Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ....


Recommended Posts

Είχα δίκιο λοιπόν...

Ένα χρόνο παλεύουμε,τώρα θα μας κάτσει;

Ναι.

Στεναχωρήθηκα.

Ναι.

Έκλαψα.

Ναι.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

Γιατί δεν ήθελα.

"Τι έχεις μάτια μου;" με ρώτησε ο άντρας μου όταν βγήκα από το μπάνιο.

Εκείνη τη στιγμή κάτι χάζευε στο ιντερνετ με τον κολλητό του και γελούσε.Δεν ήθελα να του το χαλάσω.

Ξαπλώσαμε πριν καμιά ώρα.Με πλησίασε να κάνουμε έρωτα.Του είπα ότι νυστάζω πολύ.

Όταν μαζύτηκα στη μεριά μου κι έκλεισα τα μάτια μου,με αγκάλιασε από πίσω και δειλά δειλά έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου...φυσικά,ένιωσε το "εμπόδιο" ή αλλιώς,τη σερβιέτα.

Με φίλησε και με πήρε αγκαλιά.

"Δε θα μου το έλεγες,ε;" με ρώτησε

"Θα στο έλεγα..."

Το συζητήσαμε και συμφωνήσαμε.Τέρμα οι προσπάθειες.Γιατί κουράστηκα,γιατί δεν αντέχω άλλο,γιατί μάλλον θ'αργήσουμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε,γιατί βαρέθηκα να περιμένω να δω ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης ή μια θετική χοριακή.Τέρμα.Κουράστηκα.Βαρέθηκα.

Εδώ θα βόσκω πάντως,και θα τα λέμε.Το ότι το όνειρό μου για ένα παιδί δε θα πραγματοποιηθεί,δε σημαίνει ότι δε χαίρομαι με τις δικές σας επιτυχίες.

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δώσατε όλες αυτές τις μέρες,είστε υπέροχες και σας λατρεύω.Είστε οι μόνες φίλες που έχω.Γιατί στην καθημερινότητά μου,οι "φίλες" σταμάτησαν να υπάρχουν όταν έμεινα έγκυος στα 19 μου και τραβήχηκα εκεί για βοήθεια...Τι χαζομάρα...

Αυτές εξαφανίστηκαν λέγοντάς μου "έχω τις σπουδές μου τώρα" ή "αν μάθουν οι δικοί μου τι σου συνέβη και δουν ότι κάνουμε παρέα,θα με σκοτώσουν.Sorry..." ή "δε μπορώ να βοηθήσω ρε συ Δήμητρα..." ,ο πατέρας του παιδιού εξαφανίστηκε γιατί "δεν ήταν έτοιμος" ,η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει όταν της τό'πα,ο πατέρας μου μόλις είχε μάθει ότι ο καρκίνος του παίζει περίεργα παιχνίδια -ευτυχώς ανάρρωσε- και γω;

Εγώ στο χάος,στο κενό,μόνη μου.ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.Το'ριξα.Σιχαίνομαι τον εαυτό μου γι'αυτό,με μισώ όπως δε μίσησα ποτέ κανέναν.

Κι αυτή είναι η τιμωρία μου.Να μη μπορώ να χαρίσω ένα παιδί στον άνθρωπό μου...

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.

Ευχαριστώ που μ'ακούσατε...

Εύχομαι όλες σας να κάνετε ένα μωράκι σύντομα,και όσες έχετε,να τα χαίρεστε.Ένα μωρό είναι το μεγαλύτερο δώρο...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!!!!!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΕΓΩ.4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ....ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ!!!!

Κ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΙΛΕΣ"ΣΟΥ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα μου,κοριτσακι μου,ηρεμησε.Μην κανεις οτι χειροτερο μπορει να κανει ενασ ανθρωπος στον εαυτο του,να τον κατηγορει,να του φορτωνει ενοχες.Δεν εχει ερθει η ωρα ακομα,αυτο ειναι.Ο θεουλης σου το εχει φυλαξει το δωρακι σου και θα ερθει.Ακουσε με επειδη εγω εκατσα και σκεφτηκα και κουραστηκα και τρελαθηκα ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ oπως εσυ.Κανε ελευθερα ερωτα με τον ανθρωπο που αγαπας,απολαυσε το και στη τελικη εξαφανισου για καποιο διαστημα απο το μαμμυ,βρες κατι αλλο να κανεις,χαλαρωσε.Ολα θα γινουν.

