Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΠΠΟΥΣ Κ' ΓΙΑΓΙΑ!! ΒΟΗΘΕΙΑ Η' ΜΠΕΛΑΣ??


kyriaki78

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!:)

Θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας ένα θέμα που με απασχολεί.

Λοιπόν, από τότε που γέννησα τα παιδάκια μου, η μητέρα μου μένει μαζί μας και μας βοηθάει καθώς εργαζόμαστε και οι δύο τα πρωινά. Ήταν κάτι που προσφέρθηκε μόνη της να το κάνει, χωρίς να της το ζητήσουμε εμείς.

Φυσικά και αναγνωρίζω την πολύτιμη βοήθεια που μας έχει προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια και κάτι που έχω τα παιδάκια μου και χωρίς αυτήν, δε ξέρω τι θα είχα κάνει. Το πρόβλημα σ' αυτή την ιστορία είναι ο παππούς των παιδιών (ο πατέρας μου):S . Κατά καιρούς έρχεται από την Αθήνα (όπου μένουν μόνιμα οι γονείς μου) και μας επισκέφτεται (εμείς ζούμε στη Κρήτη) και για την ακρίβεια, κάθε φορά που έρχεται μένει για κανά μήνα:woohoo: Κάθε φορά λοιπόν που έρχεται, γινόμαστε μπάχαλο καθώς ο πατέρς μου είναι άνθρωπος που θέλει να ανακατεύεται σε όλα, έχει άποψη για τα πάντα και θέλει πάντα να γίνεται το δικό του γιατί πιστεύει πώς ότι λέει είναι και το σωστό!! Αυτό λοιπόν που μ' ενοχλεί, όπως πιθανόν θα καταλάβατε, είναι ότι παρεμβαίνει στο τρόπο που μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας.:angry:

Για παράδειγμα, αυτός κρίνει πότε έχει καλό καιρό για να πάμε τα παιδιά βόλτα( προχθές με 27 βαθμούς κελσίου θεωρούσε ότι έκανε κρύο:blink:), επιμένει και μιλάει στα παιδιά στην "μωρουδίστικη γλώσσα", όταν όλοι (γιατροί, αναπτυξιολόγοι, θεραπευτές)επιμένουν ότι πρέπει στα παιδιά να μιλάμε κανονικά και να λέμε τις λέξεις όπως είναι, τα βάζει να βλέπουν τηλεόραση ενώ του έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι τα μικρά παιδιά δε κάνει να βλέπουν τηλεόραση!! Τίποτα!!!:unsure: Εκείνος κάνει τα δικά του!!:dry: Και κάθε φορά που "του κάνω παρατήρηση", τσακωνόμαστε και μετά κάνει πάλι τα ίδια και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό, επίτηδες για να μ' εκνευρίσει!:angry:

Εσείς πώς θ' αντιμετωπίζατε μια τέτοια κατάσταση?? Ειλικρινά έχω κουραστεί πολύ!!:dry: :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα με τους γονεις μου γιατι συμβαδιζουμε απολυτα και κανουν ακριβως οτι και εγω θα σου ελεγα μηπως να του μιλαγε ο αντρας σου??? μηπως εκεινον τον ντραπει σαν αντρα και σταματησει?? γιατι και η μαμα σου να του μιλησει ειναι χαμενος κοπος εχει τοσο εγωισμο που δεν θα το δεχτει αν δεν ακουσει ουτε και τον αντρα σου τοτε κανε οτι θελεις με τα μωρακια σου και κανε πως δεν τον ακους αν ανοιγει θεμα να κανεις πως δεν ακους αστον να μιλαει μονος του καποια στιγμη θα βαρεθει οταν θα βλεπεις πραγματα που δεν εισαι συμφωνη να του πεις οτι υπευθυνη για το μεγαλωμα των παιδιων ειναι ευθυνη δικη σου και του αντρα σου και πως αν δεν σταματησει να μην ξαναερθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γενικά παππούδες και γιαγιάδες όταν επεμβαίνουν στην ανατροφή των παιδιών τα κάνουν μπάχαλο.

