Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυμοσυνη και ψυχολογικες διακυμανσεις......


Recommended Posts

κοριτσακια μου γεια σας και παλι...τι μου κανετε πως περνατε την κυριακη σας?????εμεις σπιτι εχοντας εμενα ολη την ωρα να κλαιω και να γκρινιαζω....χαχαχα.....και για να σας βαλω λιγο στο κλιμα....προχτες εκανα τεστακι και βγηκε θετικο...μιλησα με τη γιατρο μου και θα παω να με δει....αλλα βρε κοριτσακια μου ολες ετσι νιωθετε?????εγω κλαιω με το παραμικρο και οτι και να μου λενε συγκινουμαι.....ειναι φυσιολογικο?????

ασχετο οταν μιλησα με τη γιατρο μου προχτες δεν μου ειπε τιποτα γα το τι πρεπει να προσεχω τουλαχιστον μεχρι να παω να με δει..και ανησυχω..και εχω κατι πονακια χαμηλα.....τι λετε????

συγνωμη για το μεγαλο ου μηνυμα.....αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ...

φιλακια πολλα σε ολες.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!Κ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ:( Κ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΗ..ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ Κ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Κ ΝΑ ΠΕΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλως ηρθες στο κοσμο των ορμονων .Αυτο που6 ζεις ειναι φυσιολογικο οι ορμονες αρχιζουν και χορευουν και τη μια μπορεις να χασκογελας και στο καπακι να πεφτεις σε μαυρη μελαγχολια και παλι απο την αρχη . Φαντασου πως εισαι οταν πειμενεις περιοδο ; η τη πρωτημερα ; ε κατι τετοιο αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο .

Λοιπον τωρα θα σου πω ορισμενες συμβουλες τις οποιες θα στις πει και η γυναικολογος σου .

Μεχρι να πας στη γυναικολογο μην εχεις επαφη με τον αντρα σου ακριβως γιατι δεν σε εχει δει και θα πρεπει αν δει αν θα στο επιτρεψει συνηθως το πρωτο τριμηνο δεν αφηνουν .Θα σου δωσει και σιδηρο και ασβεστιο και φολικο οξυ αυτα περιπου μετα το δευτερο μηνα εκτος και αν οι εξετασεις που θα σου δωσει με το που θα πας δειξουν οτι πρπει πιο νωρις .Τα πονακια που εχεις ειναι οι συσπασεις της μητρας για αυτο καλο ειναι να μην κουραζεσε και θα σου δωσει κατι χαπια που βοηθουν αυτα η τα πινεις η ειναι κολπικα υποθετα εγω τα επινα .Λεγονται ουλτροτζισταν .

Μερικες φορες οταν θα θελεις να πας να ακνεις κακακια μην σφιγγεσε οπως επισης θα πρπει να προσεχεις το βηχα , το φτερνισμα και γενικα να εισαι ηρεμη .Τη ζωη σου θα τη συνεχισεις κανονικα αν δουλευεις θα συνεχισεις τη δουλεια θα διαβαζεις μονο ευχαριστα πραγραμματα και θα βλεπεις μονο χαρουμενα πραγματα προγραμματα σττη τηλεοραση .Ατομα που σου τη σπανε να τα διωχνεις και αν μη χαλας καθολου τη ψυχολογια σου .Η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι η πιο ωραια ακομα και με τις αναγουλες και τους εμετους και τις αλλαγες στη διαθεση αξιζει να ζησεις την εμπειρια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ...ΚΛΑΨ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΞΑΝΑ ΚΛΑΨ...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ, ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΣ ΑΠΟ ΤΟ "MΩΡΟ ΜΟΥ" ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ UTROGESTAN.ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Κ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΔΕ ΞΕΡΕΙ Η ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι βικακι εξυπακουετε αυτο μπορει αν μηνχρειαστει αν παρει εμενα μου ταεδωσε επειδη του ανακοινωσα οτι βγηκε θετικο τμτεστ αλλα την αλλη ημερα εφευγα διακοπες και επειδη δεν με ειχε δει μου ταεδωσε για παν ενδεχωμενο.Σαφως και καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια μπορει ακι εγωστο δευτερο να μην παρω αν και χλωμο τοβλεπω εγω μεχρι 8 μηνων δουλευα και μου ελεγε ο γυναικολογος μου :αχ με το πιστολακι θα γεννηθει το μωρο και να ταν ακικοριτσι ; αλλα ειναι αγορι(κομμωτρια).Και επισης πρεπει αν εχουμε εμπιστοσυνη στο γυναικολογο αλλα να μην αφηνουμε το ενστικτο μας ποτε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνη καταρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!

ευχομαι να την περασεις ηρεμα και ομορφα..

τα πονακια ειναι οντως φυσιολογικά.. εγω ειχα μέχρι και τον 3ο μηνα, σταματησαν 4ο και 5ο και ξαναπαρουσιαστηκαν ελαφρα τον 6ο..

εμενα μου εδωσε μονο τα απλά τα buscopan ως μυοχαλαρωτκά..

οι διακυμανσεις της ψυχολογιας ειναι κατι φυσιολογικο..ειδικά τους πρώτους μηνες όλα ειναι τοσο ρευστα..