να ξερες μονο πως σε νιωθω!κουραγιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό το παρελθόν αγάπη μου δεν το άφησα ποτέ πίσω μου.

Κάθε μέρα -και περισσότερο τώρα που προσπαθούσα να κάνω μωρό- φανταζόμουν πως θα ήταν η ζωή μου αν το είχα κρατήσει.Θα ήταν 4,5 χρονών!

Ειδικά όταν πλησιάζει η μέρα που έκανα το απονεννοημένο (11 Αυγούστου) θέλω ν'ανοίξει η γη και να με καταπιεί...

Όσο για τις "φίλες" ;Τετοιες που ήταν,να τις βράσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου μην απογοητευεσαι. Ολα μεσα στη ζωη ειναι. Εχεις πολυ καιρο μπροστα σου, να εισαι αισιοδοξη και ολα θα πανε καλα. Το αγχος μονο εμποδιο ειναι, κ οχι μονο για μια εγκυμοσυνη, αλλα σε ολα. Οσο για το παρελθον, δε μπορεις να το αλλαξεις, κανεις μας δε μπορει... κ να ξερεις οτι το παρελθον σου, ολες οι σωστες η οι λαθος επιλογες σου,ειναι αυες που σε εχουν επηρεασει, σε εχουν δαιμορφωσει και σε εχουν κανει εναν υπεροχο ανθρωπο.. Εναν ανθρωπο που ο αντρας σου αγαπα κ θελει να περασει τη ζωη του μαζι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου,αυτό που μου χρειάζεται τώρα,είναι κάτι να βρω ν'ασχοληθώ να μη σκέφτομαι αν θα τα καταφέρω κι εγώ ποτέ.

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι με νιώθεις και συ,όπως και όλες οι κοπέλες εδώ μέσα.Γι'αυτό γουστάρω την παρέα σας.Γιατί είστε οι μόνες που μπορούν να με καταλάβουν,οι μόνες που δε θα παρεξηγήσουν τη λαχτάρα μου για ένα παιδί ,είστε οι μόνες στις οποίες μπορώ να στηριχθώ...

Ευχαριστώ απλά που υπάρχετε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα μου,αυτό που κατάλαβα κι εγώ είναι ότι σχεδόν για όλα μου τα προβλήματα φταίει το άγχος μου.

Είναι δύσκολο,αλλά το πήρα απόφαση.Θα το αποβάλλω.Σιγά και σταθερά...Κι από κει και πέρα,βλέπουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το εχω πει κι εγω που δυστυχως απο φιλες εχω μονο μια και οχι κολλητη και αναρωτιεμαι γιατι αφου παντα τα εκανα ολα για τους αλλους,για την εγκυμοσυνη σου παλια ειναι ο,τι χειροτερο για τον εαυτο σου να τον τιμωρεις και να λες ''αν'',δεν αλλαζει κατι και σιγουρα δεν ξεχνιεται ποτε,τωρα ομως εισαι με καποιον που αγαπιεστε και θα καταφερετε αργα 'η γρηγορα να γινεται γονεις,στο ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, μην το βάζεις κάτω, μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις το μυαλό σου να πλημμυρίζει από τέτοιες μαύρες σκέψεις. Έχεις σκεφτεί πως μπορεί να "μπλοκάρεις" τον εαυτό σου μόνο και μόνο γιατί δεν τον έχεις συγχωρέσει για το "τότε"; Το πόσο πολύ επηρεάζεται το σώμα μας από το μυαλό μας, τις σκέψεις μας και την ψυχολογία μας, δε χρειάζεται να είμαι γιατρός για να στο πω. Γι'αυτό εξάλλου λένε πως οι περισσότερες ασθένειες είναι ψυχοσωματικές. Δηλαδή πονάει η ψυχή μας και αρρωσταίνει το κορμί μας. Ακόμα και το σύνδρομο που έχω (μια αποβολή και μια παλίνδρομη εξαιτίας του) έμαθα πρόσφατα ότι ξεκινάει έτσι.

