Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ? ΠΗΓΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ:blush: ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ? Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ? (ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6.5 ΜΗΝΩΝ)

Δημοσίευση

Τέλειο το μπουμπούκι, μιλάμε θέλω να φάω τον υπολογιστή!!!!!!!

Από τα ελάχιστα που γνωρίζω, τα παιδιά αναπτύσσουν ορισμένες δεξιότητες ανάλογα με την ηλικία, αλλά αυτό βέβαια είναι πολύ σχετικό, γιατί ένα παιδί μπορεί να μιλήσει 10 μηνών και ένα άλλο 2 χρονών και να είναι και τα 2 φυσιολογικά. Οπότε, αν κάθεσαι με το βιβλίο πάνω απ' το παιδί και περιμένεις πότε θα κάνει το κάθε πράγμα, μάλλον απλά θα αγχωθείς και θα ταλαιπωρείσαι άδικα.

Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο πράγμα! :P

Δημοσίευση

Αν σε ενδιαφερει να ενημερωθεις για τα σταδια αναπτυξης του μωρου, υπαρχει ενα βιβλιο της Αμερικανικης Παιδιατρικης Εταιριας που εχει πολλές πληροφοριες από τη γεννηση μέχρι τα 5 χρονια του παιδιου. Το βρηκα πολυ χρησιμο! Εχει απ΄ολα!

Δημοσίευση

''Τί να περιμένεις τοω πρώτο χρόνο της ζωής του μωρού σου"

Αλλά πάλι θεωρώ ότι δεν είναι απόλυτο ότι αναφέρει...

Κάθε παιδί έχει άλλη προσωπικότητα...

Αλήθεια κάποιο αναφορικά με την ψυχολογία των βρεφών;;;

Καμία πρόταση;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...