Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΑΛΟΙΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ FENISTIL ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ!!ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ FENISTIL Η ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ?

Δημοσίευση

Εγω ξερω το ξυδι.Και μαλιστα τ επιβεβαιωσα φετος στην κερκυρα οπου οι γαμπες μου σε ενα απογευμα γινανε λες κ εχω ανεμοβλογια.Και για την φενιστιλ εχω ακουσει οτι δεν κανει για μικρα παιδια.(τον λογο δεν τον ξερω :unsure: )

Δημοσίευση

Εμεις επειδη αντιμετωπιζουμε μεγαλο προβλημα με τα κουνουπια (δεν υπαρχει περιπτωση να ζει κουνουπι σε αποσταση χιλιομετρων κ να μην ερθει να τσιμπησει την Κατερινουλα μου:P ) η παιδιατρος μας συστησε την κρεμα After nip της Frezyderm.

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ FENISTIL ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ...ΤΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΚΝΙΠΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΑ ΦΡΑΟΥΊΤΣΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΝ FENISTIL MOY ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΛΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΟΜΑΓΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΚΙΝΙΛΑ!

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Εγω ξερω το ξυδι.Και μαλιστα τ επιβεβαιωσα φετος στην κερκυρα οπου οι γαμπες μου σε ενα απογευμα γινανε λες κ εχω ανεμοβλογια.Και για την φενιστιλ εχω ακουσει οτι δεν κανει για μικρα παιδια.(τον λογο δεν τον ξερω :unsure: )

nai nai ksudi,mas evaze i giagia mou ,treli anakoufisi!!!annoula exete kounoupia epao?edo tipota...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ αυτή την εβδομάδα έχω ντόπλερ! Με έχει πιάσει μια μανία να τα κάνω όλα και παράλληλα κορίτσια δεν κάνω και πολλά. Ξεκινάω και κουράζομαι.    Αύριο έχω σκοπό να κάνω μια παραγγελία και εγώ από φαρμακείο για τα πραγματάκια τα καλλυντικά, κρεμουλες, σαμπουάν κλπ.   Βαλιτσα έχετε κάνει;;;
    • Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου!! Το 3ο!!! 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, έχει φορτσάρει ο μικρός για τα καλά ε; Χαχαχα  καλα είμαστε και εμείς!! Σήμερα είδα ότι έσκασε το πρώτο δοντάκι κάτω… σοκ και συγκίνηση🥹.    Η μικρή τα πάει καλά με το φαγητό. Υπάρχουν φορες που τρώει και φορες που δεν θέλει ούτε να το βλέπει😂 Παρ όλα αυτά συνεχίζομε και από τον 7ο λέμε να ξεκινήσουμε πατημένα έτσι ώστε στον 8ο πρώτα ο θεος να εχουμε πετάξει το μπλέντερ.    Η σαλιαρα μπλούζα που λες είναι τέλεια!! Εννοείται να πάρεις με τα 1000! Οι λεκέδες ειδικά από τα φρούτα δεν φεύγουν καθόλου εύκολα!!    Εμεις εχουμε τέτοια σαλιαρα και εχουμε και την κλασική και την σιλικόνη πιυ έχει και την «τσεπούλα» που πέφτουν εκεί τα φαγητά. Της βάζω η την ολόσωμη που πιάνει και μανίκια ή την κλασική και από πάνω την σιλικόνη! Και έτσι αντί για το ρούχο λερώνεται η απλή σαλιαρα που μάλιστα μπροστά έχει σαν αδιάβροχη υφή και μετά ρίχνω νερό και φεύγει επι τόπου!!😅 αυτή με βολεύει πιο πολύ τώρα, γιατί η ολόσωμη στο λαϊκό της είναι λίγο μεγάλη και περνάει το φαΐ..  ωστοσο επειδή και πάλι μπορεί να περάσει κάπως το φαγητό καμία φορα, σκέφτηκα να έχω 2 απλά μπλουζάκια εναλλάξ μόνο για το φαΐ που δεν με νοιαζει αν θα λερωθούν!! 
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;;; Εμείς καλά είμαστε..ο μικρός έβγαλε και το 4ο δόντι σήμερα και είναι σαν δρακουλινι 🤣 έχει τα δύο κάτω και τα δύο πάνω τα πλαϊνά, όχι τα μπροστινά! Ο ατμομαγειρας μέχρι στιγμής καλά μου πάει, γιατί τα βάζω όλα τα λαχανικά μέσα, τον ρυθμίζω σε χρόνο και κλείνει μόνος του! Από την Τετάρτη ξεκινάω να βάζω και κοτόπουλο στο φαγητό του! Μέχρι στιγμής τα λαχανικά τα πατάω με πιρούνι και με πιο μεγάλα κομμάτια και μια χαρά τα τρώει! Τον δίνω και το κουτάλι και το βάζει στο στόμα του αν και γίνεται χάλια και σκέφτομαι να αγοράσω σαλιαρα μπλούζα, γιατί δε φεύγουν οι λεκέδες από τα ρούχα, ειδικά αν πέσει γλυκοπατάτα. Επίσης άρχισε να κάθεται και μόνος του, σκύβει μπροστά και σηκώνει ξανά το σώμα του! Εσένα πως τα πάει η μικρή σου;;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...