Είσαι μια κούκλα, έχεις τον άντρα σου που σ'αγαπάει και τον αγαπάς, έχεις ανθρώπους δίπλα σου που μπορούν να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν κι εννοείται κι όλη τη mammyloπαρέα.

Πάτα γερά στα πόδια σου, βρες τον εαυτό σου, βγες από το καβούκι σου, γέμισε τη ζωή σου με όμορφα πράγματα.. και να δεις που όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα'ρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Ξέρεις, σπάνια τα πράγματα έρχονται με τη σειρά που τα θέλουμε. Εγώ το'χω βιώσει στο πετσί μου αυτό. Κι όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε και προσαρμοστούμε σ'αυτό, τόσο πιο καλά θα'ναι για μας και τόσο πιο εύκολα θα οδηγήσουμε τα βήματά μας εκεί που θέλουμε να πάμε.

Σε φιλώ, σου στέλνω μια μεγάααααλη αγκαλιά και όλη μου τη θετική ενέργεια.

Να θυμάσαι: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα μου,μην στενοχωριεσαι γιατι τοτε δεν ειχες επιλογη,ηταν δυστυχως για σενα ενας μονοδρομος κι εσυ επρεπε να τον περασεις...Σιγουρα ο θεος θα ακουσει το κλαμα σου,τον πονο σου και την αναγκη σου να γινεις μανουλα!

συνεχισε τις προσπαθειες και θα τα καταφερεις!μην το βαζεις κατω.σου ευχομαι τα καλυτερα!!!εγω ακομη δεν ξεκινησα τις προσπαθειες με τον αντρουλη μου,λεμε απο τις διακοπες δηλαδη απο 15αυγουστο και τοτε θα μπαινω να σου λεω τα αγχη μου και τους φοβους μου,καθωτι ειμαι παρα πολυ αγχωδης.φιλακια πολλα και συνεχισε....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pink ευχαριστώ πολύ αγάπη μου...και για σένα εύχομαι το ίδιο...

Τα νεύρα μου φταίνε,δεν είμαι καλά,δε νιώθω γυναίκα,βαρέθηκα μέσα στο σπίτι και για δουλειά;Ούτε συζήτηση.Ο άντρας μου βγάζει καντήλες.

Κάποια στιγμή το Μάρτη βρήκα μία -πλασιέ,μη φανταστείς τίποτα extreme,ισα για το χαρτζιλίκι- και τσακωνόμασταν κάθε μέρα επειδή δεν είχα σταθερό ωράριο...

Απ΄το να σκοτώνομαι με το Γιάννη,έμεινα σπίτι.

Εδώ να σ'έχω...

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου μην απογοητεύεσαι..Είσαι πολύ νέα ακόμα για να χάνεις τις ελπίδες σου και να σκέφτεσαι ότι δε θα αποκτήσεις ποτέ μωράκι...Απ'ότι φαίνεται αγαπάς τόσο πολύ τα παιδιά που ο Θεός αποκλείεται να μη σου στείλει κι εσένα ένα...Γιατί πραγματικά θα είσαι μια υπέροχη μανούλα...

Ηρέμησε, μην αγχώνεσαι, ξέχνα τις γόνιμες μέρες κτλ και κάνε έρωτα με τον αντρούλη σου όποτε θέλετε..Να το απολαμβάνετε...Και να δεις που σύντομα ένα σποράκι θα φυτρώσει στην κοιλίτσα μου...

Εγώ με την μπεμπούλα μου πάντως σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια για ένα (+) τον επόμενο μήνα..

Και προς Θεού μην κατηγορείς τον εαυτό σου...Μην το κάνεις αυτό..Έτσι δε θα νιώσεις καλύτερα ούτε θα αλλάξει κάτι...

Φιλάκι πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

crazy ευχαριστώ για τα λόγια σου.Ξέρω ότι αυτό που πρέπει να κάνω είναι ν'αποβάλλω το άγχος.Και αυτό σκοπεύω να κάνω...

Αργυρώ καλώς ήρθες στην παρέα μας!Εύχομαι γρήγορα μανούλα,να μη χρειαστείς να ταλαιπωρηθείς όσο εγώ.Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.Και μόνο που μπήκες στπν κόπο να σχολιάσεις,εμένα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα.

