Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο αντρουλης μου,δεν δειχνει να θελει μωρακι...


Αργυρω 27

Recommended Posts

Γεια χαρα κοριτσια...τι κανετε?εγω ψιλοχαλια!

λοιπον θα σας τα ξεκινησω απο την αρχη για να καταλαβετε.παντρεφτηκα τον Σεπτεμβρη 2008,η σχεση μου με τον αντρουλη δοξα το θεουλη πολυ καλα,ημαστε αγαπημενοι και το σεξ δεν το ξεχναμε ποτε,ΑΛΛΑ....

εγω εδω και καιρο θελω να κανουμε παιδακι,εκανα εξετασεις τεστ παπ προγεννητικο ελεγχο και υπερηχο.καναμε και το στιγμα μεσογειακης αναιμιας μαζι(εγω και ο αντρας μου).ολα καλα!!!!αψογα!!!

πιστευα πως απο εδω και περα θα καναμε ελευθερα ερωτα χωρις διακοπτομενη συνουσια και ολα αυτα τα ξενερωτα που μονο που τα ακουω με πιανει τρελα...:woohoo:

εχθες πηραμε και τα αποτελεσματα για το στιγμα,το βραδυ καναμε σεξ και αυτο το μοσχαρακι παλι τραβηχτηκε...:angry:

ξερει οτι θελω μωρο!δεν τον πιεζω απλα του το εχω πει και του ειπα αντε απο τις διακοπες μας να ξεκινησουμε για μωρακι δηλαδη απο 15 Αυγουστου.δεν ξερω τι να κανω ...αρχιζω να νιωθω πως δεν ειναι σιγουρος για μενα:( τι να πω????

καθε τοσο μου λεει ΄΄ειμαι σιγουρος πως θα γινεις πολυ καλη μανουλα΄΄σκ...τα μετα συγχωρησεως και τοτε γιατι τραβιεται καθε φορα που κανουμε σεξ.σας επριξα αλλα δεν ξερω πως να τον κανω να το θελει απο μονος του.εμενα το καμπανακι βαρεσε και ειναι στα κοκκινα...δεν αντεχω αλλο...θελω νινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πειτε μου την εμπειρια σας η την αποψη σας πανω στο θεμα αυτο μπας και καταφερω τον δικο μου.:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ καλημέρα και καλώς μας ήρθες!

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να τον "καταφέρεις" και ούτε είναι και σωστό. Το μωρό πρέπει να είναι καρπός αγάπης και να έρχεται όταν και οι δύο αισθάνονται έτοιμοι γι' αυτό. Και όταν γεννηθεί με το καλό θα έχει ανάγκη και τους δύο!

Σου εύχομαι καλή μου ότι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αργυρώ και καλωσήρθες στην παρεα μας! :lol:

Για τον περισσότερο κόσμο το επόμενο βήμα του γάμου είναι η δημιουργία μιας καινούριας οικογένειας. Γνώμη μου είναι πως εαν κάποιος δεν θέλει παιδιά δεν υπάρχει λόγος να παντρευτεί και ειδικά με μια γυναίκα που έχει εκφράσει τις επιθυμίες της. Πιστεύω πως ο αντρούλης σου, λέγοντας σου πως θα γίνεις καλή μανούλα, θέλει παιδάκια. Το έχει στα σχέδιά του.

Το καλύτερο θα ήταν να το συζητήσετε. Δεν είναι πίεση να ρωτήσεις τον άντρα σου το λόγο που το αποφεύγει.

Βασικά...... σκέφτηκες μήπως τραβιέται λόγω συνηθειας;;; :blink:

Επίσης, αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι πως όταν καταλαβαίνεις πως είναι "έτοιμος" να κάτσεις εσύ από πάνω, να δούμε πως θα αντιδράσει.... :silly: ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Αργυρω, τι γινεται? τη στιγμη που σε παντρευτηκε και σου λεει πως θα εισαι καλη μανουλα, πιστευω πως και αυτος θελει μωρακι! αφου ειπατε και ποτε θα αρχισετε να κανετε ελευθερα ερωτα, τωρα που εφθασε ο καιρος, ΙΣΩΣ το επιασαν καποιες φοβιες του πως δεν θα ειναι καλος πατερας κτλ

τροπος να τον πεισεις , να τον καταφερεις δεν υπαρχει, εξαλλου αν το κανεις αυτο....τι να σου πω και γω...