Εγώ παιδιά δεν έχω, αλλά βλέπω τη φίλη μου, που δεν έχει μεν γονείς, έχει όμως ανύπαντρες θείες και πεθερικά. Τα τελευταία δεν της κακομαθαίνουν τα παιδιά, οι θείες όμως (η μία μένει μαζί τους εδώ και 2 χρόνια περίπου) τους κάνουν όλα τα χατήρια, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν τα παιδιά της πολύ άσχημες συνήθειες. Πέρα απ' το ότι τους δίνουν να φάνε ένα σωρό χαζομάρες (πατατάκια, γαριδάκια, κρουασάν, σοκολάτες, χτες είχαν δώσει στην κόρη της 2 παγωτά!), τους δίνουν ό,τι ζητήσουν και τα αφήνουν να κάνουν ό,τι θέλουν, μήπως και κλάψουν και στεναχωρεθούν. Το αποτέλεσμα είναι ότι, η κόρη της που είναι 3 (ο γιός είναι ακόμα 1 και μπορεί και τον κουμαντάρει), κάθε φορά που θέλει κάτι και η μάνα της αρνείται, αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, κι άμα της λέει ότι θα την αφήσει να το κάνει αν είναι καλό κορίτσι, απλά συνεχίζει να είναι άτακτη, γιατί ξέρει ότι έτσι κι αλλιώς θα πάρει αυτό που θέλει.

Το θέμα είναι ότι οι μεγαλύτεροι νομίζουν ότι έχουν δίκιο, ότι εμείς οι νεότεροι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, και ότι οφείλουμε να τους συμβουλευόμαστε, κι όχι να κάνουμε του κεφαλιού μας, γιατί πάντα αυτοί ξέρουν καλύτερα!

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το καλύτερο θα ήταν να του μιλήσει ο άντρας σου.

Επίσης, πώς και οι γονείς σου δέχονται και μένουν χωριστά; Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο να ζουν μακριά ο ένας απ' τον άλλο για 2 ολόκληρα χρόνια, αν και, όπως βλέπω τους δικούς μου, νομίζω ότι κάτι τέτοιο δε θα τους χαλούσε καθόλου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

αν και δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα με τους γονεις μου γιατι συμβαδιζουμε απολυτα και κανουν ακριβως οτι και εγω θα σου ελεγα μηπως να του μιλαγε ο αντρας σου??? μηπως εκεινον τον ντραπει σαν αντρα και σταματησει?? γιατι και η μαμα σου να του μιλησει ειναι χαμενος κοπος εχει τοσο εγωισμο που δεν θα το δεχτει αν δεν ακουσει ουτε και τον αντρα σου τοτε κανε οτι θελεις με τα μωρακια σου και κανε πως δεν τον ακους αν ανοιγει θεμα να κανεις πως δεν ακους αστον να μιλαει μονος του καποια στιγμη θα βαρεθει οταν θα βλεπεις πραγματα που δεν εισαι συμφωνη να του πεις οτι υπευθυνη για το μεγαλωμα των παιδιων ειναι ευθυνη δικη σου και του αντρα σου και πως αν δεν σταματησει να μην ξαναερθει

κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό που της προτείνεις Αναστασία μου καλή και συνονόματη, είναι λάθος. Δηλαδή ουσιαστικά θα ανοιχτεί μέτωπο με τον πεθερό και τον γαμπρό. Ο πατέρας της φίλης μας σιγουρα θα παρεξηγηθεί άσχημα και το βέβαιο είναι ότι θα αποκτήσει αρνητικά συναισθήματα απέναντι στον γαμπρό του, με αποτέλεσμα να είναι στην μέση η έρμη φίλη μας, να κάνει τον διαιτητή και πίστεψέ με είναι ότι χειρότερο. Απο την μια είναι ο πατέρας της που όσο και αν της την δίνει στα νεύρα, είναι όμως ο πατέρας της, και απο την άλλη είναι ο άντρας της που έχει μεν δίκιο, αλλά δεν θα πρέπει να πάρει τα δικαιώματα απο την φίλη μας να προσβάλει τον πατέρα της. Είναι πολύ άσχημο αυτο. Άσε που και η μαμά της Κυριακής θα ακούει την γκρίνια του και την μουρμούρα του μετά και τι χρωστάει η γυναίκα ?

