Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θελω να πω τη γνωμη μου ....


frapedia72

Recommended Posts

Αρχικα θα ηθελα να πω οτι προσπαθηστε να μην με παρεξηγησετε μ αυτα που θα γραψω - δεν μιλαω εκ του ασφαλους - απλα στεναχωριεμαι οταν διαβαζω καποια πραγματα εδω μεσα και σκαω να μιλησω σ ολα αυτα τα κοριτσια ....:kiss:

Λοιπον.... γεια σας... βαδιζω αισιως στα 37 και πριν σχεδον 4 μηνες εκανα ενα κοριτσακι....δεν προσπαθησα, δεν το σκεφτομουν, ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ και τωρα απλα που λεω να κανω και δευτερο ... απλα κανω οτι εκανα και πριν (δεν μετραω, δεν υπολογιζω, τιποτα)

οπως εχω πει και σ αλλο ποστ λογω αμμηνοροιας ημουν σιγουρη οτι ή θα επρεπε να τρελαθω στις θεραπειες αν ποτε θελησω να κανω παιδι ή να το ριξω στις εξωσωματικες ή δε ξερω και γω τι αλλο....ετσι λοιπον για οσο θυμαμαι τον εαυτο μου και στα τελευταια 10 χρονια που ειμαι με τον αντρα μου εκανα παντα ελευθερο σεξ (τοτε δεν υπηρχε ακομα το AIDS :blink: )

ετσι λοιπον παντα ελεγα αν ειναι να ρθει θε να ρθει αλλιως υπαρχει και η υιοθεσια, αλλα ποτε δεν ημουν απο τις γυναικες που λεγαν οτι χτυπησε το βιολογικο τους ρολοι και θελουν να γινουν μανουλες κλπ... (χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και κοπελες που νιωθουν οντως ετσι)

οσο καιρο ειμαι εδω μεσα εγω διαβασει την απολυτη απογοητευση απο κοπελες ουτε καν 30 χρονων που εχουν αγχωθει τρελα για να κανουν ενα παιδι λες και θα πεθανουν αυριο και τελειωνει η ζωη τους

Καταρχην δεν υπαρχει σωστη ηλικια για να κανεις παιδι... τωρα πια με την επιστημη ολα ειναι εφικτα (απλα ισως εμεις να μην εχουμε τα αναλογα ψυχικα αποθεματα για να αντιμετωπισουμε το μεγαλωμα ενος μωρου)

Το προγραμματισμενο σεξ κανει κακο στη ζωη του ζευγαριου (οπως αλλωσε και η συνεχης διαιτα να χασουμε 5-10 χαζοκιλα :P :silly: )

περαστε καλα βρε κοριτσια.... μην αγχωνεστε εσεις και μην αχγωνετε και τον αντρα σας και ολα θα παρουν το δρομο τους

Σας παρακαλω μην καθεστε και στεναχωριεστε... και αν στην τελικη οντως δεν ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα σκεφτειτε ποσα παιδακια εκει εξω στα ιδρυματα λαχταρουν να εχουν μια μανουλα σαν και σας να τα αγαπαει, να τα κανακευει...να τα παει για μπανιο... :kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φραπεδιά μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Ξέρεις τι γίνεται, όμως;

Όταν μια κοπέλα, ας πούμε 25 χρονών, αποφασίζει μαζί με τον άνδρα της να κάνουν παιδάκια... και βλέπει να περνάνε οι μήνες χωρίς αποτέλεσμα, αρχίζει να αγχώνεται...

Θεωρώ οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ίσως να μην το καταλαβαίνεις γιατί εσύ ήσουν χαλαρή και όπως λες δεν είχε χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι.

& ξέρεις κάτι άλλο;

Μπορεί εδώ μέσα να ακούγονται όλα πιο υπερβολικά, γιατί δεν υπάρχει η εικόνα και απλά διαβάζουμε τις δημοσιεύσεις και τις μεταφράζουμε όπως θέλουμε...

Πιθανότατα να έχουν και την ανάγκη να ακούσουν 1 καλό λόγο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φραπεδια!!!

Νομιζω πως καποιες φορες μαλιστα η μια παρασερνει την αλλη....

Θα μου πεις ισως μιλαω εκ του ασφαλους....

Ειδικα στο θεμα της υιοθεσιας ειμαι τοσο θετικη!!!

Τοσα παιδακια ψαχνουν μανουλες εκει εξω!!!

Και επειδη το εζησα προσφατα απο κοντα στον οικογενιακο μου κυκλο...

