Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΛΙΚΟΙ

tati

Recommended Posts

Καλημερα!Η μπεμπα μου σε λιγες μερες κλεινει τον τεταρτο και εχει ακομη κολικους.Οταν την πιανουν και τρωει δεν θελει το γαλα με τιποτα αλλα θελει το τσαι.Σας εχει τυχει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 1 1/2 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ " ΤΑ'Ι'ΣΕ ΜΕ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΟΛΑ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΑΠΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΚΑΙ ΤΙΛΙΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ...

Κι εμενα δειχνει οτι πειναει,πριν λιγο καιρο μολις ηρεμουσε ετρωγε,εχει καμμια εβδομαδα που δεν την πιανουν πολλοι κολικοι αλλα οταν την πιανουν δεν πινει γαλα.Αρχισε να καταλαβαινει μαλλον οτι το τσαι το ηρεμει απο τον πονο.

• 2 weeks later...

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ (ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6.5)

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,,,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ,Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ή Η ΓΕΥΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΙ?ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ. ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΕΣΤΕΝΟΤΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΚΙ ΥΠΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

κοριτσια εχουμε δοκιμασει τα παντα!εχει 3 μερες που εκλεισε τον 4 μηνα.εχτες δεν την επιασαν καθολου,σημερα λιγο το μεσημερι.ο γιατρος ειπε οτι μπορει να την πειραζει το γαλα αλλα δεν το αλλαζουμε γιατι βαζει κιλα.ελπιζω να περασουν γιατι δεν μπορω να το βλεπω να ετσι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις γιατρό στο τέλος... σε καταλαβαίνω απόλυτα 
    • Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...