Μετάβαση σε περιεχόμενο

Και η δική μου ιστορία γέννας !!


Recommended Posts

Και η δική μου ιστορία γέννας !!

Ξημερώματα πέμπτης 9/7/2009 κατά τις 4:00 σηκώθηκα για την καθιερωμένη επίσκεψη στην τουαλέτα!! Όπως σηκώθηκα για να ανεβάσω το εσώρουχο μου ένιωσα κάτι να μου τρέχει…. Λέω θα μου φύγανε λίγα τσίσα!! (είμαι λεπτομερής!!..) κοιτάζω και ένα λευκό υγρό έτρεχε πάνω στα πόδια μου …. (Ξέχασα να σας πω ότι 9/7/2009 είχα και πητ ήμουν δηλαδή στην 40η εβδομάδα)…. Έχε γούστο σκέφτηκα να μου έσπασαν τα νερά, κάθομαι ηρεμώ λίγο και ξυπνάω τον άντρα μου: «Χρήστο σήκω μάλλον μου έσπασαν τα νερά!!» πετάχτηκε ο κακομοίρης και άρχισε να ντύνεται…. «περίμενε λίγο» του λέω «δεν είμαι και σίγουρη». «Τι σίγουρη μωρέ?» μου λέει «ντύσου να πάμε». «Καλά» του λέω «περίμενε να κάνω ένα ντουζάκι». Μπαίνω λοιπόν στην μπανιέρα και εκεί που κάνω ντουζ βλέπω μια βλένη με αίμα , ε έτσι σιγουρεύομαι ότι έφτασε η ώρα και ότι σε λίγο θα κρατάω την κορούλα μου αγκαλιά!! Τελείωσα το ντουζάκι και όπως ντυνόμουν μου κάνει μια μπραστ και τρέχουν πιο πολλά νερά αρχίζω να επισπεύδω τα διαδικασίες γιατί λέω θα στεγνώσει το μωρό.

Όντος φτάσαμε στο Λητώ κατά τις 6:00 με παραλάβανε τα κορίτσια για κλύσμα και τα καθέκαστα και μετά από λίγο ήρθε ο γιατρός μου με εξετάζει και μου λέει ότι έχω πολύ μικρή διαστολή 2 και το μωρό είναι ακόμα ψηλά και όντος εγώ δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνους. Δίνει εντολή να με πάνε στο δωμάτιο να ξαπλώσω και να περιμένω να μεγαλώσει η διαστολή και να με πιάσουν πόνοι. Κατά το μεσημέρι με πιάνουν δεκάλεπτοι πόνοι κάνω λίγο υπομονή κατά τις 4:45 γίνονται πιο έντονοι ειδοποιώ και έρχονται και με παίρνουν για το χειρουργείο. Μόλις πήγα στο χειρουργείο οι πόνοι σταμάτησαν ξαφνικά δια μαγείας με βλέπει ο γιατρός μου και μου λέει «καλά με δουλεύεις δεν έχεις καθόλου πόνους και η διαστολή τόσην ώρα έχει πάει 3,5» με κράτησαν βέβαια εκεί μου έβαλαν ορό και περιμέναμε να γίνουν οι πόνοι πιο σταθεροί πιο δυνατοί και να ανέβει η διαστολή έτσι ώστε να αρχίσω να σπρώχνω για να κατέβει το μωρό. Κατά τις 19:00 η διαστολή στο 6 με 7 ζητάω επισκληρίδιο εάν θέλουν να συνεχίσω να συνεργάζομαι Όντος κατά τις 21:00 η διαστολή ήταν πλήρης αλλά το μωρό ψηλά αρχίζω να σπρώχνω. Έσπρωχνα έσπρωχνα με όλη μου την δύναμη και ξαφνικά αρχίζω πάλι να πονάω και ζητάω και άλλη δόση επισκληρίδιου μου κάνουν και συνεχίζω το σπρώξιμο να κατεβάσω το μωρό και ξαφνικά λέει ο γιατρός μου «γρήγορα χειρουργείο» σκέφτομαι κρίμα ρε γαμώ το την ταλαιπωρία που πέρασα δεν γλυτώνω την καισαρική! Με πάνε στο χειρουργείο μου δένουν τα πόδια και μου λέει ο γιατρός «έλα πάμε ένα τελευταίο σπρώξιμο!» σκέφτομαι τελευταίο σπρώξιμο μήπως και γλυτώσω την καισαρική βάζω όλη μου τη δύναμη και σπρώχνω και ξαφνικά ακούω το κλάμα της μικρής. Μέσα στον χαμό που γινόταν δεν μου είπε κάνεις ότι είχε κατέβει το μωρό και εγώ νόμιζα ότι τσάμπα έσπρωχνα και ότι θα κατέληγα να γεννήσω με καισαρική, αλλά λίγο πριν πάω χειρουργείο είχε βγει το κεφαλάκι της!!

