Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 6ου ΜΗΝΑ!!ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ!!ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 30-32 ΜΕΡΕΣ!!ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ 37 ΜΕΡΕΣ,Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 30ΜΕΡΕΣ, Ο ΤΡΙΤΟΣ 27ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΥΑΝΥΩ 31 ΜΕΡΕΣ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...:P :P :P ??ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ 2 ΜΩΡΑΚΙ(ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)!!ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...???

Δημοσίευση

Εμέμα μου ήρθε περίοδος στις 40 ημέρες ακριβώς και απο τότε μου έρχεται κάθε μήνα αλλά όποτε να ναι!!! Ενώ πριν είχα σταθερό κύκλο..

Την τελευταία φορά μου ήρθε με καθυστέρηση 14 ημερών!!! Μην δίνεις σημασία στις καθυστερήσεις, μέχρι να στρώσει ο οργανισμός μας έχουμε μέλλον ακόμα.

Πάντως εύχομαι να έχεις μωράκι.. :):cheer:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΩΣ "ΠΙΑΝΕΙΣ"ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ!!ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ<<ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ>> ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΧΑ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΔΙΚΑ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΣ!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ)ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ(ΠΟΛΥ)!!!ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...!!!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.(ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ).ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι πως ο κύκλος σου δεν είναι ακόμα σταθερός και ίσως για αρκετό καιρό ακόμα.

Έχε υπόψιν σου όμως, πως είσαι ιδιαίτερα γόνιμη μετά την γέννα....έτσι έμεινα έγκυος μετά πό 6 μήνες στο δεύτερο χωρίς να το «καταλάβω».

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ γέννησα  φυσιολογικά με πρόκληση!!! Πονεσα πολύ δεν στο κρύβω.  Στο τέλος πονάει πολύ το έντερο χαμηλά.  Ολη μέρα πονοι.  Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά.  Αλλά τώρα μετά από 2μιση μήνες όλο αυτό,εγώ που είμαι γκρινιάρα, το βλέπω σαν μια πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ γλυκιά  ανάμνηση!! Γιατί έτσι γνώρισα την  πανέμορφη κόρη μου!!! Όπως και να γίνει εύκολα δύσκολα  αξίζει 1000 φορές να έχεις αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά σου! Ζήσε το και μην φοβάσαι τίποτα 
    • Μπράβο σούπερ το μωράκι!!! Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕
    • Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν. Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό. Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ. Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο; Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω. Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε. Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ.  Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι.  Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ.  Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα).  Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏
    • Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕
    • Εγώ κανονικά ΠΗΤ έχω 28/2, αλλά μέχρι 14/02 θα γεννήσω αν φτάσω μέχρι εκεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει νωρίτερα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...