Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και η δική μου ιστορία γέννας !!

Ξημερώματα πέμπτης 9/7/2009 κατά τις 4:00 σηκώθηκα για την καθιερωμένη επίσκεψη στην τουαλέτα!! Όπως σηκώθηκα για να ανεβάσω το εσώρουχο μου ένιωσα κάτι να μου τρέχει…. Λέω θα μου φύγανε λίγα τσίσα!! (είμαι λεπτομερής!!..) κοιτάζω και ένα λευκό υγρό έτρεχε πάνω στα πόδια μου …. (Ξέχασα να σας πω ότι 9/7/2009 είχα και πητ ήμουν δηλαδή στην 40η εβδομάδα)…. Έχε γούστο σκέφτηκα να μου έσπασαν τα νερά, κάθομαι ηρεμώ λίγο και ξυπνάω τον άντρα μου: «Χρήστο σήκω μάλλον μου έσπασαν τα νερά!!» πετάχτηκε ο κακομοίρης και άρχισε να ντύνεται…. «περίμενε λίγο» του λέω «δεν είμαι και σίγουρη». «Τι σίγουρη μωρέ?» μου λέει «ντύσου να πάμε». «Καλά» του λέω «περίμενε να κάνω ένα ντουζάκι». Μπαίνω λοιπόν στην μπανιέρα και εκεί που κάνω ντουζ βλέπω μια βλένη με αίμα , ε έτσι σιγουρεύομαι ότι έφτασε η ώρα και ότι σε λίγο θα κρατάω την κορούλα μου αγκαλιά!! Τελείωσα το ντουζάκι και όπως ντυνόμουν μου κάνει μια μπραστ και τρέχουν πιο πολλά νερά αρχίζω να επισπεύδω τα διαδικασίες γιατί λέω θα στεγνώσει το μωρό.

Όντος φτάσαμε στο Λητώ κατά τις 6:00 με παραλάβανε τα κορίτσια για κλύσμα και τα καθέκαστα και μετά από λίγο ήρθε ο γιατρός μου με εξετάζει και μου λέει ότι έχω πολύ μικρή διαστολή 2 και το μωρό είναι ακόμα ψηλά και όντος εγώ δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνους. Δίνει εντολή να με πάνε στο δωμάτιο να ξαπλώσω και να περιμένω να μεγαλώσει η διαστολή και να με πιάσουν πόνοι. Κατά το μεσημέρι με πιάνουν δεκάλεπτοι πόνοι κάνω λίγο υπομονή κατά τις 4:45 γίνονται πιο έντονοι ειδοποιώ και έρχονται και με παίρνουν για το χειρουργείο. Μόλις πήγα στο χειρουργείο οι πόνοι σταμάτησαν ξαφνικά δια μαγείας με βλέπει ο γιατρός μου και μου λέει «καλά με δουλεύεις δεν έχεις καθόλου πόνους και η διαστολή τόσην ώρα έχει πάει 3,5» με κράτησαν βέβαια εκεί μου έβαλαν ορό και περιμέναμε να γίνουν οι πόνοι πιο σταθεροί πιο δυνατοί και να ανέβει η διαστολή έτσι ώστε να αρχίσω να σπρώχνω για να κατέβει το μωρό. Κατά τις 19:00 η διαστολή στο 6 με 7 ζητάω επισκληρίδιο εάν θέλουν να συνεχίσω να συνεργάζομαι Όντος κατά τις 21:00 η διαστολή ήταν πλήρης αλλά το μωρό ψηλά αρχίζω να σπρώχνω. Έσπρωχνα έσπρωχνα με όλη μου την δύναμη και ξαφνικά αρχίζω πάλι να πονάω και ζητάω και άλλη δόση επισκληρίδιου μου κάνουν και συνεχίζω το σπρώξιμο να κατεβάσω το μωρό και ξαφνικά λέει ο γιατρός μου «γρήγορα χειρουργείο» σκέφτομαι κρίμα ρε γαμώ το την ταλαιπωρία που πέρασα δεν γλυτώνω την καισαρική! Με πάνε στο χειρουργείο μου δένουν τα πόδια και μου λέει ο γιατρός «έλα πάμε ένα τελευταίο σπρώξιμο!» σκέφτομαι τελευταίο σπρώξιμο μήπως και γλυτώσω την καισαρική βάζω όλη μου τη δύναμη και σπρώχνω και ξαφνικά ακούω το κλάμα της μικρής. Μέσα στον χαμό που γινόταν δεν μου είπε κάνεις ότι είχε κατέβει το μωρό και εγώ νόμιζα ότι τσάμπα έσπρωχνα και ότι θα κατέληγα να γεννήσω με καισαρική, αλλά λίγο πριν πάω χειρουργείο είχε βγει το κεφαλάκι της!!

