Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου Ελενα.Συνηθως το αυγο το δινουμε οταν φτασει σε σημειο το μωρο να τρωει ολοκληρο τον κροκο.Καλυτερα να ρωτησεις και τον παιδιατρο σας γιατι ο καθεενας εχει αλλη πρακτικη.

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ...

Δημοσίευση

Αρχικά για 3-5 ημέρες θα δίνουμε τον κρόκο του αυγού 1 κουταλιά την 1η ημέρα, 2 κουταλιές την 2η ημέρα κ.ο.κ στην συνέχεια δίνουμε το ασπράδι με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος της σταδιακής χορήγησης οφείλεται στις αλεργικές εκδηλώσεις που κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί στο αυγό και ιδιαίτερα στο ασπράδι.

Αυτά είπε ο παιδίατρος της αδελφής μου, εγώ προσωπικά δεν ρώτησα τον δικό μας, στον γιο μου άρχισα να του δίνω αυγό στον χρόνο και στην κόρη μου στον 10ο μήνα, πρώτα τον κρόκο και μετά από λίγες μέρες το ασπράδι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...