για να συμπεριφερεται ετσι σημαινει πως ειτε δεν ειναι ακομη ετοιμος ειτε νιωθει ανασφαλεια, τον επιασαν φοβιες. τωρα κι εσυ να περιμενεις ακομη 2-3 μηνες τι πειραζει?

πρεπει να σεβαστεις την επιθυμια του αντρα σου και οχι να προσπαθεις με δολιο τροπο να το πεισεις.... γιατι αν πραγματι δεν ειναι ετοιμος και τοτε εισαι εγκυος τι νομιζεις πως θα συμβει?

απο την αλλη, πρεπει και αυτος να σεβαστει τη δικια σου επιθυμια... εξαλλου καποιος παντρευεται για να κανει οικογενεια, αλλιως δεν παντρευεται...

συμφωνα με τον νομο, καποιο ατομο που ειναι παντρεμενο και το ταιρι του δεν θελει να τεκνοποιησει, ειναι σοβαροτατο θεμα και απο το δικαστηριο αλλα και απο την εκκλησια και σου δινουν αμεσως διαζυγιο!

αυτο στο λεω για να καταλαβεις ποσο σοβαρο ειναι!

μην αγχωνεσαι, ηρεμησε και μιλησε του με ειλικρινεια! ακουσε τι εχει και αυτος να σου πει, και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρούλα μου τα κορίτσια ολα έχουν δίκιο. Δεν βλάπτει να στο συζητήσεις σοβαρα με τον άντρα σου οχι στο κρεβατη ουτε πρίν ουτε μετα γιατι του δημιουργει ανασφάλεια. Πηγενετε για καφε, για φαγητό εξω απο το σπιτι καλυτερα. σηζήτα μαζί του ηρεμα,να σου πεί τι σκεφτεται επι του θεματοσ, μήπως όντος φοβαται για τον εαυτό του, δεν ειναι σηγουροσ κλπ. ετσι θα δεισ και εσυ που βαδήζεισ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Αργυρω μου!

:)

Εγω ενοιωθα ετοιμη απο τα 28 μου, τωρα ειμαι 32, με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 5μισυ χρονια,ωστοσο παντρευτηκαμε περυσι τον Δεκεμβρη γιατι ημουν εγκυος. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα ηθελε παιδακι. Βασικα μου το χε πει κιολας οτι δεν ηταν ετοιμος...γιατι τον ειχα; ρωτησει, ειχα θεμα κι εγω οπως κι εσυ τωρα. Και να φανταστεις δεν ειναι μικρος, μου ριχνει 6 χρονια, αλλα τελικα αυτα τα πραγματα δεν εχουν να κανουν με την ηλικια.Εχουν να κανουν με την ωριμοτητα και την ανασφαλεια, κατεληξα, τουλαχιστον στον δικο μου αντρα. Τελικα εμεινα εγκυος οταν εκεινος ενοιωσε σχετικα ετοιμος και θεωρω οτι επηρεαστηκε απο τη συναναστροφη του με φιλους και συγγενεις μας που εχουν αποκτησει τελευταια παιδια...προφανως το πηρε αποφαση οτι ετσι ειναι η ζωη...τι να κανουμε και τετοια:laugh: :woohoo: :woohoo: καταλαβες!!!

Μην απογοητευεσε. Συζητα μαζι του. Μη φοβασαι.Μην προσπαθησεις να τον πεισεις για κατι...η γνωμη μου ειναι να τον αφησεις...θα ρθει καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου. Ετσι σου λεω ημουν κι εγω 4 χρονια και ουσιαστικα τον περιμενα...χωρις τα δυο πρωτα να το χουμε συζητησει...πιστευα κι εγω οτι καποια στιγμη θα γινει...αλλα προσπαθειες μηδεν. Τελικα εκανα υπομονη 4 χρονια, θεωρω οτι τωρα θα μπορουσα να χω ενα παιδακι 4 χρονων...αλλα τι να κανουμε...;)

Εμεινα εγκυος περσι το καλοκαιρι στις διακοπες μας με την 1η προσπαθεια και η μπουμπου μας γινεται 4ων μηνων τις επομενες μερες...

Σου ευχομαι να περασεις καλες διακοπες, ξεκουραστες και χαλαρες και συζητησεις με τον αντρουλη σου, ειλικρινα, να ακουτε ο ενας τον αλλον να γινεται γονεις οταν οι συθηκες ωριμασουν και για τους δυο-μπορει να ναι και σε μια βδομαδα αυτο-και να αποκτησετε μια ευτυχισμενη οικογενεια.

