Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ Η΄ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ?ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ 10(!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!(ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ 19 ΜΟΥ!8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ Κ 2 ΓΑΜΟΣ)).ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΑΣ!ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ:

1.ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΡΟΧΗ,ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ

2.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΜΗΝΩΝ

3.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ(ΠΑΝΟΦΟΡΙΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...)

4.ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΠΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ.

Η ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΑΠΡΙΛΗ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΠΛΑ:

1.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ(Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΑΩ ΚΛΠ)

2.ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ Κ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

3.ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ Η΄ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΝΟΜΑ(ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑ:ΓΙΩΡΓΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ..........ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ:ΤΑ ΡΟΥΧΑ,Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ,ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.............

ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Molly καλησπερα κ καλως μας ηρθες.Να ζησει κ το μωρακι σου.

Εγω θα βαφτισω τον γιο μου τον μαρτιο που θα ειναι τα γενεθλια του(για λογους οικονομικους πιο πολυ-εμενα και της νονας).Δεν με απασχολει ο καιρος γιατι δεν ξερεις ποτε σε τι καιρο θα πεσεις.Τον Ιουλιο πχ πηγα σε μια βαφτιση εδω στην αθηνα κ εκεινη την ωρα εριχνε καρεκλες.

Γενικα θα σου προτεινα οποτε θελετε εσεις.Συμφωνω βεβαια στο οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα(οχι απο θεμα εκκλησιας πχ να το κοινωνησεις) αλλα θα ειναι πιο συνεργασιμο.Ειναι γεγονος οτι σπανια βλεπεις παιδακι πανω απο 10 μηνω να ειναι ησυχο στη βαφτιση.

Τωρα τα ρουχα σου...ε ναι ειναι ενα θεμα τον γεναρη, αλλα κ τον απριλη αν σου βρεχει παλι δεν θα μπορεις να βαλεις πεδιλο.

Για το μαγαζι δεν ξερω τι να σου πω, δεν υπαρχουν κλειστα μαγαζια εκει?Ασε που πιστευω θα σας κανουν καλυτερη τιμη τον γεναρη παρα τον απριλη!!

Δεν ξερω, ισως εγω ξαναδιαβαζοντας το θεμα σου να το εκανα γεναρη.

Δημοσίευση

εγω θα τολμουσα βαφτιση χειμωνα..ουτως ή αλλως υπαρχουν και χειμωνιατικα βαπτιστικα..το μονο που με απασχολει οπως το σκεφτομαι ειναι τα βρεγμενα μαλακια...οαδερφος παντρευτηκε χειμωνα φεβρουαριο και ειχε ολολευκο στολισμο πολυ ομορφα ητανε..επισης 9 μηνων το φοβαμαι γιατι εγω βαφτισα 1 ετους την βαφτισιμια μας και ειχαμε δραματα!!!! βεβαια ειναι και στο παιδακι, πως θα το παρει...

ανοιξη παλι μπορει να εχει ψυχρα ή να βρεχει.. αχ δεν ξερω..αλλα αφου ειναι σημαντικη ημερομηνια για σας(να τα εκατοστισετε!!!!!!!!) εγω λεω να το κανετε τοτε!:) :)

Δημοσίευση

Κοιτα οπως λενε και τα κοριτσια ο καιρος δεν ξερεις ποτε πως θα ειναι.Καλο ειναι να βαπτιζουμε τα μωρα μικρα για να μην ταλαιπωρουνται.Για την κοινωνια που λες μια γνωστη μας κοινωνουσε την εγγονη της ακομα και αβαπτιστη που ηταν γιατι ειχε ρωτησει τον παπα και της ειχε πει οτι αφου το μωρο θα γινει χριστιανος μπορει να το κανει απο πριν.Παντως κι εγω για το μωρο μου τωρα που θα γεννηθει Δεκεμβριο πρωτα Ο Θεος σκεφτομαι να το βαπτισω το καλοκαιρι που θα ειναι 6 μηνων γιατι τον γιο μου που τον βαπτισα μεγαλο απο το κλαμα του δεν καταλαβαμε βαπτιση.Ευχομαι με το καλο παντως οτι κι αν αποφασισετε!

Δημοσίευση

Εγώ προτιμή τη Άνοιξη ως εποχή για τέτοιους είδους εκδηλώσεις όπου ο καιρός έχει μαλακώσει κάπως (βέβαια ποτέ δε ξέρεις)!

