις χάρακα και είναι έτοιμος, κάτω από τον χαρακά σου γράφει κάποιους κωδικούς που ισχύουν για τα forum. Όλο αυτό το κάνεις copy και πας στο προφίλ σου και στην επεξεργασία κάνεις paste στο υπογραφή σου. Από ΄κει και πέρα θα εμφανίζεται πάντα στα μηνύματά σου.

Επλίζω να στα έγραψα καλά και να τα καταφέρεις....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια δεν μπορω να βαλω αυτα τα εικονιδια κατω απο το μυνημα που ειναι γαι την εγκυμοσυνη.παω στο προφιλ μου και διπλα στην υπογραφη εχει το σημαδι που σημενει οτι δεν φενεται.τι πρεπει να κανω?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια δεν ξέρετε τι περνάω.. με έχει τρελάνει.. λες και όπως λέτε κι εσείς είναι το μόνο βλαβερό πράγμα που έχουμε γύρο μας.. εδώ έχει βγει έρευνα που λέει ότι η Ορεστιάδα είναι από τις πόλις με τη χειρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση.. τι να λέμε τώρα..  πφ! αλλά άντε να του δώσεις να το καταλάβει τώρα αυτό..  και να σας πω και κάτι, όπως είπε και Ρένα αν όχι όλες, οι περισσότερες με τα κινητά τη βγάζουμε.. αλλιώς η ώρα δεν περνάει με τπτ.. η τηλεόραση δεν έχει τπτ να δεις.. ραδιόφωνο στο σπίτι δεν ακούω.. το κινητό χρησιμοποιώ πάλι για μουσική, κανένα βιβλίο μόνο μπορώ να διαβάσω αλλά κι εκείνο αυτές τις μέρες με την τόση ζέστη το βαριέμαι.. και δουλειές στο σπίτι δεν κάνω.. αυτή τη φορά είπα ότι δεν θα κουράσω τον εαυτό μου καθόλου.. αλλά έλα μου ντε που τον έχει πιάσει τρέλα τον άντρα μου.. που εντωμεταξύ όταν είναι στο σπίτι το κινητό το έχει σκουλαρίκι.. οπότε καταλαβαίνετε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.! 🥴
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Σε 10 μέρες μου είπε ο γιατρός οπότε 15 του μήνα θα ξαναπάω!!! Ελπίζω να δούμε περισσότερα πράγματα.  🙏🏼
    • έχουμε τόσα γύρω μας που είναι βλαβερά που στην τελική δεν θα έπρεπε να αναπνέουμε ,μην πιάσουμε και το κομμάτι φαγητού που δεν ξέρουμε τι τρώμε πλέον ,πες τον να ηρεμήσει όλα θα πάνε καλααααααααα ,με το καλό ο επόμενος υπερυχος κορίτσι μου 
    • Καλημέρα στο παρεακιιι! Να ευχηθώ και εγώ καλό μήνα με υγεία και ξέγνοιαστες στιγμές!!  Στα δικά μου.. αυτό το μήνα σταμάτησα να ασχολούμαι τόσο με το θέμα ‘’παιδί’’..για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί ότι θα το αποκτήσω με εξωσωματική και ετσι οι προσπάθειες που γίνονται τώρα είναι απλά για δική μας ευχαρίστηση! Έκανα μόνο ένα τεστ ωορρηξίας στις 30/6 (10η μέρα) γιατι είχα πολύ νωρίς συμπτώματα της και βγήκε έντονα θετικό..λογικά θα αδιαθετήσω νωρίτερα το οποίο με βολεύει γιατί έχουμε και ένα γάμο εκείνες τις μέρες! Κατα τα άλλα ορίσαμε ημερομηνία με τον σύντροφο για πολιτικό γαμο τον Μάρτιο και οι μέρες κυλάνε χαζεύοντας διάφορα πράγματα γι αυτό! Περιμένουμε και τον Αύγουστο πως και πως να φύγουμε λίγες μέρες να ηρεμήσουμε.. λέμε για Καλαμάτα-Μανη φέτος..εσείς τι σχέδια έχετε με διακοπές;  
    • Ναι,ναι σε 9 μέρες θα μας ξανά δεί!! Νομίζω είσαι τυχερή και θεωρητικά δε θα χεις θέμα αφο΄ύ το χεις περάσει ήδη, μικρότερη πιθανότητα να μη το αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου και τα αντισώματα και να το εξουδετερώσουν άμεσα; Τι σου χει πει ο γιατρός σου1
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...