υπομονη...:P:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην τον πιέζεις Αργυρούλα μου.

Όσο πιέζεις το ζήτημα,αυτός αγχώνεται,εσύ αγχώνεσαι κ.ο.κ

Αν συνεχίσετε με τόσο άγχος,θα την πατήσεις όπως κι εγώ -που υποτίθεται ότι ένα παιδί θα ήταν ευλογία για μας.

Προσπαθούσα 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα.Νεύρα,άγχος,κλάματα...

Αποτέλεσμα;Εκείνου το σπέρμα αδυνάτιζε από το συνεχές άγχος και το έλα-να-κάνουμε-ερωτα-για-να-κανουμε-παιδι-και-οχι-για-απόλαυση και εγώ απλά...δεν έκανα ωορηξία.

Φαύλος κύκλος.

Πίστεψέ με,και δε θες να φτάσεις ποτέ στη θέση μου.

ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ.Κάποια στιγμή,σύντομα,θα το ζητήσει μόνος του.

Γιατί αν τον πιέσεις να κάνει κάτι που,ενδεχομένως δε θα είναι έτοιμος να το κάνει,το μοναδικό πράγμα που θα καταφέρεις είναι να κάνεις έρωτα ελεύθερα και να τον κάνεις ν'αγχωθεί και φτού κι απ'την αρχή.

Όλα θα γίνουν,μη σου γίνει το παιδί αυτοσκοπός.Αυτό έκανα κι εγώ και έχουμε φτάσει στο σημείο να τσακωνόμαστε κάθε μέρα -και μάλιστα μιλάμε για ΕΝΤΟΝΟΥΣ καβγάδες,οχι απλά διαφωνίες.

Εύχομαι τα καλύτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia έγραψε:

Αργυρούλα μου τα κορίτσια ολα έχουν δίκιο. Δεν βλάπτει να στο συζητήσεις σοβαρα με τον άντρα σου οχι στο κρεβατη ουτε πρίν ουτε μετα γιατι του δημιουργει ανασφάλεια. Πηγενετε για καφε, για φαγητό εξω απο το σπιτι καλυτερα. σηζήτα μαζί του ηρεμα,να σου πεί τι σκεφτεται επι του θεματοσ, μήπως όντος φοβαται για τον εαυτό του, δεν ειναι σηγουροσ κλπ. ετσι θα δεισ και εσυ που βαδήζεισ.

Συμφωνώ απόλυτα!

Κάνε μια κουβέντα μαζί του, να ξεκαθαρίσεις το τι σκέφτεται και θέλει. Φιλική συμβουλή: Μην το αφήσεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ μου καλημέρα, λες κ διαβαζω εμενα πριν 2 χρόνια, τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια έκανα όλες αυτες τις εξετάσεις που έκανες κ εσύ για να μπουμε σιγά σιγά στη διαδικασία, ΟΜΩΣ πέρασαν περίπου 4 μήνες να τον πείσω να μην τραβιέται!!!!:blush:

Εγω στα 31 ..(τότε όμως άρχισα να θέλω κ εγω παιδί ...δεν ήθελα νωρίτερα) κ ο καλός μου 37, ηλικίες όπως βλέπεις ωριμότατες.....

Τωρα θέλει πάρα πολύ ...τα έχει δει κ όλα που δεν γίνεται μετα απο 18 μήνες προσπαθειών....αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ψύχραιμος απο εμένα...εμείς σίγουρα το βιώνουμε διαφορετικά κ σίγουρα ωριμάζουμε λίγο πιο γρήγορα..

Μην στεναχωριέσαι είναι θέμα χρόνου να αλλάξει στάση ...απλά θέλει κουβεντούλα και όχι πίεση....είναι μωρά που αργούν να ωριμάσουν...είμαστε διαφορετικά όντα κ αυτό είναι το ωραίο..

