Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

άλλη μια απογοήτευση...Είναι η 2η σπερματέγχυση που έκανα κ πίστευα πως αυτή τη φορά θα έλεγα στον άντρα πως περιμένουμε το παιδάκι μας, αλλά πριν από λίγο ήρθε λίγο..κ μου χάλασε όλα τα όνειρα... Θέλω να κλάψω δυνατά,γιατί να μη μπορούμε να έχουμε κ εμείς ένα παιδάκι? Είναι το μόνο που μας λείπει μια κ είμαστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι.Δεν αντέχω άλλο να περιμένω.:(

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΠΥ... ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΤΣΙΠΟΠΑΚΙ ΣΑΣ!! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ? ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΡΑΨΕ. ... ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ!!!:kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ thama! ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ... ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΛΛΟ... ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!! ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

thama μου μην απογοητευεσαι, να ξερεις μου το ειπαν 2 γιατροι αυτο οτι οσο αυξανεται το πληθος των σπερματεγχυσεων τοσο αυξανεται και το ποσοστο της επιτυχιας,πρεπει να στο εχει πει ο γιατρος σου αυτο,ξεκινας με την πρωτη με ενα ποσοστο επιτυχιας 15-20% και φτανεις στο 50%

σου ευχομαι η επομενη να ειναι και η τυχερη ;)

εγω ξεκιναω τον Σεπτεμβρη και ο θεος βοηθος :)

μην απογοητευεσαι και μη χανεις τη δυναμη σου αλλωστε για να κερδισουμε κατι πρεπει να το παλεψουμε, ε!εμεις πρεπει λιγο παραπανω δεν εχουμε αλλη επιλογη .(ειμαστε πολλες που προσπαθουμε πολυ καιρο δεν εισαι μονη σου ,και δινουμε δυναμη η μια στην αλλη )

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

κοιτα να χαρεις λιγο τον αντρουλη σου ;) ωσπου να ερθει το bebe:P

Δημοσίευση

thama μου μην στενοχωριεσε και μην το βαζεις κατω!!!Λιιιιιγο υπομονη θα κανεις και θα σου ερθει το μωρακι που τοσο λαχταρας.Ξημερωνει μια νεα μερα με ολο ελπιδες!Να θυμασε πως ειμαστε και εμεις εδω αν χρειαστεις κατι!!!

Δημοσίευση

Υπομονή κοπέλα μου ο "δρόμος" είναι ανηφορικός αλλα όταν φτάσεις όλα θα σου φαίνονται πολύ μικρά.Θα έρθει το μωράκι και θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας μην απογοητέυεσαι και μην τα παρατάς.

Δημοσίευση

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ.ΕΓΩ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ.3η ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΕΤΣΙ?

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ:lol:

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ

Δημοσίευση

Thama ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ!!ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!

αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για τη συμπαράσταση!! Αυτό που σκέφτομαι για την επόμενη φορά είναι να κάνω άλλη μια σπερματεγχυνση κ μετά να περάσω σε εξωσωματική.Εσένα Μικα τί σου είπε ο γιατρός για τη διαδικασία της εξωσωματικής? Θα ήθελα να μάθω όμως κάποιους καλούς γιατρούς στη Θεσσαλονίκη.

Πάντος αν δε γίνει και κάτι με την τρίτη μετά οπωσδήποτε για εξωσωματική.

(Αυτά που γράφω δε ξέρω αν θα τα δει μόνο η Μίκα η κ άλλα κορίτσια, αν φανεί όμως γενικά κ μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες θα το ήθελα)

Ευχαριστώ και πολλά φιλιά!!!

Δημοσίευση

thamoula καλησπέρα...

πιστεψε το και θα το δεις!!!!!!!!!!

σιγουρα όσα και να σου πουμε υπαρχει ένα κομμάτι πικρίας ομως............

εξοπλίσου......με υπομονη και αγάπη.....μη σκεφτεσαι και κολλάει το μυαλό και η καρδιά σου ότι απετυχε!!!!!!!!!!!!!!!

σκέψου ότι το θέλεις και θα τα καταφέρεις και...όλες οι προσπαθειες είναι μπροστά σου καλή μου!!!!!!!!!!!

εμπρος .....μη ξαναεπιστέψεις στους αρνητικούς λογισμους να παγιεδευουν την ενεργεία σου...καθε φορά που θα ερχεται στο μυαλό σου ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!!!!!!!

σκεψου πως θα πετυχεις αυτό που θέλεις!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα adamaria,

από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!! Από Σεπτεμβρη θα κάνω κ την τρίτη προσπάθεια κ αν δεν..τότε εξωσωματική. Ξέρεις καμιά πληροφορία? Κόστος κ αν είσαι από Θεσ/κη κανέναν καλό γιατρό? Αν κ ο γιατρός μου είπε πως αν χρειαστεί θα μου συστήσει κάποιον

Δημοσίευση

Μην απογοητεύεσαι κορίτσι μου! Θα έρθει η ώρα και για μας.

Μην αγχώνεσαι και προσπάθησε όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Ασχολήσου με κάτι για να αποσπάσεις το μυαλό σου. Όσο μπορείς.

