Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταΐζοντας το μωρό με το κουτάλι

zia

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα.έχω μια απορία, έχω ένα κοριτσάκι 5,5 μηνων και με την φρουτόκρεμα γίνεται πανικός. τρώει 2 κουταλιές και μετά δεν θέλει με τίποτα.τι να κάνω;βάζω αχλ΄δι,μήλο,μπανάνα.μπορώ να βάλω και τίποτα άλλο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 11 months later...

η εισαγωγη των φρουτων γινετε σιγα -σιγα για αποφυγη αλλεργιων εγω σε αυτη την ηλικα ειχα βαλεικαι πορτκαλλι αλαλ το ειχαμε δοικιμασει πρωτα , μπορεις να βαλεις μεσα και ενα μπισκοτακιμιραντα ετσι για να το γλυκανεις περισσοτερο .Επισης θελουν το χρωνο τους τα παιδια να μαθουν απο το στηθος να πανε στομπιμπερο και απο εκει στο κουταλι εμενα οταν γεννηθηκε ο μικρος μια φιλη μου εκανε δωρο το μπιμπερο με το κουταλιβαζις τη στερρεη τροφη μεσα στο μπουκαλακικαιμε το που το πιεζεις παει η αναλογη ποσοτητα πο χρειαζετε .Κοιταξτε πως ειναι

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=1367274

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις

• χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...