Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πώς θα αντιμετωπίσετε τη ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ????


Συραγώ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!Το θέμα της γρίπης με απασχολεί πολύ έντονα αυτές τις μέρες..ειδικά τώρα που κοντεύει να τελειώσει και η άδειά μου.Ηταν από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανα στον γιατρό μου κ μου είπε ότι δε θα χει το παιδί προβλημα αλλά ίσως εγώ. Η δουλειά μου είναι βρεφονηπιαγωγός και σίγουρα θα υπάρξει κρούσμα...έχω σκεφτεί μέχρι και να σταματήσω τη δουλειά, αλλά μήπως είμαι υπερβολίκη??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη βλεπω οτι εισαι εγκυος.αν σε παιρνει σταματα Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα στη θεση σου Οσο για τα εμβολια που λενε δεν προκειται να γινουν μεχρι το τελος του 2009

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν μπορεις καλυτερα να σταματησεις,και να προφυλαχτουμε οσο μπορουμε οσες κυκλοφορουμε με μεσα μαζικης μεταφορας και σε δημοσιους χωρους,να φοραμε και μασκα γιατι το πλυσιμο των χεριων δεν ειναι αρκετο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σταματήσω εννοείτε να παραιτηθώ ή μπορώ να παίρνω άδειες από τον γιατρό μου...επίσης μήπως ξέρετε κατι που να έχει ανακοινώσει το ΙΚΑ για εγκύους σε παιδικούς σταθμούς??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συραγώ έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!!.Ηταν από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανα στον γιατρό μου κ μου είπε ότι δε θα χει το παιδί προβλημα αλλά ίσως εγώ.

Λάθος, εδώ στην Γερμανία γεννήθηκε παιδάκι που είχε την γρίππη των χοίρων, όπως επίσης και στην Λατινική Αμερική! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H nea gripi einai ena thema pou me apasxolei k emena. Tora pou tha episkeftho ton giatro mou thelo k ego na to sizitiso mazi tou. Exo mpei sto mina mou, stin kliniki pou tha gennisoume tha epitrponte oi episkepseis??? Tha eimaste lexones k poli evalotes se ious k oxi mono emeis alla k ta neogennita. Polles giagiades k paterades menoun sta domatia otan teleionei to episkeptirio k mas fernoun ta morakia mas gia na ta thilasoume...me agxonei poli auto to thema!!! Den exo akousei katholou ti metra exoun parei oles autes oi klinikes k ta nosokomeia fisika, ektos apo to prosopiko to opoio ipotithete oti exei emboliastei, oloi autoi oi episkeptes??? eixa skopo na meino se triklino alla an oi apantiseis pou tha paro apo ton giatro mou den me ikanopoiisoun tha to skefto poli gia monoklino. Toulaxiston na perioriso oso mporo tin ekthesi tou morou mou ston io.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συραγω μου εχω μια φιλη βρεφωνιπιοκομο και ειναι στο 2ο μηνα της εγκυμοσυνης της και απο σεπτεμβριο δεν θα παει στην δουλεια.παρε επαπειλουμενη,ο κυνδυνος στο δικο σας επαγγελμα ειναι μεγαλυτερος.μην το ρισκαρεις!!:ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΠΑΡΕ ΑΝΑΡΩΤΙΚΕΣ! ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΑΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ! ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου αν περιμένεις μωράκι και δεν έχεις άμμεση ανάγκη τα λεφτά και μπορείς καλό θα ήταν να σταματήσεις για λίγο καιρό μέχρι να βγουν τα εμβόλια και να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

Πάντα με προσοχή.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν μπορείς να πάρεις άδειες αναρρωτικές θα ήταν καλύτερα μέχρι να δεις πως θα εξελιχθεί κι η γρίπη! Μην χάσεις την δουλειά σου αν υπάρχει κι άλλη λύση! Αν δεν γίνεται, θα σε συμβούλευα κι εγώ να σταματήσεις γιατί και το μωρό απ'όσο ξέρω επηρεάζεται! Μην το ρισκάρεις! Πανω απ'όλα η υγεία σου και του παιδιού σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διάβασα το παρακάτω άρθρο:

"Οι έγκυες που προσβάλλονται από τη νέα γρίπη Α έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να παρουσιάσουν επιπλοκές που απαιτούν νοσηλεία και εμφανίζουν ποσοστό θνησιμότητας περισσότερο αυξημένο από το μέσο όρο, σύμφωνα με μια αμερικανική μελέτη.

Οι περισσότερες από τις εγκύους που προσβλήθηκαν από τον ιό το 2009 χρειάστηκε να νοσηλευθούν, αναφέρεται επίσης στη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τα oμοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) και δημοσιεύεται από τη βρετανική ιατρική επιθεώρηση Lancet.