¨Οτι πρόβλημα υπάρχει θα του το πει η Κυριακή και ας γίνουν και κώλος μετα συγχωρήσεως. Ο πατέρας της, θα δει οτι η Κυριακή δεν χαμπαριάζει και κάποια στιγμή θα το κόψει. Ο άντρας της Κυριακής θα πρέπει να παρέμβει με πολύ ωραίο τρόπο μονον όταν τα πράγματα θα φτάσουν σε ακραίο σημείο. Δεν ξέρω το βλέπω λίγο λάθος αυτό προς το παρόν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παλι ,διαβαζοντας με προσοχη το θεμα σου ,θεωρω οτι το βρισκω συγκινητικο το οτι συμβαινει με τον πατερουλη σου...σου δινω βεβαια ολα τα δικαια και καταλαβαινω οτι σε βγαζει εξω απο τα ρουχα σου με την συμπεριφορα του αλλα προσπαθησε να κανεις υπομονη:)

Σκεψου μονο τι θυσια εχουν κανει και ποσο εχουν σταθει στα εγγονακια τους;) ετσι με ωραιο τροπο θα επεμβαινεις κι εσυ σιγα σιγα στην συμπεριφορα του χωρις να ερχεσαι σε κοντρα και χωρις να χαλατε τις καρδιες σας,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ,και μην μπλεξεις 3ο προσωπο περα απο εσενα κι αυτον γιατι δεν ειναι σωστο,

ειμαι 31 χρονω εχω μεγαλωσει 2 παιδια που πλεον πανε δημοτικο και ποτε κανεις δεν ηρθε σπιτι μου να με βοηθησει ή να τα κρατησει,ολοι ελεγαν αν θες κατι φερτα μας να τα κρατησουμε,ουσιωδη βοηθεια δεν ειχα ποτε και ομως παντοτε ειχαν αποψη,ετσι δικαιολογημενα τους εχω κι εγω γραμμενους.Εχω περασει δυσκολες καταστασεις οπως να ειμαι αρρωστη και να μην ερχεται κανεις να τα κρατησει και να δει αν χρειαζομαι κατι.Με αυτα και αλλα πολλα που εχω ζησει σαν εμπειρια σου προτεινω να εισαι πιο διαλλακτικη και να μην αφηνεις τα μικροπραγματα να σε συγχιζουν,δεν παιρνω το μερος του απλα πιστευω οτι χρειαζεται αλλη προσεγγιση ο πατερας σου γλυκεια μου:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kyriaki μου δες το και διαφορετικα αν θες... και σενα ετσι σε μεγαλωσε και βγηκες μια χαρα ετσι δεν ειναι??? σιγουρα οι αντιληψεις αλλαζουν, νεες μελετες ερχονται να μας βοηθησουν ακομα περισσοτερο αλλα και οι παλιοι δεν τα καναν ολα λαθος!

κανε υπομονη και βρες άλλες λύσεις... πχ για την τηλεοραση βγαλτη απ την πριζα και πες οτι πλεον θα ανοιγει μονο οταν τα παιδια θα πηγαινουν για υπνο...