Θα δεις που σε λίγο καιρό θα σε κυνηγάει....ο δικός μου να δεις τρέξιμο τώρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρούλα μου καλημέρα και καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας!:)

Η δική μου άποψη δεν έχει καμία απόκλιση από αυτή των κοριτσιών,συμφωνώ απόλυτα μαζί τους(το να τον πιέζεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο)!ύστερα αν το καλοσκεφτείς γιατί να μην θέλει παιδάκι από την στιγμή που κάνατε εξετάσεις μαζί?;) το ''θα γίνεις καλή μανούλα'' που το πας?είστε ένα χρόνο παντρεμένοι μην βιάζεσαι και συ να τον κρίνεις τόσο αυστηρά..το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κατ'εμέ είναι να το συζητήσεις μαζί του(να σου φύγει και το άγχος)και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλεια!φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσόρισες στην παρεούλα μας Αργυρώ μου! Μην τον πιέζεις και προσπάθησε να ξεχάσεις το θέμα "παιδί" γιατί σίγουρα, θα είναι πιο απολαυστικό το σεξ έτσι! Δε χάνεις πάντως τίποτε να κάνεις μία κουβεντούλα μαζί του! Κι εμένα, ο αντρούλης μου τόσα χρόνια συνειδητά δεν ήθελε λόγω των κιλών μου, τώρα όμως..... σαν τρελός θέλει! Και οι 2 θέλουμε δλδ. πολύ εννοώ! Φιλιά και μην μου αγχώνεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάλι δε συμφωνώ ότι ο γάμος συνεπάγεται και οικογένεια. Ένα ζευγάρι παντρεύεται για να είναι μαζί στο υπόλοιπο της ζωής του, για να ζήσει μέσα σε μια κοινωνία αγάπης και όχι απαραίτητα για να κάνει παιδιά. Τα παιδιά προκύπτουν, αν προκύψουν. Εσύ, όμως, θέλεις να κάνεις παιδιά, και πολύ καλά κάνεις! Άλλωστε, όλες σ' αυτό το φόρουμ, το ίδιο θέλουμε. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι, αφού σου λέει ότι θα γίνεις καλή μανούλα, κ.λπ. θέλει κι αυτός. Άσε που έκανε κι όλες αυτές τις εξετάσεις. Γιατί τις έκανε, για πλάκα; Μήπως όντως από συνήθεια τραβήχτηκε; Μήπως εκείνη την ώρα λειτούργησε μηχανικά; Τι σου είπε μετά; Ότι το έκανε επίτηδες;

Συμφωνώ να του κάνεις μια κουβέντα, αλλά μ' αυτά που μας λες, είναι προφανές ότι του έχεις ήδη κάνει. Πες του ότι δε σημαίνει ότι θα μείνεις έγκυος με τη μία. Μπορεί να μείνεις έγκυος σε ένα χρόνο, οπότε, αρχίστε τις προσπάθειες από τώρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ;;ΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ;;ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ.Η ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marouli32 έγραψε:

Αργυρώ καλημέρα και καλώς μας ήρθες!

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να τον "καταφέρεις" και ούτε είναι και σωστό. Το μωρό πρέπει να είναι καρπός αγάπης και να έρχεται όταν και οι δύο αισθάνονται έτοιμοι γι' αυτό. Και όταν γεννηθεί με το καλό θα έχει ανάγκη και τους δύο!

Σου εύχομαι καλή μου ότι καλύτερο!

Οταν λεω να τον καταφερω δεν εννοω να τον ξεγελασω...αυτο δεν θα το ηθελα με τιποτα,απλα δεν ξερω πως να το χειριστω!ημαστε 11 μηνες παντρεμενοι και δεν τον βλεπω πολυ θερμο για παιδακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Haroullini έγραψε:

Γεια σου Αργυρω, τι γινεται? τη στιγμη που σε παντρευτηκε και σου λεει πως θα εισαι καλη μανουλα, πιστευω πως και αυτος θελει μωρακι! αφου ειπατε και ποτε θα αρχισετε να κανετε ελευθερα ερωτα, τωρα που εφθασε ο καιρος, ΙΣΩΣ το επιασαν καποιες φοβιες του πως δεν θα ειναι καλος πατερας κτλ

τροπος να τον πεισεις , να τον καταφερεις δεν υπαρχει, εξαλλου αν το κανεις αυτο....τι να σου πω και γω...

για να συμπεριφερεται ετσι σημαινει πως ειτε δεν ειναι ακομη ετοιμος ειτε νιωθει ανασφαλεια, τον επιασαν φοβιες. τωρα κι εσυ να περιμενεις ακομη 2-3 μηνες τι πειραζει?

πρεπει να σεβαστεις την επιθυμια του αντρα σου και οχι να προσπαθεις με δολιο τροπο να το πεισεις.... γιατι αν πραγματι δεν ειναι ετοιμος και τοτε εισαι εγκυος τι νομιζεις πως θα συμβει?

