Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ....


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου,καλησπέρα!!

Κ πάλι χρειάζομαι τα φώτα σας....B)

Η μικρούλα μου εδώ κ 3 μέρες έβγαλε πολλά σπυράκια στο πρόσωπο..Η γιατρός μας μας είπε οτι είναι απο τη ζέστη,κοινώς ιδρωτήρια κ μου συνέστησε να τη πλένω με χαμομηλάκι κ να της βάζω μια κρεμούλα-την Ωplus,αλλά βελτίωση δε βλέπω...

Εσείς είχατε παρόμοια εμπειρία?Κ αν ναι σε πόσες μέρες φεύγουν?Η μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι πιο αποτελεσματικό???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΝΑΜΕ.

ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΙΛΑΤΕ, ΟΧΙ ΓΕΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΚΛΗΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ.

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΓΩΓΗ;)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμένα περίπου 2,5 μηνών είχε κοκκινίλες από τα φιλιά του Μπαμπά της...

Χαμομηλάκι επίσης μου συνέστησε...

Αν επιμένουν συμβουλέψου τον πάλι...΄

Έχει ευαίσθητο δερματάκι...Έτσι είναι και η ζουζούνα μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμενα εχει βγαλει σπιθουρακια ιδρωτηρια στο στηθακι της και στον αυχενα πισω γιατι ιδρωνει πολυ...

Νομιζω οτι με καλα πλυσιματα με δροσερο νερακι θα της περασει...

Σαν το νερακι δεν εχει...

Μην ανησυχεις και εμεις ετσι ειμαστε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ..ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΩΣ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΟΡΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ..ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΑ...:blink: .ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΡΑΚΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα μπορούσε να είναι και βρεφική ακμή, αλλα αφου ο γιατρος είπε οτι είναι δρωτσιλάκια, μην αγχώνεσαι θα επανέλθει το δερματάκι της.

Εδώ καθαρίσαμε εμείς από την ατοπική δερματίδιδα, εσείς θα μασήσετε?!?

:);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΜΕ 1,5 ΜΗΝΑ. Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΡΕΟΥΝ ΑΦΘΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ..:huh: ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ BEPANTHOL ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...