Μόλις την άκουσα να κλαίει δεν μπορώ να περιγράψω πως ένοιωσα….ότι είχα περάσει τις προηγούμενες ώρες τα είχα ξεχάσει δεν θυμόμουν απολύτως τίποτα δεν πόναγα πλέον καθόλου!!

Η μπεμπούλα μας γεννήθηκε 3780 και 52 πόντους ήτανε μεγαλούτσικη γι’ αυτό για να με ράψουν μου έκανε ο γιατρός μισή δόση επισκληριδίου επιπλέον γιατί είχαμε πάθει αρκετά μεγάλη ζημιά!!! Εγώ ώμος και πάλι δεν καταλάβαινα τίποτα γιατί την κρατούσα αγκαλίτσα και αυτό μου αρκούσε να μην πονώ.

Έπειτα με άφησαν να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ και πήγαν την μικρούλα στον μπαμπά της να την δει ο οποίος ήταν τρισευτυχισμένος που είδε τον «κλώνο» του!! Ναι ναι είναι ολόιδια ο μπαμπάς της!!!!!

Μετά από καμία ωρίτσα με πήγανε και εμένα να με δουν οι δικοί μου. Μόλις με είδε ο άντρας μου κλαίγαμε μαζί από χαρά και λέγαμε ότι κάναμε μεγάλη επιτυχία με την μπουμπου μας!!!

Αυτή ήταν η εμπειρία μου εύχομαι σε όσες περιμένουν να γεννήσουν με ένα πόνο και θέλω να τους πω ότι είναι η πιο ωραία εμπειρία που ζει η γυναίκα όσο δυνατοί και αν είναι οι πόνοι της γέννας και σε όσες περιμένουν το πολυπόθητο + να το δουν πολύ σύντομα….φιλιά πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΕΣ Η ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sagria μου.. να σας ζησει το αγγελουδι σας..

Αχ!! Τι υπεροχη η στιγμη της γεννας...:)

Μ΄αρεσε πολυ η ιστορια σου..

Πιστευω να εχουν επουλωθει τα ραμματακια σου..!

Καλη αναρωση σου ευχομαι και καλες ευτυχισμενες στιγμες.

Τα κοριτσακια μας εχουν 6 μερες διαφορα!!

Εγω γεννησα στις 3/7 και σημερα γιναμε 1 μηνα..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

chrysoyla, KPAP, kalypso, Nickis sas euxaristo polu euxomai kai eseis oti epi8imite

fanh mou euxaristo kai esena .... nai exo diavasei oti gennhses ligo prin apo emena. na sou zhsei kai sena h mikroula sou!! pos pate 8ulazeis einai isuxh?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει η μικρη σου

παντως σου πηρε ακτερη ωρα απο την ωρα που σπασανε τα νερα.

μπραβο κοπελα μου για την υπομονη σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρα μου να σου ζήσει εύχομαι και να τη δεις όπως ποθείς!

Με συγκίνησε τρελλά η ιστορία σου,ειδικά στη φάση που έκλαιγες μαζί με τον άντρα σου!

Νομίζω ότι θα τα μπήξω.

(α,δε'ν τίποτα,τα'χω παίξει λιγάκι... )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΠΟΛΥ ΣΙΓΚΗΝΙΤΙΚΗ Ι ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ.ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με συγκηνησες sagria καπως ετσι μας φανταζομαι και εμας σε λιγες μερες!την περιμενουμε την μπουμπου μας.να σας ζησει καλη λοχεια και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!!:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sagria έγραψε:

edo sto likno mas sto spiti mas xamogelame mones mas!!! eimaste xaroumeno moraki!!! :P :P :Pmpempa4.JPG

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!:cheer::cheer: ΠΟ ΠΟ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!:woohoo: :woohoo: ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!;):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mwro έγραψε:

sagria έγραψε:

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!:cheer::cheer: ΠΟ ΠΟ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!:woohoo: :woohoo: ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!;):P[/quote:2y0c337u]

euxaristoume polu polu!!!! kai du oti epi8umeis!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sagria μου να σας ζήσει το μωράκι σας..Να είναι υγιές, καλότυχο και ευτυχισμένο σε όλη του τη ζωή...Είναι μια κούκλα..Και το φορεματάκι τηε εξόδου σας άπαιχτο...Καλή λοχεία!

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι όμορφη ιστορια!σε δυσκολεψε η μπουμπουκιτσα σου...αλλα να..τωρα σε ανταμοιβει με τα πιο γλυκα χαμογελα!!

να ειστε παντα καλα κ οι τρεις σας. με το καλο να σαραντισετε!!! φτου φτου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ :P :p :D

NA EINAI ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.............

ΜΙΣΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ :P XIXIAIAXIAXIAX

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ,ΕΝΙΩΣΑ ΛΕΣ ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι ομορφη η περιγραφη σου!!!!

Να σου ζησει!!! Υγεια κ ευτυχια σε ολους σας!!

Και ειναι σκετη γλυκα!!!Καλα,χαμογελακι σουπερ!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...