Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι μενουμε Αθηνα!! Για το ιδιο δικτυο μιλαμε. Εγω φαντασου εχω γινει μελος στην ομαδα "Αττική: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού"!!  Πραγματικα η δουλεια κ η αξια αυτου του δικτυου ειναι ανεκτιμητες!!! Εχω παρει τοση βοηθεια απο τα αρχεια κ οταν εκανα ποστ πολλα κοριτσια ηταν προθυμα ν με βοηθησουν κ ν με συμβουλευσουν!!! Ειστε πραγματικοι θησαυροι!!! Με παροτρυναν 2 φιλες να γινω μελος εκ των οποιων η μια θηλαζει ακομα τα κοριτσια της (6 και 4 ετων). Εγω δν ξερω αν θα μπορεσω να θηλασω τοσο ουτε αν θελω.. ειναι ολα πρωτογνωρα.. μακαρι να θηλασω και θα δουμε που θα φτασει αυτο το ταξιδι.. Σημερα παρακολουθησα κ το σεμιναριο π οργανωνει η τραπεζα γαλακτος του νοσ. Ελενα Βενιζελου κ παλι μας εδωσαν πολυ χρησιμες πληροφοριες!! Κ απ βδομαδα εχω τα σεμιναρια της φαιναρετης.. τοσο καιρο ημουν απραγη λογω των συνθηκων αλλα τωρα οση πληροφορια παρω μονο πολυτιμη ειναι...
    • Χαμούλης!!! Ευχάριστος χαμούλης!! Έτσι ήταν κ εμένα μέχρι εχθές! Τα περισσότερα τα έχω φτιάξει από ρούχα κτλ!  Τα μόνα που μου έμειναν είναι να κατεβάσω το λίκνο κ το πάρκο να τα καθαρίσω και να τα βάλω στη θέση του!  Χαίρομαι πολύ με τα νέα σου!!! Πάντα έτσι ευχάριστα να ακούμε!! Βρε κορίτσια έκανε καμία άλλη το εμβόλιο του κοκκυτη;; Το έκανα εχθές και έχει γίνει το χέρι μου κατακόκκινο πρήστηκε κ με πονάει πολύ!!!το είχε κάποια άλλη;; 
    • Ωωωω μπαμπάτσιλη όντως η μπέμπα σας !!! Άντε όλα με το καλό!!
    • Prothuril λέγεται το χάπι που παίρνω για να καταστείλει την δράση του θυρεοειδή είναι!!
    • Αντωνία μου εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση το να μεγαλώνεις μέσα σου 2 παιδιά δεν είναι το ίδιο με ένα. Μην το σκέφτεσαι καν! Όντως πρέπει να προσέχεις ❤️❤️❤️ κ μπορείς να κάνεις τόσα όσα θα σε κάνουν να νιώθεις ξέρεις  ότι δεν είσαι άρρωστη. Γιατί οι ορμόνες κάνουν πάρτι κ πριν κ μετά τη γέννα κ επειδή διάβασα ότι πιέστηκες κ με την δουλειά κοιτα τώρα να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν με μέτρο❤️ έφτασες μέχρι εδώ μεγαλώνοντας δύο παιδάκια είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τα όρια σου ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...