Έξι έγκυες έχουν υποκύψει από την ασθένεια από τις 15 Απριλίου 2009, όταν η νέα γρίπη επισημάνθηκε στις ΗΠΑ, ώς τις 16 Ιουνίου. Ο αριθμός τους αντιπροσωπεύει 13% των περίπου 45 θανάτων που προκάλεσε η νέα γρίπη στη διάρκεια της περιόδου αυτής.

Συνολικά 34 έγκυες προσβλήθηκαν από τον ιό και 11, δηλαδή το ένα τρίτο, χρειάστηκαν νοσηλεία. Τα κρούσματα των εγκύων αποτέλεσαν το 0,62% όλων των κρουσμάτων γρίπης, επιβεβαιωμένων ή πιθανών.

«Όλων η υγεία ήταν καλή πριν μολυνθούν και στη συνέχεια ανέπτυξαν ιική πνευμονία με αναπνευστικές δυσκολίες που απαίτησαν μηχανική υποβοήθηση της αναπνοής» υπογραμμίζουν τα CDC.

«Στις έγκυες που υπέκυψαν δεν είχαν χορηγηθεί εγκαίρως αντιιικά φάρμακα. Τα CDC προτείνουν όσες έγκυες υπάρχουν υποψίες ότι έχουν προσβληθεί από τη νέα γρίπη να υποβάλλονται γρήγορα σε αντιιική θεραπεία» προσθέτουν τα CDC."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μην πανικοβαλεστε!Τα ΜΜΕ εχουν αυτην τη συνηθεια να τραγικοποιουν τα συμβαντα και να σπερνουν τον πανικο!Κατα καιρους μας εχουν τρομοκρατησει με διαφορες αρρωστιες-επιδημιες πχ.νοσο των τρελλων αγελαδων,εγκεφαλιτιδες,μηνιγγιτιδες κ.λ.π,εξυπηρετωντας αλλα συμφεροντα!Οι πιθανοτητες να νοσησει καποιος απο την συγκεκριμενη γριππη ειναι ιδιες με οποιαδηποτε αλλη αρρωστια,ακομη ομως και να συμβει αυτο[ου μη γεννητω],θα παρει θεραπεια και θα γινει καλα,δεν σημαινει οτι θα παθει επιπλοκες και θα πεθανει,αλλοιμονο!Συμφωνω να προστατευθειτε οσο μπορειτε ως ευπαθης ομαδα[εγκυες και μωρα],αλλα χωρις πανικους και υστεριες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνησω με την Υβοννη .Ολο αυτο ειανι εργο καποιων που εχουν γερα συμφεροντα ξερετε ποσα χρηματα θα πανεστην εταιρια με τοεμβολιο καιμιλαμε οτι ολος ο κοσμοςυποφερει απο την οικονομικη κριση καινη Αμερικη θελει χρημα πως αλλιως θα το επαιρνε ; αν δνε ρειξειτ ην ιδεα γιαενα ιο που μπορει να πρκαλεσει καιτ ο θανατο .Εγω θα σας πω αυτο καθ χρονο ξερετεποσα ατομα πεθαινουν απο την κοιν γριπη ; πολλα απλα ποτε δνε γινετε ανφορα στο ιο της γριπης αλλα σε καποια παθηση που ειχε ασθενης . Τωρα βεβαια καλο ειναινα μην πηγαινουμεκαι γυρευοντας δηλαδη αν μπορειτε εσεις οι εγκυες να παρετε αδεια καλο θα ηταν αλλα μην αφησετε τη δουλεια σας επιδη καποιοι εχουν σπειρει το πανικο .Τηρειτε τις οδηγιες που εχουν δωσει ακι όλα καλα .Σημερα η κολλητη μου με πηρε πανικοβλητη τηλ. απο τη Λευκαδα το μωρο τριων ετων εκανε πυρετο ακι εχει πονους στη κοιλα με εβαλε να παρω στο κεντρο ελεγχου και προλυψης και οταν τους ειπα αωσυμπτωματα μου ειπαν αν το πανε στο νοσοκομειο μαλλον προκετε για καποια αστεντεριτιδα αλλα επειδη ειναι μωρο καλο θα ειναινα το δουν στο νοσοκομειο η στο κεντρο υγειας .Ο ανθρωπος με τον οποιο μιλησα ηταν ηρεμος αλλα και κατατοποιστικος μου ειπε οτι η ενημερωση ειναι το καλυτερο και επιβαλλετε αν το παει να το δουν επειδη το μωρο ηταν σε κηθαργο . Εγω ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...