Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ Η΄ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ Η΄ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ?ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ 10(!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!(ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ 19 ΜΟΥ!8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ Κ 2 ΓΑΜΟΣ)).ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΑΣ!ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ:

1.ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΡΟΧΗ,ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ

2.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΜΗΝΩΝ

3.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ(ΠΑΝΟΦΟΡΙΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...)

4.ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΠΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ.

Η ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΑΠΡΙΛΗ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΠΛΑ:

1.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ(Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΑΩ ΚΛΠ)

2.ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ Κ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

3.ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ Η΄ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΝΟΜΑ(ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑ:ΓΙΩΡΓΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ..........ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ:ΤΑ ΡΟΥΧΑ,Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ,ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.............

ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Molly καλησπερα κ καλως μας ηρθες.Να ζησει κ το μωρακι σου.

Εγω θα βαφτισω τον γιο μου τον μαρτιο που θα ειναι τα γενεθλια του(για λογους οικονομικους πιο πολυ-εμενα και της νονας).Δεν με απασχολει ο καιρος γιατι δεν ξερεις ποτε σε τι καιρο θα πεσεις.Τον Ιουλιο πχ πηγα σε μια βαφτιση εδω στην αθηνα κ εκεινη την ωρα εριχνε καρεκλες.

Γενικα θα σου προτεινα οποτε θελετε εσεις.Συμφωνω βεβαια στο οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα(οχι απο θεμα εκκλησιας πχ να το κοινωνησεις) αλλα θα ειναι πιο συνεργασιμο.Ειναι γεγονος οτι σπανια βλεπεις παιδακι πανω απο 10 μηνω να ειναι ησυχο στη βαφτιση.

Τωρα τα ρουχα σου...ε ναι ειναι ενα θεμα τον γεναρη, αλλα κ τον απριλη αν σου βρεχει παλι δεν θα μπορεις να βαλεις πεδιλο.

Για το μαγαζι δεν ξερω τι να σου πω, δεν υπαρχουν κλειστα μαγαζια εκει?Ασε που πιστευω θα σας κανουν καλυτερη τιμη τον γεναρη παρα τον απριλη!!

Δεν ξερω, ισως εγω ξαναδιαβαζοντας το θεμα σου να το εκανα γεναρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα τολμουσα βαφτιση χειμωνα..ουτως ή αλλως υπαρχουν και χειμωνιατικα βαπτιστικα..το μονο που με απασχολει οπως το σκεφτομαι ειναι τα βρεγμενα μαλακια...οαδερφος παντρευτηκε χειμωνα φεβρουαριο και ειχε ολολευκο στολισμο πολυ ομορφα ητανε..επισης 9 μηνων το φοβαμαι γιατι εγω βαφτισα 1 ετους την βαφτισιμια μας και ειχαμε δραματα!!!! βεβαια ειναι και στο παιδακι, πως θα το παρει...

ανοιξη παλι μπορει να εχει ψυχρα ή να βρεχει.. αχ δεν ξερω..αλλα αφου ειναι σημαντικη ημερομηνια για σας(να τα εκατοστισετε!!!!!!!!) εγω λεω να το κανετε τοτε!:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα οπως λενε και τα κοριτσια ο καιρος δεν ξερεις ποτε πως θα ειναι.Καλο ειναι να βαπτιζουμε τα μωρα μικρα για να μην ταλαιπωρουνται.Για την κοινωνια που λες μια γνωστη μας κοινωνουσε την εγγονη της ακομα και αβαπτιστη που ηταν γιατι ειχε ρωτησει τον παπα και της ειχε πει οτι αφου το μωρο θα γινει χριστιανος μπορει να το κανει απο πριν.Παντως κι εγω για το μωρο μου τωρα που θα γεννηθει Δεκεμβριο πρωτα Ο Θεος σκεφτομαι να το βαπτισω το καλοκαιρι που θα ειναι 6 μηνων γιατι τον γιο μου που τον βαπτισα μεγαλο απο το κλαμα του δεν καταλαβαμε βαπτιση.Ευχομαι με το καλο παντως οτι κι αν αποφασισετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ προτιμή τη Άνοιξη ως εποχή για τέτοιους είδους εκδηλώσεις όπου ο καιρός έχει μαλακώσει κάπως (βέβαια ποτέ δε ξέρεις)!

Θα είναι καλύτερα και για το μωρό γιατί δε θα κάνει τόσο κρύο, ώστε να υπάρχει κίνδυνος να κρυώσει και θα είναι και λίγο μεγαλύτερο οπότε δε θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...