Ειναι απεριγραπτη η ευτυχια και η αγαπη των γονιων κ του παιδιου!!!!

Λαμπει ο τοπος γυρω τους!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανούκα έγραψε:

Φραπεδιά μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Ξέρεις τι γίνεται, όμως;

Όταν μια κοπέλα, ας πούμε 25 χρονών, αποφασίζει μαζί με τον άνδρα της να κάνουν παιδάκια... και βλέπει να περνάνε οι μήνες χωρίς αποτέλεσμα, αρχίζει να αγχώνεται...

Θεωρώ οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ίσως να μην το καταλαβαίνεις γιατί εσύ ήσουν χαλαρή και όπως λες δεν είχε χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι.

& ξέρεις κάτι άλλο;

Μπορεί εδώ μέσα να ακούγονται όλα πιο υπερβολικά, γιατί δεν υπάρχει η εικόνα και απλά διαβάζουμε τις δημοσιεύσεις και τις μεταφράζουμε όπως θέλουμε...

Πιθανότατα να έχουν και την ανάγκη να ακούσουν 1 καλό λόγο...

ναι βρε αγαπη μου να ακουσουν και ενα και δυο και 1 εκατομμυρια καλα λογια, αλλα τι θα πει προσπαθω πχ 1 χρονο δεν "επιασα" μεχρι τωρα, οποτε τα παραταω????? και απο τα 25?!?!?!?!? δηλαδη εμενα η αδελφη μου που εκανε 2 παιδια στα 40 τι έγινε?????

και να σου πω και κατι ακομα ετσι ελεγε και μια φιλη μου απο τοτε που ηταν 25 και ξερεις τι καταφερε??? ολοι οι γκομενοι εφευγαν τρομαγμενοι γιατι αυτη μετα τους 5 μηνες τους ελεγε οτι θελει να παντρευτει και να κανει με παιδια, και μ ενα που τελικα αποφασισαν να συζυσουν και αυτη η σχεση στα σκουπιδια κατεληξε γιατι αυτη πιεζε και πιεζε και πιεζε να αποκτησει παιδι.... δε γινεται ομως ετσι ενα παιδι... γιαυτο στεναχωριεμαι με την απογοητευση που διαβαζω :unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frapedia μου είσαι μέσα στο μυαλό μου...Μπορεί να μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια, επιδή και μικρή είμαι και το μωράκι μου το έκανα με την πρώτη προσπάθεια, αλλά σημασία έχει να απολαμβάνεις τον έρωτα...Εγώ είχα πάντα ασταθή κύκλο και ούτε ήξερα πότε είναι οι γόνιμες ημέρες μου..

Έκανα σεξ με τον αντρούλη μου όποτε θέλαμε...:blush: :blush:

Και τσουπ ήρθε το σπουργιτάκι μου..:)

Καταλαβαίνω την επιθυμία των κοριτσιών να γίνουν μανούλες, αλλά το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος...

Πετάξτε τα ημερολόγια που κοιτάτε τις γόνιμες ημέρες, πετάξτε τα τεστ ωορηξίας και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο και τρέξτε στο κρεβατάκι σας για να κάνετε αγκαλίτσες...;) ;)

Κοριτσάκια μου δε θέλω να μας παρεξηγήσετε και καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σας να γίνετε μανούλες, αλλά μην αγχώνεστε....Είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε στον ευατό σας...

Και να σας πω και ένα παράδειγμα;;;Μια πολύ καλή μου φίλη προσπαθούσε 7 ολόκληρα χρόνια με τον άντρα της να κάνουν παιδί, αλλά τίποτα....Κάθε φορά που ερχόταν η "ακατανόμαστη" κλάμα, στενοχώρια, χαμός...όταν λοιπόν το πήραν απόφαση ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί, ένα καλοκαίρι στις διακοπές τους, κάθισαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο της υιοθεσίας..Και όταν επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες υιοθεσίας, η κοπέλα ανακαλύπτει ότι ήταν έγκυος...Και μετά από 1,5 χρόνο έκανε και 2ο παιδάκι..

Αυτά από μενα!Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

FRAPEDIA ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ?ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ.Τ.Λ. ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΟΛΥ.ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΕΙΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.

ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκιά μου φραπεδιά, λες και είσαι στο μυαλό μου!

