Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια τι μου κανετε? σκεφτηκα σ'αυτο το θεμα, να γραφουμε ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα ευχαριστα μας συμβαντα, νεα, κουβεντουλες....αστε ολη την αρνητικη ενεργεια και κρατειστε ΜΟΝΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!

τι λετε???

:lol: :lol: :lol:

• Απαντήσεις 129
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια το απογευματακι θα παω θαλασσα με τον αντρουλη μου, και ανυπομονω πολυ! λεμε να τσιμπισουμε και κατι εκει περα, χαλαρα μεχρι να βραδιασει...:silly:

τι σχεδια εχετε για το βραδακι???:laugh:

Δημοσίευση

και γω θα περιμενω να τελειωσει απο την δουλεια και να παμε κατευθειαν! οσο για σενα, αγκαλιτσα με την κουκλιτσα σου... τι ωραια! ανυπομονω για μενα τοοοσο πολυ να ερθει εκεινη η στιγμη! ειμαι μονο 6 βδομαδων!

Δημοσίευση

Μ' αρέσει πολύ το θεματάκι σου φιλενάδα! Εμείς..... έχουμε κλεισμένο weekend (!!!!!!!!!!!) :laugh: :woohoo: :P λόγω...... ωορρηξίας!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Επομένως.... δε με νοιάζει τίποτε άλλο! Αααααααα....... κι από Δευτέρα, κάθε απόγευμα μπανάκι στη θαλασσίτσα! Ουάου!!!!! Φιλιά!!!!

Δημοσίευση

ΦΑΝΟΥΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..(ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ)ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΩ!!!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ....

ΧΑΡΟΥΛΙΝΙ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Αχα.Λες ε;

Αααα...όλα κι όλα...αν βρει αυτός γκόμενα,θέλω κι εγώ -γκόμενΟ όχι γκόμενΑ,μη παρεξηγηθώ.

Ναιαιαιαι...το βρήήήήκα (συνομωτικό ύφος,με τον αντίχειρα και το δείκτη να χαϊδεύουν το πηγούνι)

Θα βρω δουλειά σε φαρμακευτική (είμαι Ιατρικός Επισκέπτης) και θα του λέω : "Ξέρεις,αγάπη μου,θ'αργήσω...ένας γιατρός στη Βουλιαγμένη θέλει τη βιβλιογραφία του φαρμάκου και πρέπει να του κάνω παρουσίαση..."

Να σου πω εγώ μετά!

Θα ξαναχαλάσει κλιματιστικό,θα ξαναμπλοκάρει καμιά αυτονομία;

Χα!Που νομίζει ότι τρώω κουτόχορτο...

Δημοσίευση

κι εγω ετσι ειμαι ζηλιαρα,αν αργησει λιγο με ζωνουν τα φιδια!!!!!!!!!!κανω πολλες πολλες δολοφονικες σκεψεις και μετα βλεπω στον υπνο μου,οτι τον χωριζω,τον εκδικουμαι,σκοτωνω την γκομενα,αστα να πανε...:laugh: δεν του το λεω ομως λογω εγωισμου,δε θελω να δει την ανασφαλεια μου..

(και γαμω τους χαρακτηρες ειμαι τελικα:P:P:P :laugh: B)B)B) )

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

κι εγω ετσι ειμαι ζηλιαρα,αν αργησει λιγο με ζωνουν τα φιδια!!!!!!!!!!κανω πολλες πολλες δολοφονικες σκεψεις και μετα βλεπω στον υπνο μου,οτι τον χωριζω,τον εκδικουμαι,σκοτωνω την γκομενα,αστα να πανε...:laugh: δεν του το λεω ομως λογω εγωισμου,δε θελω να δει την ανασφαλεια μου..

:laugh: xaxaxa:laugh: βρε alkostaki πολύ γέλασα! Εσύ γυρίζεις ολόκληρη σαπουνόπερα!! :laugh:

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια τωρα ειναι ολα μελι γαλα σαν νιοπαντροι ειμαστε πολλες τρελιτσες εχουμε λετε να προκυψει αδερφακι??? χιχιχιχι

τωρα σε λιγο θα παμε στις νονες του μπεμπη για καφεδακι και αυριο βολτιτσα και μπαροτσαρκα αχ ποσο καιρο εχω να βγω για ποτακι...θα ξεσαλωσω

Δημοσίευση

ειδες marouli μου??????:laugh: :laugh:

γελαω κι εγω καμια φορα,αλλα υπαρχουν στιγμες που ξεφευγω

..χθες το βραδυ πχ ειδα τον επιασα να με απαταει μεσα στο σπιτι μας και οτι ουτε που τον ενοιαξε που τους ειδα,και πεταχτηκα απο τον υπνο μου,σε ημιτρελη κατασταση τον ειδα διπλα μου να κοιμαται,αλλα ημουν ακομα ζαβλακωμενη απο το ονειρο και μου ηρθε να αρχισω να τον κλωτσαω και να τον πνιγω με το μαξιλαρι!!!!!

η ακομα καλυτερα να του ριξω καυτο νερο ξερετε που!!!

αληθεια,φοβαμαι καμια φορα..αφου του λεω μελισταλαχτα :cheer: "αν ερωτευτεις ποτε καποια αλλη,πες το μου να χωρισουμε πολιτισμενα,μη με απατησεις αγαπη μου ποτε σε παρακαλω", (........και συμπληρωνω με πολυ σιγανη δολοφονικη φωνη ..........) "για το καλο σου το λεω,θα δεις τι θα παθεις ατιμε ετσι και με απατησεις":angry:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχα βρε Αλκοστακι εχεις πολυ γελιο!!!!!!