Μόλις την άκουσα να κλαίει δεν μπορώ να περιγράψω πως ένοιωσα….ότι είχα περάσει τις προηγούμενες ώρες τα είχα ξεχάσει δεν θυμόμουν απολύτως τίποτα δεν πόναγα πλέον καθόλου!!

Η μπεμπούλα μας γεννήθηκε 3780 και 52 πόντους ήτανε μεγαλούτσικη γι’ αυτό για να με ράψουν μου έκανε ο γιατρός μισή δόση επισκληριδίου επιπλέον γιατί είχαμε πάθει αρκετά μεγάλη ζημιά!!! Εγώ ώμος και πάλι δεν καταλάβαινα τίποτα γιατί την κρατούσα αγκαλίτσα και αυτό μου αρκούσε να μην πονώ.

Έπειτα με άφησαν να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ και πήγαν την μικρούλα στον μπαμπά της να την δει ο οποίος ήταν τρισευτυχισμένος που είδε τον «κλώνο» του!! Ναι ναι είναι ολόιδια ο μπαμπάς της!!!!!

Μετά από καμία ωρίτσα με πήγανε και εμένα να με δουν οι δικοί μου. Μόλις με είδε ο άντρας μου κλαίγαμε μαζί από χαρά και λέγαμε ότι κάναμε μεγάλη επιτυχία με την μπουμπου μας!!!

Αυτή ήταν η εμπειρία μου εύχομαι σε όσες περιμένουν να γεννήσουν με ένα πόνο και θέλω να τους πω ότι είναι η πιο ωραία εμπειρία που ζει η γυναίκα όσο δυνατοί και αν είναι οι πόνοι της γέννας και σε όσες περιμένουν το πολυπόθητο + να το δουν πολύ σύντομα….φιλιά πολλά!!!

  • Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΕΣ Η ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

sagria μου.. να σας ζησει το αγγελουδι σας..

Αχ!! Τι υπεροχη η στιγμη της γεννας...:)

Μ΄αρεσε πολυ η ιστορια σου..

Πιστευω να εχουν επουλωθει τα ραμματακια σου..!

Καλη αναρωση σου ευχομαι και καλες ευτυχισμενες στιγμες.

Τα κοριτσακια μας εχουν 6 μερες διαφορα!!

Εγω γεννησα στις 3/7 και σημερα γιναμε 1 μηνα..!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου να σου ζήσει εύχομαι και να τη δεις όπως ποθείς!

Με συγκίνησε τρελλά η ιστορία σου,ειδικά στη φάση που έκλαιγες μαζί με τον άντρα σου!

Νομίζω ότι θα τα μπήξω.

(α,δε'ν τίποτα,τα'χω παίξει λιγάκι... )

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΟΛΥ ΣΙΓΚΗΝΙΤΙΚΗ Ι ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ.ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ:)

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

edo sto likno mas sto spiti mas xamogelame mones mas!!! eimaste xaroumeno moraki!!! :P :P :Pmpempa4.JPG

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!:cheer::cheer: ΠΟ ΠΟ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!:woohoo: :woohoo: ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!;):P

Δημοσίευση

mwro έγραψε:

sagria έγραψε:

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!:cheer::cheer: ΠΟ ΠΟ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!:woohoo: :woohoo: ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!;):P[/quote:2y0c337u]

euxaristoume polu polu!!!! kai du oti epi8umeis!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...