Αυτές τις σκέψεις τις είχα κάνει κι εγώ όταν έγινα μέλος και απαντούσα στα διάφορα ποστ. Είχα εισπράξει πολύ απογοήτευση και πόνο από πολλές κοπέλες, δεν τολμούσα όμως να ανοίξω ένα θέμα σαν το δικό σου γιατί πιστεύω πως θα λέγανε «αυτή μιλάει εκ του ασφαλούς, έχει τα παιδάκια της και μιλάει λες και ξέρει τι περνάμε εμείς».

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και καταννοώ το γεγονός πως αν δεν βιώσεις μια κατάσταση τότε δεν μπορείς να λες εύκολα σε «νιώθω». Άλλωστε γι αυτό όλες είμαστε μέλοι και ανταλλάσουμε απόψεις και σκέψεις.

Σε αυτό όμως που θα σταθώ είναι το θέμα του σεξ. Όντως, το προγραμματισμένο σεξ κάνει κακό στην ζωή του ζευγαριού και πιστεύω ακράδαντα πως είναι το παν σε μια σχέση. Όταν η ερωτική σου ζωή είναι καλά, τότε όλα λειτουργούν ρολόι.

Πόσες κοπέλες έχουν αναφέρει πως κάνουν σεξ και χωρίς να έχουν όρεξη, μόνο και μόνο γιατί είναι σε γόνιμες μέρες? Πως λοιπόν να απολαύσεις το σεξ και εν συνεχεία να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα?

Αυτό λοιπόν που επαναλαμβάνω συνεχώς είναι χαλαρώστε, αφεθείτε και απολαύστε το σεξ, τον άντρα σας χωρίς να σκέφτεστε τίποτα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3,4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ , ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΑΝΧΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΠΑΛΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΑΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΣ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, συμφωνώ απόλυτα με όλες. Κυρίως με τη frapedia δηλαδή! Συμφωνώ απόλυτα με το "πετάξτε τα ημερολόγια"!!!! Με χρονοδιάγραμμα δεν κάνεις παιδί! Μόνο και μόνο που το έχεις στο κεφάλι σου συνέχεια, αποκλείεται να τα καταφέρεις!

Από την άλλη πάλι, μια φορά να ελπίσεις και να απογοητευτείς, μετά σου φαίνονται όλα μαύρα. Σίγουρα είναι πάρα πολύ απογοητευτικό, αλλά δε σημαίνει ότι αν δεν τα καταφέρεις να μείνεις έγκυος στους 2 μήνες προσπαθειών δε θα τα καταφέρεις ποτέ, ούτε και στον ένα χρόνο!

Κι εγώ ήμουν σαν τη frapedia. Το βιολογικό μου ρολόι, ή όπως αλλιώς το λένε, είχε χτυπήσει πάρα πολύ νωρίς, αλλά δε γινόταν να κάνω παιδί. Από τότε που παντρεύτηκα δεν ήθελα παιδί, και το αποφασίσαμε τώρα. Απ' την αρχή ήμουν πάρα πολύ απαισιόδοξη, και σκεφτόμουν κι εγώ υιοθεσίες και τέτοια. Τώρα έχω πιο πολλές ελπίδες, αλλά να κάθομαι να μετράω και να κάνω τεστ ωορρηξίας, με τίποτα!!!!!!!

Άλλωστε, το άγχος τα καταστρέφει όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μου mariant οντως αν υπαρχει "θεμα" στη μεση και βεβαια θα το ψαξεις και το προσεξεις και θα κανεις οτι σου λεει ο γιατρος αλλα το αγχος ειναι κατι που το ρεγουλαρεις εσυ.... οπως οταν εισαι αρρωστη... παρε το φαρμακο σου αλλα μην αρχιζουμε τα : ουφ δε θα γινω ποτε καλα

με το καλο σου ευχομαι ολα να σου ρθουν οπως τα θελεις! φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia72 έγραψε:

καλη μου mariant οντως αν υπαρχει "θεμα" στη μεση και βεβαια θα το ψαξεις και το προσεξεις και θα κανεις οτι σου λεει ο γιατρος αλλα το αγχος ειναι κατι που το ρεγουλαρεις εσυ.... οπως οταν εισαι αρρωστη... παρε το φαρμακο σου αλλα μην αρχιζουμε τα : ουφ δε θα γινω ποτε καλα

με το καλο σου ευχομαι ολα να σου ρθουν οπως τα θελεις! φιλια

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ......ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ μαζί σου.Μου άρεσε η γνώμη σου και έχεις απόλυτο δίκιο που προσπαθείς να δώσεις σε κάποιες κοπέλες -συμπεριλαμβανομένης και εμού της ιδίας- να καταλάβουν ότι δεν τις πήραν τα χρόνια.