βαλτον κατω να τα πειτε - χωρις ν ακουν οι αλλοι - και πες του μαλακα και χαδιαρικα ποια πραγματα θελεις να γινονται διαφορετικα και βρειτε μια χρυση τομη

α! και βρες του να κανει κατι εκτος σπιτιου για μερικες ωρες, ετσι για να ξεσκαει λιγο ;)

αντε μωρε μπαμπας ειναι και αυτος :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παπους κ γιαγια ενα μεγαλο θεμα.....λοιπον κοριτσακια οπως ξερετε εγω εγινα προσφατα μανουλα αλλα θα σας γραψω την εμπειρια που ειχα με τα παιδια της κουνιαδας μου, λοιπον το μεγαλο της αγορακι που εχω βαπτησει κιολας οταν εγινε 3 χρονων περιπου κ μειναμε ενα διαστημα μαζι ειχε αρχισει να βγαζει χουγια, να μη θελει να ειναι ντυμενο, να βαζει πισμα κ γενικα να προσπαθει να κανει το δικο του, εμεις με τον αντρα μου αρχισαμε οχι ακριβως να το μαλονουμε αλλα να του λεμε τι πρεπει να κανει κ να του δινουμε καμια στα χερακια, ο πεθερος μου δεν του καλοαρεσε αυτο κ αρχισε να φωναζει κ μαλιστα να επιτηθειτε σε μενα, οτι θα τρελανω το μωρο πως δεν εχω δικαιωμα δεν ειναι δικο μου κ τετοια.....ετσι κ εμεις το αφησαμε...το αποτελεσμα τωρα 6 χρονων στο σπιτι της μαμας του να το μαλωνουν κ ισως να το χτυπανε δεν ειμαι σιγουρη ολοι κ στο σπιτι της πεθερας μου ν'αλωνιζει στην κυριολεξια να κανει οτι θελει αυτο χωρις να μπορουν να το ελενξουν, προχθες μαλιστα πηγε ο αντρας μου κ το βρηκε να εχει ενα ταψι μπισκοτα στο φουρνο καμενα κ η πεθερα μου απλως να κοιταει,αφηστε που εριξε κ μια μικρη τηλεοραση κ παλι καλα που δεν του ρθε καπελο,κ κατι αλλο η πεθερα μου μεγαλωνει κ τη μικρη ειναι περιπου τριων κ μαντεψε η μικρη κανει δουλιες εβαλε σκουπα λεει η πεθερα μου κ καμαρωνει,εε λεω κ εγω σε λιγο καιρο θα σας κανει κ το φαγητο, τι αλλο να τις πω εκεινη την ωρα, εν τω μεταξυ με κουκλες κ παιχνιδια ουτε που ασχολειται καθολου δωστης κατσαρολες κ γενικα να κανει δουλιες κ καλα κ αυτα ειναι τα παιχνιδια της, κ η κουνιαδα μου στην κοσμαρα της εχει σκοπο να την αφησει ολο το χρονο εκει γιατι λεει ο μικρος θα παει πρωτη κ δε τον αφηνει να διαβασει,κοριτσια μου καλα δεν ξερω πως σας φαινονται αυτα που διαβαζετε αλλα εγω μανα να μη θελει στο σπιτι τα παιδια της κ να βρισκει δικαιολογιες πρωτη φορα βλεπω......:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο ομως το θεμα γλυκεια μου ninina εχει να κανει αποκλειστικα και μονο με τους γονεις του παιδιου και σε καμια περιπτωση με τους παππουδες του,

γενικα το παιδακι αυτο βιωνει μια αδιαφορια και χαζοσυνη απο ολους και

δεν θα εχει καλη προοδο αργοτερα,

στην ουσια εσυ αναφερεσαι σε μια καθημερινοτητα και σε γεγονοτα που επαναλαμβανονται καθως η ανατροφη του παιδιου εχει δρομολογηθει λανθασμενα,

στην περιπτωση της φιλης που ανοιξε το θεμα δεν μιλαμε ουτε για καθημερινοτητα,ουτε για αναισθησια τετοιου ειδους και ανεξελεγκτες καταστασεις......ειναι αλλος ο προβληματισμος;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρω κι εγώ μια τέτοια περίπτωση. Μεγάλωσε η κόρη με παππού και γιαγιά και ο γιός με τους γονείς. Η δικαιολογία ήταν ότι και καλά, όταν γεννήθηκε ο γιός η κόρη ζήλευε ή κάτι τέτοιο, και την πήγαν για ένα διάστημα στον παππού και μετά δεν ήθελε να φύγει. Κατέληξε τη μάνα και τον πατέρα της να τους βλέπει στη χάση και στη φέξη.

