Μετάβαση σε περιεχόμενο

gia oles tis manoules!!!


nansu

Recommended Posts

Καλημερα και με το καλο να μας πεις τα ευχαριστα.

Λοιπον, αυτο που ρωτας για μενα ειναι σχετικο.Αυτο που λενε οτι περνας με οσα εχεις το ξερεις?Ισχυει.Θεληση να υπαρχει και με το βασικο μισθο θα βγαινετε.Υπαρχουν κ φθηνες λυσεις και ακριβες.Μπορεις πχ να βρεις ρουχα απο ελληνκες βιοτεχνιες,εγω απο φανελακια εχω βρει την ερσα στον περισσο που τα εχει 3,10 το ενα και ειναι πανεμορφα και πολυ καλη ποιοτητα, πανες να παιρνεις 2-3 πακετα μαζεμενα οταν τα καρφουρ εχουν -20%,(αυτο γινετε 1 φορα το μηνα τουλαχιστον), απο καροτσια υπαρχει πληθωρα επιλογων,επιπλακια εχει ωραιωτατα το ικεα,...κτλ.

Με το καλο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!! Εύχομαι τη Δευτέρα να πάρεις Θετικά αποτελέσματα και να γίνεις και συ σε 9 μήνες μανούλα!!

Αυτό το έξοδο ακόμα δεν το έχω προσδιορίσει, για να σκεφτω...

...εκτός από τα ρούχα του και την προικα του γενικά που θα είναι ένα εφάπαξ έξοδο για αρχή μετά θα πρέπει να υπολογίσεις οτι ένα μωρό μηνιαίως χρειάζεται: γάλα (αυτό καλύτερα να το αποφύγεις και να προσπαθήσεις να θηλάσεις, περιττό το έξοδο), πάνες, μωρομάντηλα. Αυτά είναι τα βασικά και τα καθημερινά.

Αργότερα έρχονται οι κρέμες, το φαγητό και τα γιαουρτάκια.

Ένα σχεδον μηνιαιο έξοδο για αρχή είναι και ο παιδίατρος.

Νομίζω οτι το μωράκι για αρχή δε χρειάζεται πάνω από 200 Ευρώ το μήνα και σου λέω και πολλά.

Αυτά φαντάζομαι δε θα σας λείψουν μιας και η ζωή σας θα αλλάξει. Δε θα έχετε τόσο ελεύθερο χρόνο για αγορές, χόμπι, εξόδους, οπότε μάλλον δε θα αλλάξει δραματικά ο οικογενειακος σας προϋπολογισμός.

Αυτά απο μένα! Φιλιά και με το καλό το μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου νανσυ... εξαρταται καλη μου.... αν θηλαζεις εχεις μονο το κοστος απο τις πανες και τα μωρομαντηλα και την κρεμα για το πωπουλακι του ... πανες υπαρχουν πολλων ειδων και τιμων.... οι πιο ακριβες ειναι οι Pampers αλλα εχει και στα lidl και στα πρατηρια οποτε δε μπορω να σου βαλω ενα κοστος. αν δεν θηλασεις εχεις και το κοστος γαλακτος περιπου 100 ευρω το μηνα

δε σου βαζω εξοπλισμο πχ ρουχα, σελτεδακια, πετσετακι κλπ....

με το καλο να γινεις μανουλα (μετα πιστευω θα περασει αρκετος καιρος μεχρι να τα βαλεις κατω και να τα μετρησεις! χαχαχαχχαχαχα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου,:)

όπως σου είπαν και τα κορίτσια υπάρχουν φθηνές και ακριβές λύσεις , ανάλογα τι θέλεις!

Βέβαια αν θηλάσεις το μωράκι σου πραγματικά το μηνιαίο κόστος κατεβαίνει πολύ. Όσο για τις πάνες, όποιες κι αν επιλέξεις, οι εκάστοτε εταιρίες στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια και έχεις ένα όφελος κι απο ΄κει. Επίσης τα καλλυντικά που χρειάζεται ένα μωρό δεν είναι πολύ ακριβά.

Ως αναφορά το δωμάτιο μπορείς να βρεις έπιπλα, καρότσια, relax, παρκοκρέβατα κ.λ.π από εργοστάσιο όπου οι τιμές δεν συγκρίνονται με τα καταστήματα π.χ mothercare , λητώ, prenatal και όλα αυτά τα ακριβά «μαγαζάκια». Συνφέρουσα λύση είναι και τα jumbo, βρίσκεις καλά πράγματα σε καλές τιμές, υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.

Δεν ξέρω αν δουλεύεται και οι δυο, όμως μην φοβάστε τα έξοδα, δεν είναι υπέρογκα. Εμείς δουλεύουμαι και οι δυο και έχουμε 2 παιδιά, ξέρω όμως άλλα ζευγάρια που έχουν μωράκι και δουλεύει μόνο ο ένας με βασικό μισθό.

