Μετάβαση σε περιεχόμενο

ασυνενοησια με γονεις μου (παπου-γιαγια)


elnik

Recommended Posts

ειμαι 30 χρονων και ο μικρουλης μου ειναι 14 μηνων.οι γονεις του άντρα μου μένουν επαρχια και εχω μονο τους γονεις μου να βοηθησουν.εγω δουλευω με τον άντρα μου σε καταστημα χοντρικη λιανικη.αν και η δουλεια ειναι δικη μας δεν μπορω να μην δουλευω.προσπαθω να μην δουλευω πάνω απ 6-7΄ώρες γιατι μου λειπει ο μικρος.το προβλημα μου ειναι οτι παρ ολο που θα επρεπε μιας και ειναι γονεις μου να συνενοουμε μια χαρα καμια φορα ευχομαι να ειχα τα πεθερικα μου εδω για βοηθεια.αναγκαζομαι να αφηνω 6 ημερες την εβδομαδα και τους δεσμευω αρκετα μιας και δεν υπαρχει αλλος.τον παω 3 πρωινα και 3 απογευματα.η μητερα μου ειναι 50 χρονων και παρ ολο που ειναι νεα και θα επρεπε να βοηθαει αρκετα ειναι του στυλ θα βοηθησω οσο μπορω.δεν δουλευει αλλα το προγραμμα της ειναι φουλ.σπιτι,μαγειρεμα,λογαριασμοι την κανουν και πνιγεται.ειναι αγχωτικη και ακομα και λαική που παει νιωθει οτι κουραστηκε..δεν ήταν παντα ετσι.ο πατερας μου δουλευει τα πρωινα και ετσι φωναζει καμια φορα την γιαγια μου για βοηθεια.τα απογευματα εχει τον πατερα μου.αποφευγει να κατσει τελειως μονη της με τον μικρο για πολυ γιατι λεει οτι δεν προλαβαινει τις δουλειες της.τον αγαπαει πολυ αλλα με ολα αυτα ο μικρος δεν τρελενεται για εκεινη .την δαγκωνει και την χτυπαει συχνα.βολτα στο παρκο μονο με τον πατερα μου τον παει.μονη της δεν μπορει με αποτελεσμα οταν ειναι μονη το παιδι μενει στο σπιτι κλεισμενο.το παιδι βαριεται μαζι της ενω οταν ειναι ο πατερας μου περναει καλα.ασχολειται παρα πολυ.δεν ειμαι αχαριστη γιατι αν δεν τον κρατουσαν θα ειχα προβλημα αλλα ολο αυτο με εχει κουρασει.συγνωμη για το μεγαλο γραμμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, η απόλυτη ασυνεννοησία με γονείς είναι η ειδικότητά μου! :P

Χωρίς πλάκα τώρα, το ίδιο βίωσαν και πολλές φίλες και συγγενείς μου, που άφηναν τα παιδιά τους σε γονείς ή πεθερικά. Η αλήθεια είναι ότι, όταν ο άνθρωπος φτάσει και γίνει παππούς, δεν έχει την υπομονή και την ενέργεια που είχε όταν ήταν γονιός (με εξαιρέσεις πάντα). Έχουν το πρόγραμμά τους, τις δουλειές τους, και το παιδί είναι παρέμβαση στο πρόγραμμα, όσο κι αν το αγαπάνε. Δεν μπορούν να παρατάνε δουλειές και όλα για να τρέχουν το εγγόνι σε παιδικές χαρές και πάρκα, το πολύ πολύ να το πάνε καμιά Κυριακή, που τότε μπορεί να το πάει και ο γονιός.

Το αποτέλεσμα είναι τα παιδιά να καταλήγουν κλεισμένα στο σπίτι και να βαριούνται αφόρητα. Οι φίλες και οι συγγενείς μου το έλυσαν το πρόβλημα στέλνοντας τα παιδιά σε παιδικό σταθμό, από 2 χρονών και πάνω.

Εκτός κι αν για κάποιο λόγο δεν θες ακόμα να τον στείλεις, από φόβο για τη νέα γρίππη ή για κάτι άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΤΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε την τηλεοραση που παιζει συνεχεια...:angry:οταν τον εχω εγω προσπαθω να αναπληρωσω το κενο ομως πχ το καλοκαιρι οταν ειμαι πρωι σπιτι, στο παρκο κανει αφορητη ζεστη. καταλαβαινω πως κ αυτοι θελουν να χαλαρωσουν αλλα ειναι μολις 50 χρονων.Με στεναχωρει παντως γιατι εχω και φιλες που οι παπουδες ειναι 100%εκει.οσο για τον παιδικο ελεγα οταν γινει 3 για διαφορους λογους.ειναι και το οικονομικο στη μεση 300 ευρω αλλα δεν θα τον αποφυγω για πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λετε να ειμαι υπερβολικη??μαλλον που δεν συνενοουμε και γενικοτερα καλα με την μητερα μου και ισως να ειμαι προκατηλημενη.απλα σαν να με στεναχωρει να νιωθω οτι βαριεται να ασχοληθει λιγο παραπανω.ο πατερα μου αντιθετως χαλι για τον εγγονο και γι αυτο και το παιδι λεει 200 φορες την ημερα παπου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ

ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ

Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ Κ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΡΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Κ ΕΚΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ (ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ)ΕΝΩ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ Α ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΧΟΛΑΕΙ 2.30 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ 1.30 Κ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ 3 Κ ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ

ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ

Δ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ELNIK ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ Δ ΤΟ ΧΟΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΜΟΝΗ Δ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ΥΓ ΔΛΔ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ????

ΟΧΙ ΕΕΕΕΕ??????/ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, καλά, αυτό με την τηλεόραση είναι αρκετά επικίνδυνο. Τα πεθερικά μου που προσέχουν την εγγονή τους, δεν κάνουν καμιά παραχώρηση, έχουν όλη μέρα την τηλεόραση ανοιχτή και η μικρή βλέπει τα πάντα. Τα πάντα μιλάμε, όλα τα σίριαλ, ακόμα και Πάνια.

Κανείς μας δεν έπαθε τίποτα που έμεινε μέσα, κι εμένα οι γονείς μου δε μας πολυπήγαιναν βόλτες και τέτοια (για να καταλάβετε, όταν γεννήθηκα ο πατέρας μου ήταν 45, οπότε πολύ κοντά στην ηλικία του πατέρα σου που έγινε παππούς τώρα, elnik), αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο το παιδί να βγαίνει απ' το σπίτι, έστω και στο πάρκο για να παίξει, και κυρίως για να κοινωνικοποιείται.

Η ανηψιά μου που σας λέω, μένει όλη μέρα κλεισμένη σπίτι με τους παππούδες, και από κάποια φάση και μετά της την βαράει και αρχίζει και χτυπιέται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elnik έγραψε:

λετε να ειμαι υπερβολικη??μαλλον που δεν συνενοουμε και γενικοτερα καλα με την μητερα μου και ισως να ειμαι προκατηλημενη.απλα σαν να με στεναχωρει να νιωθω οτι βαριεται να ασχοληθει λιγο παραπανω.ο πατερα μου αντιθετως χαλι για τον εγγονο και γι αυτο και το παιδι λεει 200 φορες την ημερα παπου.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ! ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΥΠΟΜΩΝΗ!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στη δουλεια να τον παρω δεν γινεται γιατι θελει να τα βαλει ολα στο στομα και οταν εγω θα εχω πελατη ο μικρος θα με φωναζει και δεν γινεται.δεν ειπα να τρεχει συνεχεια απο πισω του η μητερα μου αλλα εχει ενα πολυ ωραιο παρκακι 3 λεπτα απ το σπιτι τους.με περνει τηλ και μου λεει οτι βαρεθηκε ο μικρος σπιτι και δεν σηκωνεται να τον παει μια βολτα να περασει πιο ευχαριστα ο χρονος και τον δυο.αν της το πω θα αρχισει τα ειμαι κουρασμενη.οταν ειναι ο πατερας μου απογευμα παρ ολο που δουλευει το πρωι του κανει απιστευτα πραγματα.και δεν μ αρεσει η σχεση που εχει με την μητερα μου.θα μου αρεσει να ασχολιοταν περισσοτερο μαζι του και να την ήθελε πιο πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κουκλα μου σε καταλαβαινω

να τσαντιζεσαι με την μητερα σου

αλλα δεν σκεφτομαστε οτι οι γονεις μας τα παιδια τους τα μεγαλωσαν

και μερικου απο αυτους - ισως οχι ολοι

δεν εχουν την υπομονη οσο κι αν τα αγαπανε να μεγαλωσουν κι αλλα

δεν νομιζω οτι μπορουμε να τους κατηγορησουμε

οποτε ειτε κανε υπομονη

ειτε οσο κι αν δεν το θες - καλυτερα για τα πρωινα να τον πας σε ενα σταθμο να ξαλαφρωνεις και την μητερα σου και το παιδι να νιωθει πιο αγαπητο και πιο ανετο

γιατι μην νομιζεις το καταλαβαινει οτι την κουραζει την γιαγια - γιαυτο κι αντιδρα ετσι.

ελπιζω να βοηθησα

παντως ο παιδικος δεν ειναι κακος

γινονται και περισσοτερο κοινωνικα

μην τον αποφευγετε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...