Ο παππούς και η γιαγιά ήταν υπερπροστατευτικοί και δεν της έδιναν κλειδί. Έφτασε η κοπέλα να πάει φοιτήτρια, συνέχισε να μένει κανονικά μαζί τους (πηγαινοερχόταν Λάρνακα-Λευκωσία) και δεν είχε κλειδί του σπιτιού!

Επίσης, είχα κι ένα συμμαθητή που μεγάλωσε με παππού και γιαγιά, επειδή οι γονείς είχαν πάει μετανάστες στην Αγγλία, και για κάποιο λόγο δεν τον πήραν μαζί τους. Αυτοί κι αν ήταν υπερπροστατευτικοί! Καλά, μ' αυτόν είχαμε πολλά ευτράπελα, π.χ. στο νηπιαγωγείο μια φορά είχε ιδρώσει, πήγε η νηπιαγωγός να του βγάλει το πουλόβερ, κι ανακάλυψε ότι φορούσε άλλα 4-5 πουλόβερ από κάτω, μήπως και κρυώσει! Δεν τον άφηναν ούτε στην αυλή του σπιτιού να βγει να παίξει, γιατί και καλά θα έσπαγε το πόδι του, και ο μικρός είχε γίνει ψεύτης και πονηρός, για να μπορεί να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να το μαθαίνουν παππούς και γιαγιά.

Αυτές, βέβαια, είναι ακραίες περιπτώσεις. Οι παππούδες κλασικά ανακατεύονται στην ανατροφή των παιδιών, λίγο ή πολύ. Το θέμα είναι να σέβονται τους γονείς, που πάντοτε έχουν τον πρώτο λόγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jolika μου καλη εχεις δικιο αλλα επειδη ο αντρας μου παει συχνα στην μανα του κ βλεπει την ολη κατασταση εχουμε βγαλει κ εμεις το συμπερασμα πως τα πραγματα ειναι λαθος κ πως το μελον τους αν συνεχιστει ετσι θα ειναι δυσκολο,αλλα τι να πω μαλον ζουμε σ'ενα κοσμο που ο καθενας κοιταει να περναει καλα κ να βολευται αυτο κανει κ η κουνιαδα μου κ σε πληροφορω με λυπη μου οτι αν γινοταν να μεγαλωσουν κ τα δυο στη μανα της δε θα την ενοιαζε καθολου αφου να φανταστεις ειναι εκει ενα μηνα κ δεν πανε να τα δουνε για να μη ξεσηκωθουν κ θελουν να πανε μαζι τους:( ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην πω για την πρώην συννυφάδα μου που παρατάει το παιδί στην πρώην πεθερά της (την πεθερά μου δηλαδή)κάθε σαββατοκύριακο, κι αν γίνεται και για περισσότερο καιρό, για να μπορεί να βγαίνει.

Σε κάποια φάση το είχε πάει Παρασκευή και μέχρι την Τετάρτη που ήταν εκεί πήρε τηλέφωνο μόνο μία φορά. Και την Τετάρτη πήγε και το πήρε επειδή έπρεπε να πάνε στο χωριό της, όχι ότι την είχε πεθυμήσει.

Σε κάποια άλλη φάση, είχε έρθει ο πατέρας του παιδιού (είναι παντρεμένος σε άλλο μέρος τώρα) και το πήρε απ' τη μάνα για όσο διάστημα θα ήταν στην πόλη. Κάποια στιγμή, πάνω στη βδομάδα περίπου, το ζήτησε η μάνα, επειδή είχαν έρθει κάτι συγγενείς και ήθελαν να το δουν (όχι ότι την πεθύμησε). Το αποτέλεσμα ήταν, η μικρή να κοιμηθεί το βράδι στη μάνα της, και το άλλο πρωί την έβαλε να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της και του ζήτησε να έρθει να την πάρει, και καθόταν στην πόρτα και τον περίμενε.