μα εγω τωρα που ειμαι στον 7ο και πάλι μερικες φορές νιωθω ψιλιχαλια χωρις κανενα μα κανενα λόγο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ...ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΤV...

ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑΝ....

ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ.. ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κουκλίτσα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!! :)

Τα πονάκια είναι φυσιολογικά. Και εγώ τα έχω ακόμα αλλά όσο περνάει ο καιρός περνάνε και αυτά. Εμένα ο γιατρός μου έδωσε κατευθείαν μαζί με τα υπόλοιπα χάπια και utrogestan εντελώς προλληπτικά.

Όσο για την συγκίνηση.... άσε .... σε κάθε μυθιστόρημα που διαβάζω (περίπου 2 την εβδομάδα!) κλαίω :lol: και κάτι όχι τόσο συναρπαστικό εμένα με συγκινεί πάρα πολύ.... είναι οι ορμόνες μας.. :blink:

Να μην κάνεις πολλές δουλειές, να μην σηκώνεις βάρη και να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς. Θα σου πει και ο γιατρός σου τι να προσέχεις και τι να αποφεύγεις.

Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσυνη και με το καλό να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνη μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! οσο για μενα, την περασμενη βδομαδα εμαθα πως ειμαι εγκυος και ειχα αρκετα πονακια, ακομη και στο σεξ. ο γιατρος μου οταν με ειδε μου ειπε πως ειναι φυσιολογικα τα πονακια. αυτες τις μερες ομως αρχισαν σιγα-σιγα να φευγουν αλλα και να μειωνονται οι εντασεις των πονων. μην κουραζεσαι και μην σηκωνεις βαρη και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!! Με το καλό το μωράκι σου!!

Μην ανησυχείς για τα πονακια, κ εγώ τα είχα κ ανησυχουσα , αλλά ειναι φυσιολογικά..μεγαλώνει η μήτρα μας!! κ ακόμα τα εχω εννοείται..βέβαια για όλα να ρωτάς τον γιατρό σου..αυτός ξέρει καλύτερα!!!

οι ομόνες στην εγκυμοσύνη τρελένονται!! γι'αυτό τίποτα μην σε εκπλήσει...!!!

να προσεχεις τωρα κοριτσακι, μην κουραζεσαι πολυ !! φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα παρα παρα παρα πολυ ολες για τις απαντησεις σας.......απο τη μια με καθησυχασατε.......

λοιπον......πηγα σημερα στη γιατρο μου και μου εκανε διακολπικο υπερηχο....αλλα δεν το ειδαμε το μωρακι μας...γιατι δεν φαινοταν.....μου ειπε οτι προφανως η συλληψη εγινε αργα δηλαδη λιγο πριν την αναμενομενη περιοδο και για αυτο.....αλλα μου ειπε την αλλη δευτερα σιγουρα θα το δουμε....

να σας πω την αληθεια μου ανησυχησα.....αλλα μου ειπε οτι το ενδοητριο ου ειναι πολυ πρησμενο.....οποτε και με καθησυχασε.....

εσεις τι λετε??????αχ,......μα γιατι δεν το ειδαμε????

και πηγαμε και με μια χαρα......τι θα γινει θα μας κανει την τιμη??????χι χι χι χι.....:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :blink::P :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!:woohoo: :woohoo:

Εγώ δεν έχω πονάκια αλλά κάποιες φορές νιώθω κάτι τσιμπιματάκα χαμηλά..στην αρχή ανησύχησα αλλά όλοι μου λένε ότι είναι φυσιολογικό!

Εμένα ο γιατρός με είδε την ίδια μέρα που έκανα χοριακη και έδειξε ότι είμαι έγκυος. Μου έδωσε αμέσως φυλλικό οξύ και προγεστερόνη.

Βρε Βάνια μου. αυτό που λες με το φτέρνισμα το σκέφτηκα κι εγώ... Δυστυχώς, με έχει πιάσει το αλλεργικό μου και φτερνίζομαι συνεχώς!!:( :( Κάποιες φορές με πιάνει κάτι σαν νευρόπονος χαμηλά... Τί να κάνω ρε γαμώτο.. όσο προσπαθώ να φτερνίζομαι ήρεμα δεν τα καταφέρνω...

Μάλλον θα το πω στον γιατρό την Πέμπτη που θα τον δω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sigxaritiria gia tin egkimosini sou kopela m!

ola tha pane teleia min anisixeis!

kai ta ponakia fisiologika einai min fovasai!

kai to mwraki sas tha kanei ti parousia tou tin epomeni fora p tha pas sto giatro kai tha sas trelanei:)

kalo upoloipo egkimosinis kai me ena gero mwraki sta xeria sou:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera eirinik kai sugxaritiria!!!!!me to kalo to moraki sou!!!!!

einai apoluta fusiologiko na klais kai na gkriniazeis..oi ormones vlepeis..to sok pou pathainei to soma einai apisteuto...kane upomoni..kai min dineis kai polu simasia se auta..oso gia ta ponakia...kai auta fysiologika..megalonei i mitra sou kai proetoimazetai na dextei tin nea zoi!!min anisixeis katholou...na xekourazesai polu..eidika tora..kai na voithas ton organismo sou me polla frouta kai ugra!!!min xexaseis na pareis filicine!!!!

me to kalo!!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

maria!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...