Και για όλες εσάς που μου απαντάτε το ίδιο ισχύει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπούλα τα φιλιά μου στο κουκλάκι σου και να τη δεις όπως ποθείς!

Όσο για μένα,θα μου περάσει...είναι το πρώτο σοκ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:kiss: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟ MANIAMOUNIA ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!;) ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ!!!:laugh: ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ Κ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΝΩ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΑ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΛΟΙ!!!!!!!!:kiss:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glikia mou!!!!me ekanes kai stenaxwrithika:( :( :(

poia filia???liges kales kopeles aksizoun simera gia files!oles se zileuoun kai peftoun na se fane!!!!!oles!!!mono oi siggeneis mas mas stirizoun!

einai ontws diskolo na vgaleis apo to mialo sou auto pou egine kai to katalavainw!afereses mia zwh!

alla de peirazei!!!tha htan pio distixismeno se ena kosmo pou iksere oti o pateras tou de to thelei kai den to agapaei!!

opote egine gia kalo...

kai eimai sigouri oti o Theoulis tha sou xarisei to thaumataki sou me ton anthrwpo pou thelei na ginei pateras tou paidiou sou kai sagapaei!!!einai ekei autos opws kai esy kai perimenei to sporaki sas!!!!ti poio omorfo gia na skeftese?????

ta alla anikoun sto parelthon!oloi kanoume lathoi allwste...

ta lathoi einai gia tous anthrwpous...

sinexise th zwh sou kai ola tha ginoun...:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου μην στεναχωριεσαι και εγω εχω χασει ενα παιδακι υστερα απο εξωσωματικη και ξερω ποσο πολυ πονας αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου και εμενα οι φιλες μου δεν μου σταθηκαν στην αποβολη μου δεν μπορουσαν να με κατλαλαβουν γιατι δεν ειχα περασει απο αυτο το σταδιο οπως δεν θελω να το περασει και καμοια γυναικα..εχεις τον αντρα σου που σε αγαπαει και αυτο ειναι το παν οσο για το μωρακι πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα χρονου και θα ερθει αγχος μονο μην εχεις γιατι κανει πολυ κακο...εγω πηγα σε εναν γεννετιστη και βρηκε γιατι δεν μπορω να ξανα μεινω γιατι εκανα και αλλες 2 αποτυχιμενες προσπαθειες μετα ευχομαι ολα να σου πανε καλα και συντομα να δεις ενα θετικο τεστ εγκυμωσυνης!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μου ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!

Ολα θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν!!!

Δεν θέλει άγχος...Δεν θέλει στενοχώρια...

Μόνο χαμόγελα και θετική σκέψη!!!

Τέλος του μήνα ξεκινάω προσπάθειες με τον αντρούλη μου για μωράκι μετά απο μια παλλίνδρομη που είχα...και όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ νιώθω πολύ δυνατή!

Θα μας έρθει το μωράκι βρε χαζούλι μου απλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμες να γίνουμε μανούλες...!

Εχε πίστη και όλα θα πάνε καλά!!!

Σε φιλώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥ..ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΤΕΡΜΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνονοματη δεν προλαβα να σου απαντησω στο αλλο θεμα που ειχες ανοιξει και σημερα ειδα αυτο..

στεναχωρηθηκα αλλα απο την αλλη χαρηκα που αδιαθετησες γιατι και εσυ και ο αντρας σου ειπατε να το παρετε χαλαρα..αυτο ειναι το πιο σημαντικο....

ολες μας ξερουμε πως νοιωθεις τι αισθανεσαι μα μονο μια φραση πρεπει και μπορουμε να σου πουμε(οχι οτι εμεις το καταφεραμε..)ειναι οχι ΑΓΧΟΣ..

και οσο για αυτο που ειχες κανει στο παρελθον νομιζω οτι το εχεις συνδεσει αμμεσα με το παρον..δεν σε τιμωρει κανεις...προσπαθησε να μην το βλεπεις ετσι..

