Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξεκιναμε κρεμα και αγχωθηκα...

Recommended Posts

Ειναι μαλλον χαζο το αγχος μου αλλα απο Δευτερα -Τριτη θα ξεκινησουμε κρεμα...Φρουτοκρεμα και ρυζαλευρο βανιλια...

Μου εδωσε οδηγιες η γιατρος μας και μου ειπε τι να κανω και πως αλλα αγχωθηκα.

Μου εχει κολλησει οτι δεν θα φαει ή οτι δεν θα τρωει τελοσπαντων και οτι θα αναγουλιασει και τετοια...

Πειτε μου τις δικες σας εμπειριες απο αυτο...

Μου ειπε οτι στην αρχη (την 1η μερα) στο δεκατιανο (11 η ωρα) θα δωσω 3-4 κουταλιες φρουτο μονο μηλο.Και αμεσως μετα παλι γαλατακι γιατι δεν θα χορτασει.

Την δευτερη μερα θα αυξησω τις κουταλιες σε 7-8 και παλι θα δωσω γαλατακι.

Την τριτη μερα θα προσθεσω στο μηλο και αχλαδι (φανταζομαι οτι οι κουταλιες θα αυξηθουν) αλλα παλι αν δεν φαει μια καλη ποσοτητα να δωσω συμπληρωμα απο γαλα.

Μετα, την πεμπτη μερα θα δωσω και μπανανα ...

Μεσα σε μια εβδομαδα μου ειπε θα μπει σε ρεγουλα με την φρουτοκρεμα και θα τρωει χωρις να χρειαζεται γαλα σαν συμπληρωμα στο γευμα αυτο το δεκατιανο :ohmy:

Για το ρυζαλευρο μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα θα φαει πιο ευκολα γιατι ειναι γευστικο.

Εκει θα ξεκινησουμε με 50 ml νερο και οσο παρει απο το κουταλι μεχρι να γινει κρεμα.

Μεχρι 150ml μπορει λεει να φαει και αυτο θα το φαει το απογευμα...

Αγχωθηκα girls!!!

Πανεπιστημιο εβγαλα,τοσες εξετασεις εδωσα αλλα εχω πελαγωσει με αυτα πια.

Αφηστε που νομιζω οτι θα πνιγει...

Παπα αγχος!

Για πειτε μου τα δικα σας...Please!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΟΥΛΑ(ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ).ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ 30ML ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ!!!!ΜΕΤΑ ΗΠΙΕ Κ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!

μην αγχωνεσαι βρε!!!!!

μπορει στη ναρχη να δειχνει πως αναγουλιαζει ή να κλαιει ή οτιδηποτε αλλα σιγα σιγα θα συνηθισει..μετα θα δεις εσυ τι της αρεσει περισοοτερο..ποιοι συνδιασμο..περισοοτερη μπανανα, λιγοτερο αχλαδι αναλογα...

εμενα να δεις που ενω το φρουτο το εφαγε σχετικα καλα με την χορτοσουπα εκλειγε σαν τρελο!!!! κλαμα οχι αστεια!!!!!!!!! αλλα τωρα 1 μηνα μετα; τα τρωει ολα..αλλα βρηκα και κολπα..εχε διπλα σου παιχνιδακια..τραγουδα...να ξεχνιεται για να ανοιγει το στοματακι...εγω ον εκανα να γελαει και του το εχωνα το κουταλακι!!!!!!!(υπουλη!!!!!!):laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αφου καποια στιγμη γελουσε με κλειστο στομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ohmy: :laugh: :laugh: :laugh: πονηρουλικα!!!!!!!!

καλη αρχη και μην αγχωνεσαι..στην αρχη οσο φαει μεχρι να συνηθισει...

Μην αγχωνεσαι με τις κρεμες! Μπορει η αρχη να ειναι δυσκολη αλλα που θα παει, θα τα καταφερετε! Εμεις εχουμε ακομα μερες για να αρχισουμε, δε μου εχει δωσει ακομα οδηγιες ο γιατρος, αλλα εχω μια απορια: αυτες οι κρεμες με το ρυζαλευρο, οι φαριν λακτε σε τι χρησιμευουν στο μωρο ακριβως?

Θα αρχίσει να τρώει και δεν θα την προλαβαίνεις..να μου το θυμηθείς!

Καλή αρχή και μην αγχώνεσαι,όπως όλες οι μαμάδες έτσι κ εσύ και όπως όλα τα μωράκια έτσι και η δική σου!

Φιλιά πολλά.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ...ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ,Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΡΕΜΑ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΚΡΕΜΑ...

