Μετάβαση σε περιεχόμενο

prospathw na meinw egkyos


zoumpi

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ:) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΟΥΜΠΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΣΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟΥ (ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ) .ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΥΞΙΑΣ CLEAR BLUE (ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 55 ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ- ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΝΕ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΙ...

ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζούμπι, καλύτερα να κάνετε εξετάσεις, αφού προσπαθείτε εδώ και δύο χρόνια. Μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ απλό και να χρειάζεται μια μικρούλα θεραπεία. Είναι κρίμα να βασανίζεστε. Απ' την άλλη, βέβαια, μπορεί να μην έχετε απολύτως τίποτα, κι απλά να φταίει το άγχος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουμπι γεια σου και απο μένα! Και εγω 2χρόνια προσπαθώ αλλά τίποτα! Πρέπει να σου πω, να κάνεις εξετάσεισ και εσύ και οάντρας σου.Ισώς να υπαρχουν προβλήματα που λύνονται και τζάμπα να περιμένεις τόσο καιρο!Εύχομαι τα καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εγω ειμαι της αποψης να πατε σε ενα γιατρο κ οι δυο.θα σας παραθεσει σε ενα προγεννετικο ελεγχο.γιατι μπορει να ειναι κατι απλο κ να πεδευεστε τζαμπα τοσο καιρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας ήρθες Ζούμπι μου! Δύο χρόνια που λες είναι αρκετά μεγάλο διάστημα. Μήπως έχετε πολύ άγχος? Ξέρεις τί ζημιά κάνει το ρημάδι? Με τον γυναικολόγο σου έχεις μιλήσει? Τί προτείνει εκείνος? Δεν σου έχει συστήσει κάποιες εξετασούλες? Γιατί να παιδεύεστε και να "φθείρεστε" ψυχολογικά, εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο που μπορεί με απλές θεραπείες να ξεπεραστεί? Τί λες για όλα αυτά? Ο αντρούλης σου? Είναι θετικός στο ενδεχόμενο εξετάσεων? Ψάξτο γλυκειά μου, ψάξτο, γιατί εφόσον έχει προχωρήσει τόσο πολύ η γυναικολογία στις μέρες μας, λιγάκι απίθανο είναι να μην κάνει κάποια γυναίκα παιδάκια! Πάντως και το άγχος είναι φοβερά ανασταλτικός παράγοντας. Μπορεί να είσαστε απολύτως υγιέστατοι και οι 2 κι αν το σκέφτεστε συνεχώς, μετράτε μέρες, κτλ. κτλ. "να μην κάθεται!" Ό,τι θέλεις, μας ρωτάς. Τα φιλιά μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζούμπι μου καλώς ήρθες και ελπίζω η παρέα μασ να σου φέρει γούρι και γρήγορα να αρχίσεις να "φουσκώνεις"!

Ηθελα να σου απαντήσω στην ερώτηση σου για την μέθοδο της θερμομέτρησης.Θα βρείς αρκετες πληροφορίες και την μέθοδο στο παρακάτω link. Φιλάκια και καλή επιτυχία κούκλα μου!

http://www.gyn.gr/artman/publish/article_243.asp

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.

ΜΕΤΡΑΣ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ (36.9-37.4 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΓΙΑ 16 ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zoumpi καλησπέρα,

θα συμφωνήσω κ εγώ με τα κορίτσια, δυο χρόνια προσπαθείς κ δεν εχει γινει τιποτα, οκ σε καποιες περιπτωσεις είναι φυσιολογικο να αργεί η σύλληψη χωρις να υπάρχει κάτι-σε μικρό ποσοστό όμως.

μίλησες στο γιατρό σου, τι σου λέει, έχεις κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα? έκανες κάποιες εξετάσεις?

μπορει να είναι κάτι απλό

ξεκίνα από εκεί καλύτερα κ αν δεν υπάρχει κατι σε σενα ή στο σύζυγο σου τοτε κοιτα να μην έχεις άγχος

ξέρω είναι δύσκολο αλλά κ εγώ όσο σκεφτόμουν ποτε θα μείνω έγκυος δεν γινόταν τίποτα κ όταν τα άφησα όλα πίσω όπως με συμβούλεψαν, τσουπ έμεινα έγκυος......

άσε τα τεστ κ τις θερμοκρασιες κ πηγαινε διακοπες να χαλαρωσεις...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...