Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Haroullini

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα. Ονομαζομαι Χαρά και ειμαι 4-5 βδομαδες. θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια που ειχα με τα τεστ εγκυμοσυνης-του φαρμακειου. καταρχην ο κυκλος μου ειναι 26-28 μερες. την 28 μερα που υποτιθεται επρεπε να ειχα περιοδο αλλα τιποτα εκανα 1 τεστ εγκυμοσυνης οπου ηταν αρνητικο. η καθυστερηση συνεχιστηκε και την 33 μερα εκανα ξανα αλλο ενα τεστ και εδειξε και αυτο αρνητικο. τελικα, νομιζα πως με πηρε το αγχος χωρις να το καταλαβω κτλ και τηλεφωνησα του γιατρου, εκανα αιματολογικη και τελικα ειμαι ηδη 4-5 βδομαδων. οποτε μην εμπιστευεστε αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης. βεβαια δεν ειναι σε ολες που συμβαινει ετσι... αλλα αν σκεφτεις και το οικονομικο, η αιματολογικη στοιχιζει 25 ευρω, οποτε ειναι το ιδιο με τα τεστ. αλλα ετσι και αλλιως ο γιατρος σου θα σου ζητησει να κανεις την αιματολογικη. οσον αφορα τη ψυχολολγια, η αιματολογικη βγαινει σε 1 ωρα, και τουλαχιστον ξερεις 1000000% πως ειναι η αληθεια, πραγματικοτητα οτι και να'ναι αυτη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΡΘΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμ πες τα χρυσόστομη!!!!

Προτιμώ να δώσω 25-30 ευρώ και να μάθω ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ μετά από 1 ώρα,παρά να δώσω τα ίδια λεφτά για λανθασμένο αποτέλεσμα -είχα ένα τέτοιο το Μάρτη.Ίσως αν είχα κάνει χοριακή,θα είχα γλιτώσει την αποβολή...τέλος πάντων,θα ξαναμείνω,που θα μου πάει;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

i simvouli mou ine na min kanis kan test egkimosinis giati an vgei lathos? den kseris an tha diksi tin... alithia, opoia kai na ine afti! etsi kai alliws oti kai na gini o giatros tha sou zitisi na kanis xoriaki, opote den tin glitwnis alla oute kai ta xrimata. min ksexnas pws iparxi periptwsi na diksi thetiko enw ine lathos kai telika den ise egkios!!!!!!!! skepsou eki psixologia... opote... xoriaki katefthian kale!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

onomazontai NEW MORNING kai ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ανιχνευουν την ορμονη απο την 5ΗΝ ΜΕΡΑ ΕΠΑΦΗΣ!!! ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!ασε που τα εκανα και πρωι-πρωι με τα πρωτα ουρα που εκει ειναι ακομα πιο ψηλη η ορμονη. το ενα τεστ το εκανα στην 28 ην μερα του κυκλου μου, δηλαδη επρεπε να ειχα ηδη περιοδο αφου ο κυκλος μου ειναι 26-28, και εδειξε καθαροτατα και εντονα αρνητικο. και μετα εκανα στην 33 μερα και εδειξε παλι αρνητικο! βλακειες αυτα τα τεστ τελικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Χαρούλα, βλέπω ότι είμαστε και συμπολίτισσες (το υποψιάστηκα από τα τελικά "ν", και κοίταξα το προφίλ σου)!!!!!!!!!!

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, και στα δικά μας.

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι τα τεστ δεν είναι καθόλου αξιόπιστα. Μια φίλη μου έκανε 2 τεστ και βγήκαν και τα 2 αρνητικά, ενώ ήταν έγκυος. Το θέμα, όμως, είναι ότι μετά απ' αυτά έκανε και αιματολογικές εξετάσεις, και πάλι βγήκαν αρνητικές!!!!!!!!