Να σας πω κ εγω ενα κουλο???(βλεπω πολλα κουλα ονειρα τελευταια!)

Χθες βραδυ ειδα πως ημουν λεει παντρεμενη με εναν(αγνωστο!!) και εψαχνα τροπο-τοπο κλπ να τον κερατωσω...... Με τον αντρα μου!!!!!

Περιττο να σας πω πως τα καταφερα>!!!!!!!!!!!!!!!!χααχαχαχαχχαχαχααα

Μπεμπουλη μακαρι να σκαρωσετε αδερφακι!!!Θα ειναι μωρο παθους και αυτο ειναι οτι καλυτερο!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
    • 🤣🤣 Όχι όχι.. είναι πρόβλημα αυτό συμφωνώ..!!.. εδώ βγαίνουμε βόλτα και της αφήνω το μπουφανακι ανοιχτό για να φαίνεται το outfit.. 🤣🤣 Σόκκ!! Αυτό πως το καταφέρνετε;!! Τι ώρα ξυπνάει το πρωί;! Δεν τον κοιμιζεις καθόλου το μεσημέρι;! Όχι η δικιά μου δυστυχώς αν ξυπνήσει ενδιάμεσα σου λέω είναι σαν με εξτασι σε ραιβ πάρτυ σε δευτερόλεπτα.. αν ξυπνήσει δηλαδή το έχεις χάσει το παιχνίδι.. και με συγκοιμηση στα σκοτάδια κλπ εννοώ.. Μωρέ και εμείς έχουμε ρουτίνα.. και προσπαθώ να τηρούμε τις ώρες κόβοντας ένα 15' περίπου τη μέρα για να της το φέρω σιγά σιγά πιο πίσω ώστε να κοιμάται μετά και νωρίτερα το βράδυ.. και πάει πολύ καλά, δηλαδή 1 τώρα είναι επιτυχία για εμάς σκέψου κοιμόταν ~5.. αλλά αν δεν χέσει αυτό το παιδί το βράδυ δεν κοιμάται με τίποτα!! Το πρόγραμμα της ουσιαστικά στηρίζεται στο χέσιμο..🤭🤭 με το που κάνει κακά της το βράδυ, την αλλάζω και γεια σας, ξεραίνεται! Αν δεν κάνει κακά της σηκώνει το τόπο μέχρι να χέσει ουσιαστικά.. Πριν μερικές μέρες έκανα το λάθος να την αφήσω να κοιμηθεί 7:30 που νυσταζε, για κανά 20' έλεγα.. δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!! Οπότε κάναμε skip αναγκαστικά το βραδινό και λέω κάτσε μήπως το πάει σερί.. ε 12:03 ακριβώς όμως (!!) σηκώθηκε και ξανακοιμηθηκε ~6:30-7 το πρωί.. 😩 δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη με τούτην.. αν πάλι προσπαθήσω να την κοιμησω με το ζόρι νωρίτερα από τις 12(με κλάματα εννοείτε ουρλιαχτά να χτυπιέται κλπ, αν και δεν το θέλω αυτό για πολλούς λόγους αλλά το έχω δοκιμάσει), δεν υπάρχει περίπτωση, θα σηκωθεί γύρω στις 3-4 το ξημέρωμα και δεν θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί.. και τώρα που κοιμάται 1 όμως, 8 το πρωί με το ρολόι είναι όρθια και προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι..🥴🙃 εγώ σέρνομαι βέβαια.. αλλά θέλω να σου πω δεν είναι ότι κοιμάται μέχρι αργά.. οπότε και εγώ δεν ξέρω πως βρίσκει την ενέργεια.. θα τα καταφέρουμε όμως σιγά σιγά 💪 θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να το φέρω κατά τις 11 να κοιμάται το αργότερο.. ελπίζω να μην μας προλάβει μόνο το επόμενο sleep regression μέχρι τότε..🙃 μου λείπει τόσο πολύ όταν κοιμόταν 10 και σηκωνόταν 6..🥹🥹 Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως "σκληρό" το 7:30 για ύπνο.. δεν ξέρω.. το ιδανικό μου θα ήταν να κοιμάται γύρω στις 10-10:30, να σηκώνεται εκεί γύρω στις 7 και να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 2.. δεν τα έχω όλα όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό μου όμως;! 🤪😂 Ωω κατάλαβα! Ναι πιστεύω και εγώ μέχρι 18 μηνών το παιδί δεν θα το προλαβαίνετε!! 🤭 Είναι νωρίς ακόμα μωρέ.. αλλά αφού σας έστειλε η γιατρός σας, καλά κάνατε και πήγατε! Υπάρχουν και κάτι όργανα εσωτερικού χώρου πχ ξύλινος σουηδικός τοίχος, γυμναστήριο 6σε1 Μοντεσσόρι και διάφορα άλλα παρόμοια, δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσουν πχ; Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το βάρος από μια φίλη μου που ήταν η κόρη της έτσι μπαμπατσικο μωράκι.. αλλά όταν περπάτησε δεν τη σταματαγες!! 😂😂
    • Μπααααα... δεν έχω κάνει ραγάδες περισσότερες απ' όσες είχα ήδη!
    • Ακριβώς το ίδιο.. το βράδυ ειδικα με πιάνει μόλις τον βάζω για ύπνο θελω να κάτσω απλα στον καναπέ, να δω τηλεόραση κ να τρωω 😂
    • Κορίτσια ερώτηση: Βάζει καμία κρέμα στην κοιλιά της για να μην κάνει ραγάδες και να έχει ελαστικότητα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...