Θα είναι καλύτερα και για το μωρό γιατί δε θα κάνει τόσο κρύο, ώστε να υπάρχει κίνδυνος να κρυώσει και θα είναι και λίγο μεγαλύτερο οπότε δε θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
    • 🤣🤣 Όχι όχι.. είναι πρόβλημα αυτό συμφωνώ..!!.. εδώ βγαίνουμε βόλτα και της αφήνω το μπουφανακι ανοιχτό για να φαίνεται το outfit.. 🤣🤣 Σόκκ!! Αυτό πως το καταφέρνετε;!! Τι ώρα ξυπνάει το πρωί;! Δεν τον κοιμιζεις καθόλου το μεσημέρι;! Όχι η δικιά μου δυστυχώς αν ξυπνήσει ενδιάμεσα σου λέω είναι σαν με εξτασι σε ραιβ πάρτυ σε δευτερόλεπτα.. αν ξυπνήσει δηλαδή το έχεις χάσει το παιχνίδι.. και με συγκοιμηση στα σκοτάδια κλπ εννοώ.. Μωρέ και εμείς έχουμε ρουτίνα.. και προσπαθώ να τηρούμε τις ώρες κόβοντας ένα 15' περίπου τη μέρα για να της το φέρω σιγά σιγά πιο πίσω ώστε να κοιμάται μετά και νωρίτερα το βράδυ.. και πάει πολύ καλά, δηλαδή 1 τώρα είναι επιτυχία για εμάς σκέψου κοιμόταν ~5.. αλλά αν δεν χέσει αυτό το παιδί το βράδυ δεν κοιμάται με τίποτα!! Το πρόγραμμα της ουσιαστικά στηρίζεται στο χέσιμο..🤭🤭 με το που κάνει κακά της το βράδυ, την αλλάζω και γεια σας, ξεραίνεται! Αν δεν κάνει κακά της σηκώνει το τόπο μέχρι να χέσει ουσιαστικά.. Πριν μερικές μέρες έκανα το λάθος να την αφήσω να κοιμηθεί 7:30 που νυσταζε, για κανά 20' έλεγα.. δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!! Οπότε κάναμε skip αναγκαστικά το βραδινό και λέω κάτσε μήπως το πάει σερί.. ε 12:03 ακριβώς όμως (!!) σηκώθηκε και ξανακοιμηθηκε ~6:30-7 το πρωί.. 😩 δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη με τούτην.. αν πάλι προσπαθήσω να την κοιμησω με το ζόρι νωρίτερα από τις 12(με κλάματα εννοείτε ουρλιαχτά να χτυπιέται κλπ, αν και δεν το θέλω αυτό για πολλούς λόγους αλλά το έχω δοκιμάσει), δεν υπάρχει περίπτωση, θα σηκωθεί γύρω στις 3-4 το ξημέρωμα και δεν θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί.. και τώρα που κοιμάται 1 όμως, 8 το πρωί με το ρολόι είναι όρθια και προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι..🥴🙃 εγώ σέρνομαι βέβαια.. αλλά θέλω να σου πω δεν είναι ότι κοιμάται μέχρι αργά.. οπότε και εγώ δεν ξέρω πως βρίσκει την ενέργεια.. θα τα καταφέρουμε όμως σιγά σιγά 💪 θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να το φέρω κατά τις 11 να κοιμάται το αργότερο.. ελπίζω να μην μας προλάβει μόνο το επόμενο sleep regression μέχρι τότε..🙃 μου λείπει τόσο πολύ όταν κοιμόταν 10 και σηκωνόταν 6..🥹🥹 Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως "σκληρό" το 7:30 για ύπνο.. δεν ξέρω.. το ιδανικό μου θα ήταν να κοιμάται γύρω στις 10-10:30, να σηκώνεται εκεί γύρω στις 7 και να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 2.. δεν τα έχω όλα όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό μου όμως;! 🤪😂 Ωω κατάλαβα! Ναι πιστεύω και εγώ μέχρι 18 μηνών το παιδί δεν θα το προλαβαίνετε!! 🤭 Είναι νωρίς ακόμα μωρέ.. αλλά αφού σας έστειλε η γιατρός σας, καλά κάνατε και πήγατε! Υπάρχουν και κάτι όργανα εσωτερικού χώρου πχ ξύλινος σουηδικός τοίχος, γυμναστήριο 6σε1 Μοντεσσόρι και διάφορα άλλα παρόμοια, δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσουν πχ; Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το βάρος από μια φίλη μου που ήταν η κόρη της έτσι μπαμπατσικο μωράκι.. αλλά όταν περπάτησε δεν τη σταματαγες!! 😂😂
    • Μπααααα... δεν έχω κάνει ραγάδες περισσότερες απ' όσες είχα ήδη!
    • Ακριβώς το ίδιο.. το βράδυ ειδικα με πιάνει μόλις τον βάζω για ύπνο θελω να κάτσω απλα στον καναπέ, να δω τηλεόραση κ να τρωω 😂
    • Κορίτσια ερώτηση: Βάζει καμία κρέμα στην κοιλιά της για να μην κάνει ραγάδες και να έχει ελαστικότητα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...