Σ'αυτές συγκαταλέγομαι και εγώ.Είμαι 24 ετών και άλλη στην ηλικία μου κάθε βράδυ είναι έξω με φίλους και δίνει στη ζωή και καταλαβαίνει.

Εγώ αποφάσισα να κάνω οικογένεια.

Όταν λοιπόν το αποφάσισα,είχα στο μυαλό μου τη λανθασμένη εξίσωση :

ΑΝΤΡΑΣ+ΓΥΝΑΙΚΑ=ΠΑΙΔΙ(Α) =>

ΑΝΤΡΑΣ+ΓΥΝΑΙΚΑ+ΠΑΙΔΙ(Α)=ΕΥΤΥΧΙΑ =>

ΑΝΤΡΑΣ+ΓΥΝΑΙΚΑ-ΠΑΙΔΙ(Α) => ?

Τραγικό λάθος.Άργησα πολύ,αλλά το κατάλαβα.

Όμως,αυτό που κατά βάθος ήθελα πολύ,ήταν να λυτρωθώ από το λάθος που έκανα στο παρελθόν και να χαρίσω ένα παιδί στον άνθρωπό μου.

Αποτέλεσμα;Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου...κάθε μήνα.

Αποκορύφωμα;Το προχθεσινό.Αισθάνθηκα άχρηστη.Εντελώς όμως.Αλλά με βάλατε στη θέση μου.

Δεν είμαι άχρηστη.Ηλίθια είμαι.Γιατί το άγχος μου τα έχει κάνει όλα,που το παιδί έγινε αυτοσκοπός.

Ξύπνησα όμως και πήρα μια απόφαση.Να κάνω τη ζωή μου όσο γίνεται πιο όμορφη.Να κάνω οικογένεια.

Έφυγα πια από τη μαμά και το μπαμπά μου.Έχω δική μου οικογένεια πια.

Κι αυτός ο άνθρωπος είναι όλη μου η ζωή.Και θα προσπαθήσω να τον κάνω ευτυχισμένο,ότι και να γίνει.

Σας ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ (ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΝΝΟΩ).

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΕΡΝΑΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΣ ΤΥΧΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ) ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ON/OFF.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιτέλους ρε Δήμητρα, είπες και κάτι σωστό!!!!!!!

Άντρας+Γυναίκα+Παιδί(α) είναι ευτυχία, αλλά μπορεί και να μην είναι. Δε σημαίνει ότι όταν κάνεις παιδί, θα σου φέρει και την ευτυχία. Επίσης, δε σημαίνει ότι αν δεν κάνεις θα είσαι δυστυχισμένη. Συχνά βλέπουμε το παιδί σα ψυχοφάρμακο: να κάνουμε ένα παιδί και θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα. Ξέρω ζευγάρι από το εξωτερικό που πέθανε το παιδί τους, και ήθελαν να κάνουν άλλο για να ξεπεράσουν το χαμό του πρώτου παιδιού. Τελικά έκαναν με παρένθετη μητέρα, γιατί η γυναίκα στην πορεία είχε πάθει καρκίνο της μήτρας και της αφαίρεσαν όλα τα εσωτερικά γεννητικά όργανα. Πήραν σπέρμα από τον άντρα, ωάρια από μία άλλη γυναίκα, και η εμφύτευση έγινε σε μια τρίτη γυναίκα. Τώρα το παιδί γεννήθηκε, και το βλέπουν λες και είναι η σωτηρία τους, επειδή περιμένουν από αυτό να τους κάνει ευτυχισμένους. Ουσιαστικά, το εξανάγκασαν να γεννηθεί και τώρα το θεωρούν το φάρμακό τους.

Δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις παιδιά για να είσαι ευτυχισμένη. Ή ότι, όλα τα άτεκνα ζευγάρια είναι δυστυχισμένα.

Όλες εδώ μέσα, βέβαια, θέλουμε να κάνουμε παιδί, αλλά ας το δούμε λίγο χαλαρά, ειδικά τα "βρέφη" όπως εσύ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maniamounias για να πω την αληθεια, ορμωμενη απο το δικο σου θεμα αποφασισα να ανοιξω αυτο εδω...

το παιδι δεν δημιουργει ενα ευτυχισμενο ζευγαρι απλα το συμπληρωνει, αλλοιμονο αν καποιος θεωρησει οτι μονο ενα παιδι φερνει την ευτυχια!

χαιρομαι που το ξανασκεφτηκες και καταλαβες τι πρεπει να κανεις!

φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...