εχεις ολη την θετικη μου σκεψη φιλακια πολλα!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρα μου........ στενοχωρήθηκα πολύ! Αλλά μην το βάζεις κάτω μάτια μου! Είσαι πολύ μικρούλα ακόμη, έχεις χρόνο μπροστά σου! Ξέχασέ το θέμα "παιδί! Απόλαυσε αγκαλίτσες με τον αντρούλη σου χωρίς ωράρια-υπολογισμούς γόνιμων ημερών, κτλ. και κυρίως χωρίς ΑΓΧΟΣ!!!!! Θα έρθει όταν δεν θα το περιμένεις πια! Μην σκέφτεσαι το παρελθόν σου! Πάει τελείωσε! Να 'ναι καλά η ψυχίτσα εκείνη, αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πλέον! Είμαι σίγουρη πως θα έρθει και η δική σου η σειρά, αρκεί να "ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ"!!!!! Φιλάκια και να προσέχεις! Το καλόν του πράγματος είναι πως θα ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας, αφού ήρθε τώρα η περίοδος. Για σκέψου το κι αυτό λιγάκι..... να ευχαριστηθείτε τα μπανάκια σας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ????? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ: " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΑ, ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ. ΚΛΠ" ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΗΡΕΝΗΣΕ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ (ΟΣΟ ΜΟΙΡΕΙΣ) ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΟΥΛΑ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μην απογοητεύεσαι τόσο πολύ κοριτσάκι μου.

Σιγά σιγά προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτό το λαβύρινθο που μόνη σου έφτιαξες και μπήκες. Πάλεψέ το και θα τα καταφέρεις.

Όλη η ζωή είναι μπροστά σου, σου το έχω ξαναπεί.

Χαμογέλασέ της...και θα σου χαμογελάσει κι εκείνη!!

:):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κούκλα μου, μη λες τέτοια και μας στεναχωρείς...και βέβαια μπορείς κα ιΘΑ κάνεις παιδιά. Συμφωνώ με την Ανθή ότι μόλις το βγάλει μια γυναίκα απο το μυαλό της τότε συμβαίνει το "μοιραίο". Μην κάνεις έρωτα για να κάνεις παιδι. Κάνε όποτε έχεις επιθυμία για σεξ, κι αν δεν έχεις καθόλου, μην κάνεις. Τουλάχιστον τώρα που είσαι απογοητευμένη. Ο άντρας σου θα καταλάβει πιστεύω. όσο για το παρελθόν, εγώ το λέω και το ξαναλέω στον εαυτό μου μακάρι να είχα τότε το μυαλό που έχω τώρα, θα είχα αποφύγει πολλές κακοτοπιές. Αυτή η ηλικία όμως έτσι ειναι, κάνουμε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώνουμε. Αν δεν το περνούσαμε κι αυτό όμως δεν θα εκτιμούσαμε αυτά που έχουμε τώρα. Μην το σκέφτεσαι, διέγραψέ το απο την μνήμη σου, σαν να μην έγινε. Όσο το σκέφτεσαι τόσο πίσω σε πάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου οχι απλα σε καταλαβαινω αλλα πραγματικα σε νοιωθω.ενα θα σου πω,εκανα εχθες χωριακη που φυσικα ηταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ.ημουν να πεθανω εκλαιγα συνεχως και ενα βαρος με επνιγε ομως σημερα ειμαι αρκετα καλυτερα,βλεπω τα πραγματα πιο αισιοδοξα και λεω μεσα μου οτι σιγουρα καποια στιγμη θα γινει και σε μενα αυτο το πολυτιμο δωρο.θα γινει και σε μας το θαυμα δημητρουλα θα το δεις..και η ευτυχια μας θα ειναι ακομη μεγαλυτερη γιατι πονεσαμε πριν τα καταφερουμε και πικραθηκαμε πολυ.στην ιδεα και μονο ενος θετικου τεστ ακουω την καρδια μου μεχρι εδω..με υπομονη και προσευχουλες θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερουμε!εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε και θα δουμε η μια την τεραστια ανακοινωση εγκυμοσυνης της αλλης και θα κλαιμε απο χαρα!απο σημερα θελω και απο τις δυο μας να περιποιηθουμε λιγο παραπανω τον εαυτο μας και τους αντρες μας,να τα βρουμε με μας και μετα με τους αλλους να αισθανθουμε επιτελους λιγο καλα και να συνεχισουμε ακαθεκτες για την επιτευξη του στοχου μας ομως ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...