Γενικά, όμως, τα τεστ είναι τελείως αναξιόπιστα. Πριν μιάμιση βδομάδα έκανα εγώ 2 και μου βγήκαν και τα 2 θετικά με αχνή γραμμή. Έπαθα αυτό που έπαθε και η Maniamounias μάλλον. Χίλιες φορές χημείο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδη για πειτε μου βρε φιλεναδες εγω "δεν"περιμενω το σαββατο 8/8.αν την τεταρτη 5/8 κανω μια χωριακη θα δειξει λετε;;για τεστ φαρμακειου ουτε που να το συζηταω εεε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Κέλυ μου και καλό μήνα!

Εγώ θα σου πρότεινα να πας για χοριακή καλύτερα στις 8 του μήνα.

Μπορεί η σύλληψη να έχει γίνει πιο αργά και να μη φαίνεται πιο νωρίς -αν λέω βλακείες,ραπίστε με.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κελυ μου, τι γινεται? να'στα πω αναλυτικα απο δικια μου εμπειρια! καταρχην τα τεστ εγκυμοσυνης καμια φορα δειχνουν αληθεια καμια φορα οχι! οποτε δεν μπορεις να το εμπιστευτεις! απο το φορουμ εδω διαβασα πως το clear blue ειναι το πιο αξιοπιστο... βλεπεις εχει σχεση και η μαρκα! ομως εγω ξερω κοπελα που εκανε 3 διαφορετικες μαρκες τεστ, που εχουν 2 τεστ το καθε κουτι δηλαδη συνολο 6 τεστ, εδειξαν και τα 6 αρνητικα και τελικα εκανε χοριακη και ηταν ηδη 5 βδομαδων εγκυος!

τελικη αναλυση εγω ειμαι καθετα πλεον εναντιον λογω εμπειριας!!!ασε που τα 2 τεστ που εκανα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανιχνευει την ορμονη απο την 5ην μερα ΕΠΑΦΗΣ και γω εκανα τα τεστ την μερα που επρεπε να ειχα περιοδο (28) και μετα 33η μερα!!!

οποτε ΑΝ πας στις 5/8 σε χημειο και κανεις χοριακη, να πεις του χημικου να ειναι ΠΟΣΟΤΙΚΗ τοτε αν εισαι εγκυος θα το δειξει. ο λογος? εχουμε αυτην την ορμονη που οταν ΔΕΝ εισαι εγκυος ειναι ο αριθμος μικροτερος του 20. αν εισαι εγκυος ειναι τριψηφιος ο αριθμος. οσο πιο μεγαλος ειναι ο αριθμος, εισαι περισσοτερων βδομαδων.

η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσεις και να ηρεμησεις, να βρεις κατι ν'ασχολεισαι αυτες τις μερες για να γεμιζεις τις μερες σου και να μην σκεφτεσαι αν και αν και αν...

μην πας καθολου στο χημειο εκτος αν εχεις καθυστερηση 3-4 μερες, δηλαδη να πας στις 12/8. μην ξεχνας την ψυχολογια σου, τη ζεστη, την εννοια που εχεις,... που ολα αυτα παιζουν ρολο στο να καθυστερησει η περιοδος σου.... η και οχι!

μην βαλεις μονη σου τον εαυτο σου σε τετοια ψυχολογικη φαση!

ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!

ΗΡΕΜΗΣΕ!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τη Χαρούλα. Πήγαινε στο χημείο μόνο αφ' ότου έχεις μερικές μέρες καθυστέρηση, και κυρίως, μην αγχώνεσαι. Μην το σκέφτεσαι ρε παιδάκι μου, θα σου γίνει εμμονή, και τότε τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

Το καλύτερο θα ήταν να σκέφτεσαι ότι η περίοδος θα έρθει σίγουρα, οπότε, αν έρθει να μην απογοητευτείς, κι αν δεν έρθει να χαρείς διπλά. Αλλά όσο να 'ναι, εύκολο να τα λες, δύσκολο να τα κάνεις... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...