Φιλιά και ότι χρειαστείς τα λέμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ XNTOU,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ.

ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ MOTHERCARE Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ZARA.ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ,ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΤΛ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.Κ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΞΕΝΟ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ. ΠΧ ΕΜΕΙΣ ΡΙΛΑΞ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 0-9 ΚΙΛΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ- ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΕΣ DAIPERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ PAMPERS ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΗΛΑΖΕΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΕΞΟΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 1-2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΔΕΡΟΜΑ , ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ – ΑΡΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΝΕΡΟΥ- ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΗΛΙΑΚΟ . ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΥ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ – ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΛΟΓΩ ΜΩΡΟΥ .

ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΟΔΕΥΑΜΕ- ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΞΟΔΑ. ΠΧ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ CHANEL, ΤΩΝ 80 ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΡΕΣ ΤΩΝ 12, ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΠΟ KERASTASE ΕΓΙΝΕ ELVIVE ΚΛΠ ΚΛΠ. ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΈΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΛΛΩ- ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΙΔΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΑΚΙ- ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sas euxaristw polu oles sas...me empsixosate///giati o monos logos pou to skeftomai einai na min lipsei tipota sto paidaki mou...ennoite oti 8a dextw na steri8w polla gia to mwraki mou....alla i8ela na kserw peripou posa!!!!sas euxaristw kai pali polu!!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

se euxaristw polu cesilia mou....!!kai gia ta pragmata exeis dikaio...opws p.x gia tin kounia i mitera mou exei kratisei tin diki mou kai einai se teleia katastasi kai panemorfi!!!!kai genika exw atoma pou 8a mou dwsoun apo monoi tous polla pragmatika!!!se euxaristw polu kai pali!!!kai euxomai na exw mwraki!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νανσουλα μου καλημερα κι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις ενα υγιεστατο μωρακι στην κοιλιτσα σου!εγω δεν θα σου πω για το ποσα εξοδα εχει ενα μωρακι,απλα θα σου πω οτι εγω δεν δουλευα οταν γεννησα,ο αντρας μου περνει το βασικο μονο κι ομως τα βγαζαμε περα.τωρα αρχισα να ασχολουμε κι εγω με κατι στο σπιτι και βοηθαω λιγο αλλα μην φανταστεις τρελα πραγματα!στερουμαστε καποια πραγματα σιγουρα αλλα απο την κορουλα μας δεν λειπει τιποτα και τωρα ειμαστε και στην προσπαθεια για ενα αδερφακι!υπαρχουν παρα πολλες οικονομικες λυσεις πλεον!σου ευχομαι το καλυτερο και μην στεναχωριεσαι για τετοια πραγματα!!!ολα γινονται αν υπαρχει διαθεση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nansu έγραψε:

ennoite oti 8a dextw na steri8w polla gia to mwraki mou....:

Με καλή διαχείριση γλυκιά μου κανένας σας δεν θα στερηθεί τίποτα, θα δεις πόσο εύκολα θα είναι τα πράγματα.

Φιλιά πολλά να είστε καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΗΝΕΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ 2 ΜΟΥΚΑΛΑΚΙΑ LEGOFER ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ 10 ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ- ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΧ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΥΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
    • Απαπαπα!!! Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις λίγη δραμαμίνη;;;
    • τον άλλο μήνα μου είπε να πω να ξανά κάνω έλεγχο… τώρα δεν ξέρω ο γυναικολογος τι άποψη θα έχει αυτός  15/5 έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο να πάω να με δει  Όχι δεν υπάρχει μόνο αμαξι ή ΚΤΕΛ αυτές είναι οι επιλογές που έχουμε αλλά και ΚΤΕΛ αλλαζω δυο λεωφορεία και κάνω 12 ώρες ακόμα χειρότερα δηλαδή  
    • Μπα ουτε κ σε μενα γινεται ενω επιλεγω ιστοτοπος για υπολογιστες. ισως εχει να κανει με τις ρυθμισεις του safari. Λοιποιν κοριτσια μου εγω ειμαι θεωρητικα 4η μερα μετα την ωορρηξια βασει τεστ αν δεν εκανα τεστ θα σας ελεγα οτι περιμενω περιοδο καθως με κυκλο 29 ημερων ειμαι 28η μερα σημερα και απο εχθες εχω πονακια περιοδου κ ευαισθητες θηλες... Να ηταν λαθος το τεστ κ να έρχεται;;;   @Θέτις Κ. αγαπη δεν ηρθε μηνυμα. Μπηκα απο pc και ουτε στο mail ηρθε ειδοποιηση.. Μηπως το εστειλες αλλου;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...