Την καταλαβαίνω την κοπέλα, ότι θέλει κι αυτή να βγει σα νέα κοπέλα, αλλά μοιάζει να ξεφορτώνεται ένα βάρος κάθε φορά που την πάει στην πρώην πεθερά, και η μικρή δεν τη ζητά ποτέ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Να μην πω για την πρώην συννυφάδα μου που παρατάει το παιδί στην πρώην πεθερά της (την πεθερά μου δηλαδή)κάθε σαββατοκύριακο, κι αν γίνεται και για περισσότερο καιρό, για να μπορεί να βγαίνει.

Σε κάποια φάση το είχε πάει Παρασκευή και μέχρι την Τετάρτη που ήταν εκεί πήρε τηλέφωνο μόνο μία φορά. Και την Τετάρτη πήγε και το πήρε επειδή έπρεπε να πάνε στο χωριό της, όχι ότι την είχε πεθυμήσει.

Σε κάποια άλλη φάση, είχε έρθει ο πατέρας του παιδιού (είναι παντρεμένος σε άλλο μέρος τώρα) και το πήρε απ' τη μάνα για όσο διάστημα θα ήταν στην πόλη. Κάποια στιγμή, πάνω στη βδομάδα περίπου, το ζήτησε η μάνα, επειδή είχαν έρθει κάτι συγγενείς και ήθελαν να το δουν (όχι ότι την πεθύμησε). Το αποτέλεσμα ήταν, η μικρή να κοιμηθεί το βράδι στη μάνα της, και το άλλο πρωί την έβαλε να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της και του ζήτησε να έρθει να την πάρει, και καθόταν στην πόρτα και τον περίμενε.

Την καταλαβαίνω την κοπέλα, ότι θέλει κι αυτή να βγει σα νέα κοπέλα, αλλά μοιάζει να ξεφορτώνεται ένα βάρος κάθε φορά που την πάει στην πρώην πεθερά, και η μικρή δεν τη ζητά ποτέ.

ΜΑ ΤΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!:blink::dry: ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως και να εχει βρε κοριτσια

διαβασα με μεγαλη ευλαβια την συζητηση σας,

εχω κι εγω να σας πω για τις συνυφαδες μου - αφηστε

δεν μου φτανει ολο το site να γραφω

αυτο που εχω καταλαβει εγω

και απο την εγκυμοσυνη , αλλα και μετα με τα παιδια

γιατι εχω να συγκρινω μεταξυ εμου , των συνηφαδων μου , της πεθερας μου αλλα και των μητερων εμας των γυναικων ειναι οτι:

οσα δικαιωματα θα δωσεις , τοσα θα παρουν

κι ειμαι απολυτα πεπισμενη.

δεν μπα να ειναι η μανα ή η πεθερα (μπαμπας - πεθερος) που της αρεσει να χωνεται παντου ,

αν ζητας συνεχεια βοηθεια και

τους βαζεις μεσα στο σπιτι σου συνεχεια χωρις να θετεις ορια - θα σε καβαλησουν και καλα θα κανουν.

χωρις παρεξηγηση

σε πολλες αρεσει - να τους κανουν τις δουλειες

να τους φυλανε τα παιδια στο σπιτι τους - κι οχι να το πηγαινουν στους παπουδες , γενικα να παιζουν τον ρολο δουλικου προσωπικου

εγω δεν το ανεχομαι βρε κοριτσια

δεν λεω μια φορα στο τοσο , αν ειναι αμεση αναγκη

αλλα ολη μερα μεσα στο σπιτι μου;

ειτε μανα , ειτε πεθερα - δεν διαχωριζω

οχι - δεν το ανεχομαι

να μου κουμανταρουν αν θα πλυθει το πιατο μου ή αν θα ταισω το παιδι μου

ή αν θα το αφησω να κλαιει

ετσι γιατι μου αρεσει σημερα κι εχω τα νευρα μου

πρέπει να λογοδοτω!

