Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 108
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κωστα μου!!!ολα να πανε καλα απο εδω και περα και με την μπεμπα σας αγκαλια!!!

Εκανα το λαθος και πηγα να το παιξω θαραλλεα στην κατασταση μου!!Σαν να λενε στο μωρο μην πας στην πριζα και αυτο βουρ!και πατησα play στο βιντεακι οπως το πατησα το εκλεισα μονο στα πρωτα δευτερολεπτα.ΤΡΑΓΙΚΟ!!!οσο ειδα ειναι ΦΟΝΟΣ.ουφ!

Δημοσίευση

μπραβο κωστα μου!!!ολα να πανε καλα απο εδω και περα και με την μπεμπα σας αγκαλια!!!

Εκανα το λαθος και πηγα να το παιξω θαραλλεα στην κατασταση μου!!Σαν να λενε στο μωρο μην πας στην πριζα και αυτο βουρ!και πατησα play στο βιντεακι οπως το πατησα το εκλεισα μονο στα πρωτα δευτερολεπτα.ΤΡΑΓΙΚΟ!!!οσο ειδα ειναι ΦΟΝΟΣ.ουφ!

Δημοσίευση

yolle έγραψε:

Εγώ ένα δευτερόλεπτο άντεξα...

Μετά το έκλεισα...

Δημοσίευση

απο αυτα που διαβασα πιστευω οτι θα γινεις υπεροχος συζυγος και ενας πατερας τρελα ερωτευμενος με τη κορη του

εχω και εγω ενα κοριτσακι και ειναι υπεροχη

να συνεχισεις να εισαι διπλα στη γυναικα σου

σας ευχομαι μια υπεροχη ζωη με γελια και τραγουδια

υ.γ μαθε κανενα τραγουδακι θα σου χρειαστει

:P :P

Δημοσίευση

Πραγματικά μας συγκίνησε

η προσπάθεια που έκανες αυτό το διάστημα...και που ευτυχώς θα έχει ένα αίσιο τέλος.Μπράβο σου Κώστα!!!

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει το μωράκι σας....

:laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...