Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα ολα αυτα με τις γονιμες ημερες βρε κοριτσια αλλα δεν υπαρχει καμια ελπιδα αν δεν εισαι στις γονιμες?15 αυγουστου φευγω διακοπες,τελευταια περιοδος ηταν 22/7 και παροτι θα γυρισω απο τις διακοπες 29/8 καμια απο αυτες τις μερες δεν την βλεπω γονιμη...την τυχη μου..........:angry:

για πειτε μου ,υπαρχει ελπιδα???

Δημοσίευση

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΩΑΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ;;ΩΑΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ..ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΑΚΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΑΝΤΕΧΕΙ(ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ 2 24ΩΡΑ).ΑΥΤΑ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δημοσίευση

Καλή μου Αργυρώ καλά σου τα είπε η Ανθή. Όντως τα ωάρια μένουν ζωντανά , ίσως και περισσότερο από δύο 24ωρα.

Τουλάχιστον σε εμένα έχει συμβεί. Έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί χωρίς να ήταν γόνιμες μέρες (κατά τους υπολογισμούς μου βέβαια). Αν και ο κύκλος μου δεν είναι πάντα σταθερός, έτσι ποτέ σχεδόν δεν ήξερα τις γόνιμες μέρες.

Όταν όμως έμεινα έγκυος και το συζήτησα με τον γιατρό μου, μου εξήγησε ότι το ωάριο μένει ζωντανό 2-3 μέρες.

Καλή τύχη φιλενάδα και χωρίς άγχος....

Δημοσίευση

Αργυρω μου συμφωνω με τις αλλες κοπελλες, αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην μετρας ποιες ειναι οι γονιμες σου, καντε ελευθερα σεξ, ετσι ωστε να μην τα εχεις εννοια αυτα και...οποτε κατσει το νινι! διασκεδαστε στις διακοπες σας και χαλαρα με το θεμα παιδακι! καλη διασκεδαση!

Δημοσίευση

Haroullini έγραψε:

Αργυρω μου συμφωνω με τις αλλες κοπελλες, αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην μετρας ποιες ειναι οι γονιμες σου, καντε ελευθερα σεξ, ετσι ωστε να μην τα εχεις εννοια αυτα και...οποτε κατσει το νινι! διασκεδαστε στις διακοπες σας και χαλαρα με το θεμα παιδακι! καλη διασκεδαση!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΛΙΝΙ!!!!ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ!!!!ΤΟ ΝΙΝΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ!!!!!ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ , ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια. Καλύτερα να μη μετράμε μέρες και τέτοια, αν και, όταν το θέλεις, δεν μπορείς παρά να το έχεις στο μυαλό σου... Πώς βγαίνει είναι το θέμα;

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια. Καλύτερα να μη μετράμε μέρες και τέτοια, αν και, όταν το θέλεις, δεν μπορείς παρά να το έχεις στο μυαλό σου... Πώς βγαίνει είναι το θέμα;

αχ ...κι εγω αυτο λεω!αντε να το βγαλεις απο το μυαλο σου?ευκολο ειναι?παντως θα σας ενημερωσω!!!

Δημοσίευση

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 14Η ΜΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,ΓΟΝΙΜΗ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑ.

ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

Δημοσίευση

μην μετράς μέρες και ώρες..τα μωράκια έρχονται όταν εσύ και ο σύντροφος σου είστε ήρεμοι και απολαμβάνετε τον έρωτα για εσάς και οχι για να κάνετε παιδί...σου μιλάει μια κατακαημένη επι του θέματος, άκουσε με..9 μηνες το πάλευα με τεστ ωορρηξίας, θερμοδιαγράμματα, ανάποδα κατακόρυφα και ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! :blink:

ξέρεις ποτε έμεινα έγκυος? οταν είχαμε κάνει εξετάσεις και φάνηκε ενα πρόβλημα μορφολογίας και κινητικότητας στο σπέρμα του άντρα μου...και μας είπαν ε, περιμένετε κανα 3μηνο, κόβωντας το τσιγάρο κ με καλη διατροφή ίσως επανέλθει μόνο του...οποτε εγώ για τους επομενους τρεις μήνες τουλάχιστον είχα ξεγράψει το θεμα παιδί που ηθελα τόσο...

πήγαμε διακοπές ( καλή ωρα σαν και εσένα ) και οι απαγορευμένες λέξεις ήταν μωρό, ωορρηξία και τα συναφή...

τέλη περσυνού αυγούστου και τελευταία μέρα διακοπών, έχοντας 4 μέρες καθυστέρηση με πολύ σταθερό κύκλο κάνω 3(!) παρακαλώ τεστ ( δεν το πίστευα..) για να σιγουρευτώ...αυτή τη στιγμή το αγγελούδι μου κοιμάται ήρεμα και τώρα σκέφτομαι οτι ακριβως ένα χρόνο πριν, τέτοιες μέρες συλλαμβάνονταν...

απόλαυσε λοιπον τις διακοπές σου και όλα θα ρθουν στην ώρα τους !

φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...