καλή αρχή.στην αρχή ειναι λιγο κουραστηκο.πρεπει να εχεις υπομονή.οσο θα περναει ομως ο καιρος θα τρωει ολο κ περισσοτερο κ γρηγοροτερα.τι να πω κ εγω με τα διδυμακια μου?μεχρι να τελειωσω την μια ξεκινουσα να ταίζω το αλλο το μωρό μου?

αχ αννιω δεν ειναι τιποτα στην φρουτοκρεμα θα τσινησει μην αγχωθεις δεν θα ξετρελαθει..

με την κρεμα τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα ειναι πολυ πιο γλυκια και τους αρεσει πολυ..

οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες μετα στρωνει μια χαρα!!

Μην αγχώνεσαι! Η αρχή είναι λίγο δύσκολη γιατί μπορεί να μη της αρέσει και να κλαίει ή να τη φτύνει. Μετά σιγά-σιγά θα συνηθίσει.

Μη τη μάθεις όμως να τρώει με παιχνίδια, τραγούδια, αστείες γκριμάτσες και διάφορα τέτοια γιατί αργότερα θα τρώει μόνο έτσι!! Και καλά όταν θα είσαι σπίτι σου..όταν όμως θα είσαι έξω δε θα είναι εύκολο, όπως και αργότερα όταν θα μεγαλώσει και θα πάει στον παιδικό (το πήγα λίγο μακριά εγώ)! Ο παιδίατρος με είχε συμβουλεύσει πώς τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν από μικρά πώς η ώρα του φαγητού, είναι ώρα του φαγητού και όχι ώρα για παιχνίδι.

Na eisai proetoimasmenh oti sthn arxh den tha thelei na faei.Etsi ki alliws to na trwei me koutalaki einai kati pou den to exei ksanakanei!!Oso faei kerdos einai kai mhn agxwnesai.H paidiatros mou eixe pei siga siga na thn vazoume na mas vlepei thn wra pou trwme emeis giati ta mwrakia twra antigrafoun kai eixe dikio.To frouto einai ligo pio dyskolo alla mhn apelpizesai giati tha deis oti molis to mathei tha trwei pio eukola.

Good luck!

και τι να κανεις βρε κυριακη ????????? εμενα αμα δεν του κουνησω παιχνιδακι δεν σηκωνει το κεφαλι του να φαει!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: το εχει προς τα κατω και πεφτουν ολα πανω στην σαλιαρα!!!!:laugh: :laugh:

επισης πιστευω πως αν μαθει το μωρο την κρεμα που ειναι γλυκια δυσκολα θα φαει φρουτο μετα...και λογικο ειναι..

εγω εδωσα αγλυκη που δεν του πολυαρεσε στην αρχη αλλα τουλαχιστον το φρουτακι και το φαγακι το τρωει..

τωρα δινω παλι αγλυκη κρεμα δημητριακων αλλα αζω και ενα μπισκοτακι παλι αγλυκο απλα εχει ωραια γευση και μιση μπανανα καποιες φορες και γινεται τελεια..εχθες εφαγε ετσι 180μλ! και με ορεξη..υπομονη θελει σιγα σιγα μαθαινουνε!

η παιδιατρος ειχε πει πως εαν τρωει φαι και φρουτο κρεμα δεν πειραζει να φαει λιγη..απλα θα φαει πιο νωρις το βραδυνο του γαλα..

Κάθε αρχή και δύκολη αλλά στην πορεία όλα γίνονται πιο εύκολα.

Και τα μωρά θέλουν το χρόνο τους. Από εκεί που πίνουνε μόνο γάλα και δεν ξέρουν τίποτα άλλο ξαφνικά πρέπει να μάθουν να τρώνε με κουτάλι. Τις πρώτες μέρες είναι λίγο δύσκολα αλλά μετά όταν μάθει να τρώει δεν θα την προλαβαίνεις.

Καλή αρχή.B)

ΑΑΑΧ,ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΕΙ:laugh: :laugh: :laugh:

VENI,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΛΥΚΗ????

Αννιώ καλή αρχή!

Εμείς 1 ημέρα έκλαψε παραπονεμένα, γιατί απλά περίμενε γάλα και είχε πεινάσει και πολύ!...

Έπειτα 2 ημέρα, όμως έφαγε τα πάντα και σε πολύ καλές ποσότητες!

Το δε φαγητό, της αρέσει πολύ!

Μια χαρά συνηθίζουν...

Μην αγχώνεσαι!

ΒΟΥΛΑ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΣ HOLLE.ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.(ΚΑΙ ΣΤΟ CARREFOUR ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ)

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΦΑΓΑΚ ΙΤΟΥ...

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ.ΕΠ[ΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΒΑBY MULSI NA ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΙΝΟ ΜΕΤΑ..

καλη αρχη με τα φρουτακια!

