Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποτε παιρνει σταση το μωρο?


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!ειμαι 31 εβδομάδων και το μικρουλι μου είναι με το κεφαλακι του προς τα επάνω...τον προηγούμενο μήνα είχε την σωστή στάση αλλα άλλαξε...σε ποια εβδομάδα παίρνει την στάση με το κεφαλάκι προς τα κάτω?πως θα το καταλάβω?σας ευχαριστώ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο μικρο μεχρι τον 7 δεν ειχε γυρισει στον 8ο γυρισε με το κεφαλι προς τα κατω και το προσωποπακι του στραμενο προς εμενα ακριβως την σταση δηλαδη που επρεπε για να γεννηθει γιαυτο και δεν καταφεραμε να τον δουμε στο 3d αλλα εγω ενω πηγαινα για φυσιολογικο γεννησα τελικα με καισαρικη ο λογος ηταν μια βλαμμενη νοσοκομα

επειδη ειχα πιαστει με αυτο το μηχανημα που ακουν τουσ κτυπους γυρισα λιγο και ξαφνικα σταματησε και μια καινουργια νοσοκομα μου ειπε οτι κατι επαθε το παιδι δεν το ακουει ........ταραχτηκα ταραχτηκε και αυτος και γυρισε τον ποπουδακο του-η κοιλια μου εκανε σαν παλαβη-ηρθε η μαια μου και με ηρεμησε αλλα τελικα ηταν δυσκολο να κατεβει ετσι οπως εστριψε και εκανα καισαρικη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω ότι ειναι νωρις ακομα..δεν ξερω αν μπορεις να το καταλαβεις μονη σου από τα χτυπηματα.. μπορεί να γυρισει και τη τελευταια στιγμη αν και πιστευω ότι μονο ο τελευταιος μηνας ειναι ενδεικτικος..

εγω μπαινω στον 8ο μεθαυριο και από τον 6ο ειναι με το κεφαλι κατω..

και ελπίζω να μη γυρισει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sia mou...ena tha sou pw...to prwi stis 10 pou piga ston giatro to mwro itan men me to kefalaki pros ta katw alla eixe anapodi thesi gia na gennithei...mexri to bradu stis 3.30 eixe oparei tin swsti thesi min agxwnesai!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Emena pire thesi tin 32 bdomada k elpizo na min allaxei. Omos exo akousei polles periptoseis mexri tin ora tou toketou na exoun mia thesi k na allazoun ekeini tin stigmi. Min agxonesai katholou...den mporeis na kaneis kati, ego perimeno tora na mpo sto mina mou k na arxiso na perpatao, lene pos voithaei....!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...