απο την αλλη, πρεπει και αυτος να σεβαστει τη δικια σου επιθυμια... εξαλλου καποιος παντρευεται για να κανει οικογενεια, αλλιως δεν παντρευεται...

συμφωνα με τον νομο, καποιο ατομο που ειναι παντρεμενο και το ταιρι του δεν θελει να τεκνοποιησει, ειναι σοβαροτατο θεμα και απο το δικαστηριο αλλα και απο την εκκλησια και σου δινουν αμεσως διαζυγιο!

αυτο στο λεω για να καταλαβεις ποσο σοβαρο ειναι!

μην αγχωνεσαι, ηρεμησε και μιλησε του με ειλικρινεια! ακουσε τι εχει και αυτος να σου πει, και ολα θα πανε καλα!

ρε παιδια δεν θελω να χρησιμοποιησω κανενα''δολιο τροπο'' οπως προανεφερες.μαλλον δεν καταλαβατε οτι απλα ανησυχω ,δεν ξερω το γιατι δεν θελει και επισης δεν ξερω πως να του μιλησω για να μην μου πει πως τον πιεζω πχ.δεν ειμαι πονηρη ουτε ζηταω συμβουλη του πως να ξεγελασω τον αντρα μου.τον αγαπαω απλα ειναι η πρωτη φορα που δεν τον καταλαβαινω,και μαλλον δεν θελω να τον καταλαβω.ευχαριστω παντως που απαντησες στο μηνυμα μου.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ σας ευχαριστω ολες σας μεσα απο την καρδια μου,πραγματικα !!!!

η συζητηση δεν εχει γινει απλα για να μην τον αγχωσω ,το μονο που κανω ετσι για να του το θυμηζω ειναι οταν ημαστε σε παρεα με αλλα ζευγαρια στην ιδια φαση μεμας και ολοι οι αντρες των φιλεναδων μου θελουν και το λενε εγω τοτε του πεταω ετσι απεξω απεξω αντε να ξεκινησουμε κι εμεις και τετοια...αυτος γελαει και δεν απαντα τιποτα...και μου ανεβαζει την πιεση στο 200.απο την μια δεν θελω να τον πιεσω και απο την αλλη θελω να του μιλησω.(ειναι πολυ καλος ανθρωπος ο αντρας μου και ξερει να συζηταει αλλα αμα τον στριμωξεις παρα πολυ αλλαζει κουβεντα,ξεγλιστραει):S

Αχ....τι να πω?ευτυχως βλεπω πως και αλλα κοριτσια το περασανε και δεν νιωθω μονη.

Ναστε ολες καλα και με ενα μωρουλινι συντομα...για τυχον νεωτερα ,θα σας πω τα νεα μου μετα τις διακοπες.φιλακια πολλααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΝΤΗΛΕΣ! ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ! ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ... ΤΡΑΒΙΟΤΑΝ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ... ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ!! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 10 ΧΡΟΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ!!!:blink: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΝΤΗΛΕΣ! ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ! ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ... ΤΡΑΒΙΟΤΑΝ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ... ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ!! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 10 ΧΡΟΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ!!!:blink: :laugh: :laugh: :laugh:
αχ...σοβαρα?εσενα τι δικαιολογια ελεγε για το οτι δεν ηθελε μωρο?εμενα δεν μου λεει τιποτα και δεν τον ρωτω για να μην τον αγχωσω και ετσι αγχωνομαι μονη...χαχχααχ:woohoo:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οι αντρες χρειαζονται περισσοτερο χρονο για αυτα τα θεματα. δεν ειναι οπως εμας τις γυναικες που εχουμε το μητρικο... δωσε λιγακι χρονο και μην πιεζεις τα πραγματα. και ολα θα πανε καλα και εγκυουλα συντομα χωρις να το καταλαβεις!!!

αντε με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Haroullini έγραψε:

οι αντρες χρειαζονται περισσοτερο χρονο για αυτα τα θεματα. δεν ειναι οπως εμας τις γυναικες που εχουμε το μητρικο... δωσε λιγακι χρονο και μην πιεζεις τα πραγματα. και ολα θα πανε καλα και εγκυουλα συντομα χωρις να το καταλαβεις!!!

αντε με το καλο!

νασαι καλα χαρουλινι μου!!!θα σας κραταω ενημερες!!ηδη σας νιωθω φιλες μου!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

- ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ? ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΧΕΧΕ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...