Εμεις εχει 3 μερες που τα αρχισαμε μονο αχλαδι κ το εφαγε ολο το θηριακι!:woohoo:

μεχρι να βουτηξω το κουταλακι στο μπολακι αυτη κουνουσε χερια ποδια κ φωναζε να της δωσω,γιατι αργησα!:laugh: το φαγαμε σε 10 λεπτακια!

ανα μια εβδομαδα μου ειπε η γιατρος να προσθετω κ ενα φρουτο,δηλαδη απο βδομαδα θα βαλω κ μισο μηλο κ την αλλη εβδομαδα μιση μπανανα

Οντως οι κρεμουλες ειναι για να παιρνουν βαρος γιαυτο κ εμεις τις αποφυγαμε,επειδη ειμαστε καντα στα 8 κιλακια!ειπε η παιδιατρος μονο φρουτακι!οι κρεμες λεει ειναι για ελειποβαρη μωρακια,δεν προσφερουν παρα μονο θερμιδες κ εμεις θα γινομασταν τερατακια!;)

Παντως οταν τρωμε ουτε τη σαλιαρα λερωνουμε !:laugh: :P

Μη φοβασαι Αννιω, δεν πνιγονται λιγο λιγο στο κουταλακι,στην αρχη θα το γλυφει,μετα θα μαθει μια χαρα!

Καλη επιτυχια!Ευχομαι να το φαει ολο!

Κοριτσια με ξεαγχωσατε ειναι η αληθεια...:)

Απο Δευτερα ξεκιναμε...και εμεις οποτε θα δω.

Η δικια μου τελευταια το εχει ριξει και στην "διατροφη διαιτης" και δεν τρωει πολυ πολυ...απο εκει που ετρωγε 180ml τωρα κατεβαζει 130 και λεω και ευχαριστω.

Που θα παει θα γλυκαθει.

Τωρα αυτο που λετε οτι παχαινουν οι κρεμουλες το εχω ξανακουσει.

Η Αλεξανδρα ειναι 7400 και ειναι 5 μηνων αλλα ειναι και αρκετα ψηλο παιδι,στο ανωτατο...

Δεν ξερω αν ηταν να παραβαλει και να γινει μπουλουκα θα μου το ελεγε η παιδιατρος γιατι μια αλλη φορα με μαλωνε που την παραταιζα...(Ετρωγε 190 γραμμαρια σε ολα τα γευματα)!

ΤΕΣΠΑ, προς το παρον ανυπομονω να φυγω το Σουκου με τον αντρουλη μου και να γυρισω με γεματες μπαταριες...γιατι τα εχω φτυσει...Σημερα ειχα μια πολυ ασχημη μερα...

Αλλη μια ερωτηση ...:blush:

Μετα την κρεμα πρεπει να ρευονται παλι????

Παρα λιγο να το ξεχασω και δεν θελω να παρω την γιατρο τηλ. να την ρωταω...

ντλεπομαι:blush:

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΙΤΑ Η ΜΙΚΡΗ????ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ....

ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ 4 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 210.ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ...ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΩΡΑ Κ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ Σ/Κ!!!!!!

κ γω την ιδια απορια ειχα για το ρεψιμο!!!:huh: χαχαχα!

κ ειχα ξεχασει να ρωτησω την παιδιατρο!

Μολις εφαγε λοιπον τη σηκωσα στον ωμο μου ,ετσι μας βολευει να αγκαλιαζομαστε κ απο μονη της ρευτηκε!...συμπερασμα,μαλλον πρεπει να ρευονται για να χωνευουν καλυτερα! ετσι μου εδειξε εμενα τουλαχιστον!

Αννιω καθε μερα αλλο φρουτο;περιεργο μου φαινεται,συνηθως ανα βδομαδα προσθετουμε για να δουμε μηπως κανουν καμια αλλεργια κ να ξερουμε πιο φρουτο ειναι,τωρα ο καθε γιατρος εχει τη δικη του τακτικη;)

Έλα καλέ που σε αγχώνει η φιλενάδα μου!

Θα το τρώει όλο το φαϊ της, θα δεις! Θα μουργώνεστε κιόλας με τις κρέμες,

τα κουταλάκια, τις σαλιάρες...τέλεια! Η φωτογραφική σε επιφυλακή! Φιλάκια!

εμεις οταν ξεκινησαμε κρεμα ειχε τρελη φαση τετοια που μας αρεσε τοσο πολυ που αποφασισαμε οτι πρπει αν τρωει και οακανπες καιτο ρηλαξ και οποις ειναι σ επαοσταση αναπνοης .Θα δεις θα της αρεσει η κρεμουλα καταρχιν ειανι τοσο διαφορετικη η γευση απο το γαλα και ειδικα με τα φρουτα που ειναικαι γλυκα θα παθει πλακα .

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...