Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ...;;;;


Recommended Posts

Βρε κορίτσια, ξέρει καμμιά σας αν υπάρχει περίπτωση, να μείνεις φυσιολογικά έγγυος αν σου έχουν αφαιρέσει και τις δύο σάλπιγγες;

Είχα μέσα σε ένα χρόνο 2 εξωμήτρια και αφαιρέθηκαν! Τώρα θα κάνω εξωσωματική, μήπως όμως γίνεται και χωρίς;

Θα το εκτιμούσα αν μου απαντάγατε...:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΣΕΙ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο πρώτος στο ΕΛΕΝΑ μου έκανε χειρουργείο (καισαρική κανονική)! Οταν τον ρώταγα αν υπάρχει περίπτωση να μου ξανατύχει (και τι μπορώ να κάνω για να το προλάβω) μου έλεγε ότι σε ολόκληρη την καριέρα του δεν του έχει τύχει ποτέ και είναι κάτι περισσότερο από σπάνιο (Διότι στην περίπτωσή μου περνά το σπέρμα αλλά όχι το έμβρυο λόγω στενότητας, άρα είναι σπάνιο να ναι και οι 2 σε ίδιο ποσοστό βουλωμένες. Είναι πιο σύνηθες η 2η να ναι τελείως βουλωμένη. Με αυτό το σκεπτικό υπήρχε πιθανότητα να μην μπορώ να μείνω καθόλου έγγυος. Ελα μου ντε όμως που εμένα μου τυχε 2 φορές.... Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη γυναίκα με την ίδια περίπτωση.....). Μετά το 1ο περιστατικό λοιπόν, μου έλεγε ότι έχουμε την άλλη σάλπιγγα υγιή (νόμιζε) αλλά θα μπορούσε λέει το έμβρυο να πάει και από "πάνω" ή ακόμα και από αυτήν που αφαιρέθηκε δότι λέει οι αποστάσεις στο σημείο είναι μηδενικές....

Την 2η φορά πήγα σε άλλον που λέει ότι επιβαλλόταν η αφαίρεση και της δεύτερης διότι αν προσπαθούσαμε να την ράψουμε θα υπήρχε πάντα ο κίνδυνος νέου εξωμητρίου...

Αυτή είναι η ταλαιπωρημένη και στενάχωρη ιστορία μου! Τώρα θα πάω για εξωσωματική... Πάντως ΑΛΛΑΛΟΥΜ με τους γιατρούς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΓΝΩΣΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βέβαια και γώ είμαι αποφασισμένη, ξεκινάω μάλιστα από Σεπ-Οκτ, αλλά ξέρεις τι αισθάνεσαι όταν σου λένε ότι έχεις 35% πιθανότητες κάθε φορά και το κόστος είναι 3.800 € για κάθε φορά;

Ασε που σκέφτομαι, μήπως έχω και άλλο πρόβλημα, με την εξωσωματική θα τοποθετηθούν τα εμβρυάκια στην μήτρα (θα παρακάμψω το πρόβλημά μου) αλλά μήπως συμβεί και τίποτα άλλο μετά;

Είμαι πολύ πληγωμένη διότι 2 φορές χάρηκα, 2 φορές μεγάλωναν οι χοριακές και όμως δεν φαίνονταν στον υπέρηχο...και δώσ του χοριακές και τα παιδάκια μου μεγάλωναν και τελικά τα αφαίρεσαν... γιατί υπήρχε και κίνδυνος για μένα! Από την αρχή της δημιουργίας τους δεν είχαν ούτε μία ευκαιρία, οι καρδούλες μου...

Ασε κούκλα μου έχω περάσει μεγάλο λούκι... Μακάρι να μην το περάσει καμμία άλλη γυναίκα αυτό!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Irene μου πραγματικά πέρασες πολύ δύσκολα αλλά κούκλα μου μην κάνεις συνεχώς αρνητικές σκέψεις. Ο Θεούλης είναι μεγάλος και θα μας βοηθήσει όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγειή μωράκια. Σου εύχομαι το καλύτερο! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

ΕΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΝΑ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιστευω πως με την εξωσωματικη εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες! η διαρκεια- δηλαδη 1 χρονος απο περσι- ειναι ιδανικος χρονος για τον οργανισμο σου... οποτε πιστευω ολα θα πανε καλα.

μιας φιλης μου η 1 της σαλπιγγα ητανε... τωρα εχει ενα κοριτσακι...

καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ' ευχαριστώ Μαρούλι μου!

Ευχομαι σε όλες μας το καλύτερο!!! Μακάρι οι δυσκολίες μας να σταματήσουν εδώ...Πρώτα ο θεός! Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα το βάλω κάτω γιατί πιστεύω ότι το να φέρεις στον μάταιο τούτο κόσμο, ψυχούλες, είναι η απόλυτη ευτυχία!!! Το μοναδικό πράγμα που αξίζει!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν φαντάζεστε πόσο με συγκινείτε!!! Τα έμπηξα τα κλάμματα δεν άντεξα!

Θα λείψω για καμμιά βδομαδούλα, αν δεν σας απαντήσω μη με παρεξηγήσετε και μη με ξεχάσετε...

Πραγματικά δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω αρκετά!!! Να 'στε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Irene1 δεν γνωρίζω τίποτα απο όσα ρωτάς...

Σου γράφω απλά και μόνο για να σου ευχηθώ με ολη τη δύναμη της ψυχής μου πραγματικά να γίνεις πολύ σύντομα ΜΑΝΟΥΛΑ και να κάνεις πολλά παιδάκια που θα σε γεμίσουν χαρά και ευτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...