Κι εγώ που σου τα λέω, το δουλεύω όσο μπορώ. Καλή δύναμη!!

Δημοσίευση

Thama μου καλημέρα, σε νοιώθω αφάνταστα μιας κ περνάω τα ίδια , την Δευτέρα πήρα τα αρνητικά αποτελέσματα της χοριακής από την 1η σπερματέγχυση που έκανα, θα κάνω άλλες 2 κ μετά ξεκινάω ψάξιμο για εξωσωματική, δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα που δεν μου κάθεται απλά δεν με θέλει....ασε σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Ομως θα σου πω το απίστευτο, κλαίω κάθε μήνα με λυγμούς (κρυφά) εδω κ

1,5 χρόνο , αυτό το μήνα που έκανα την 1η σπερματέγχυση ούτε που βούρκωσα, υποθέτω ότι ή είμαι τρελή ή κουράστηκα ή απλά θέλω να ξεπετάξω τις 3 σπερματεγχύσεις για να πάω εξωσωματική.

Το πιστεύω ότι θα γίνει σε όλες μας το θαυματάκι απλά κάποιες θα μας ταλαιπωρήσει παραπάνω....

Φιλιά κούκλα μου κ εύχομαι 3η και τυχερή, με ΟΛΗ μου την καρδιά.:kiss:

Δημοσίευση

Thama μου καλημέρα, κι εγώ σε νιώθω, γιατί είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από εσένα. Κάναμε 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και πριν 1 μήνα κάναμε την 1η μας εξωσωματική.Όλα πήγαν καλά μέχρι την 6η εβδομάδα όπου απέβαλα (29/07/09). Δυστυχώς πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Στενοχωρήθηκα και στενοχωριέμαι ακόμα, έκλαψα αρκετά αλλά δεν μπορώ άλλο. Πρέπει να παλέψω γιατί δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας, εκτός από τον εαυτό μου. Τους γιατρούς τους έχω μισήσει (προς το παρόν τουλάχιστον)αλλά μετά πάλι θα πέσω στην ανάγκη τους.

Κουράγιο κοριτσάκι, τα μαλλιά μου έχουν ασπρίσει από την στενοχώρια μου, αλλά συνεχίζω και σίγουρα θα κάνω μωράκια, (ευτυχώς υπάρχει και ο Κορρές)

Φιλάκια.

Δημοσίευση

αυτη η απογοητευση καθε μηνα και παλι απο την αρχη μου την εχει δωσει!!!!!!!!!!!

γιατι ρε γαμωτο να υπαρχουν κοπελες που το περνανε αυτο??????????????????????????

δεν μπορω να καταλαβω...ειδικα οταν σου λεει ο γιατρος "δεν εχεις κανενα προβλημα",εκει ειναι που τρελαινομαι περισσοτερο!!!!!!

"τοτε γιατι ρε φιλε????γιατι δε μενω εγκυος???εχεις καμια απαντηση για αυτο????"

σορυ ρε κοριτσια χθες ημουν μια χαρα τωρα δεν ξερω τι με επιασε...

αυριο παω στο μοναστηρη της αγιας Κυριακης να παρω τη ζωνη..λενε οτι ολες οσες τη φορεσαν,εμειναν αμεσως,ακομα και αυτες που ειχαν σοβαρο προβλημα...αν κανει δουλεια σε μενα,θα σας πω να την παρετε ολες..οσες δε μενουν εδω κοντα θα τη στειλω εγω..

Δημοσίευση

μαριλου μου,μια φιλη της μαμας μου με πηρε τηλ να μου μιλησει,να με ηρεμησει(της ειπε η μανα μου οτι προσπαθω και με εχει παρει απο κατω)

.η κοπελα αυτη εκανε 4 χρονια να κανει παιδι και καποιος της ειχε πει να παει στο μοναστηρι της αγιας Κυριακης στο λουτρο ημαθιας,να παρει τη ζωνη της αγιας Κυριακης και την πηρε..τον ιδιο μηνα εγκυος..!!!το ιδιο και στο δευτερο παιδι της,δεν εμενε παλι,για 2 χρονια και την ξαναπηρε και τσουπ,εγκυος!!

μετα την εδωσε και στην αδερφη της,η οποια ειχε μονο μια σαλπιγγα λογω εξωμητριου και τη φορεσε και τρεις μηνες μετα,εγκυος!!!!

και απο τοτε οποτε ακουει οτι καποια κοπελα προσπαθει,τη στελνει κατευθειαν να παρει τη ζωνη

θα παω κι εγω να την παρω..ειναι μια κορδελα,τη φορας μεσα απο τα ρουχα για 40 μερες,μονο οταν κανεις ντουζ τη βγαζεις..μετα την επιστρεφεις η την κρατας οταν την ξαναχρειαστεις,αναλογως..αυτα

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ,

εχουνε πολλες,οσες ειναι απο δω γυρω να πανε,να τις διαβασουν κιολας,και για τις υπολοιπες,κατι θα γινει,εγω ειμαι εδω..;)

θα τη στειλω σε οποια θελει,και η μια στην αλλη μετα..αρκει να μας βοηθησει..:kiss:

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ..ΕΛΠΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ...

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ...ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ...ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ..ΣΤΟ ΠΕΙΣΜΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...