αν ομως ουσιαστικα μενουν μεσα στο σπιτι και κανουν ολες τις δουλειες και μεγαλωνουν τα παιδια μας τοτε

μεσυγχωρειτε πρέπει να τις ανεχθουμε (βαζω κι εμενα μεσα γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινετε)

αυτα ειχα να πω

πραγματικα χωρις να κατηγορω οσες μενουν με τους γονεις ή τους βοηθανε

πολλες φορες αντιθετα τις θαυμαζω που μπορουν να τους κουμανταρουν ολους

δεν μπορω να ακουω παραπονα ομως

προσπαθηστε να βαλετε ορια

κι οποιος δεν μπορει να ακολουθησει - μακρυα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια συγνωμη που παρεμβαινω γιατι δ εχω γινει ακομα μανα

αλλα τρελενομαι κ μονο που διαβαζω αυτα που κανουν μερικοι γονεις

συγνωμη κυριακη μου που ειμαι εκτος θεματος αλλα βγαινω εξω απο τα ρουχα μου με αυτα που διαβαζω

ειναι δυνατων να υπαρχουν τετοιοι γονειειειειιειεςςςςςςςς ?????????

δ ξερω νομιζω πωσ οταν κ αν αξιωθω να γινω ΜΑΝΑ Κ ΕΓΩ θα γινω τρλη κ δ θα αφηνω ΚΑΝΕΝΑΝ να τα πλησιασει

ασχετο αλλα θα το πω

πχ η ξαδερφη μου

εχει 2 παιδακια ζωη να χουνε

ο μεγαλος ειναι 5 ετων κοριτσια θα το πω κ ας με θεωρησετε @@@@@@

της το εχω πει κιολας "την κορη σου την λατρευω αλλα .... τον μεγαλο

σορυ κιολας αλλα δ τον γουσταρο με τπτ"κ γελαγε η ελενιτσα χιιχιχ

κοριτσια το τι μπηνελικη του εχουν μαθει να λεει απλα δ το φανταζεστε αληθεια σας λεω βριζει σχεδον στην καθε του κουβεντα

οταν αρχισε η μικρουλα να μπουσουλαει "ο ηλιθιος" χοροπηδαγε στην πλατουλα της περναγε κ την χτυπαγε κ της τραβουσε τα μαλακια :(

κ η ξαδερφη μου ειτε διπλα ηταν ειτε μεσα απλα ελεγε γιωργο ασε το μωρο...

να τρεχει στο σπιτι κ να σκορπαει εφημεριδες κ χαρτοπετσετες

να ειναι με το μποξερακι κ εβγαζε συνεζεια .......... κ το τραβαγε κ το εδειχνε ιιιιιιουουουο

να ειναι το μωρο εξω στο μπαλκονι που ηταν μες την μπηχλα κ πεταμενα αρκετα πραγματα κατω κ βρωμικα κ τα εβαζε στο στοματακι της η μιλρη κ δ της ελεγε τπτ ουτε την σηκωνε επανω εστω η να τα μαζεψει η να την καθαρισει

μα ειναι δυνατον????????

δ ξερω η εγω ειμαι πολυ υπερβολικη η ορισμενοι γονεις ειναι τελειως στον κοσμο τους πραγμα που δ καταλαβαινω κ ουτε προκειτε

σορυ βρε κοριτσια παλι σας ζαλισα!!!! :P:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ παπουδες και γιαγιαδες δεν ξερω μαλλον εχουν πισω σε άλλη εποχη τοτε που μια θεια μου ελεγε στο γιο της :ελα Νικο μου φαε τσιτσι για να γινεις νιανια ... μεταφραση :φαε κρεας για να μεγαλωσεις και σημερα αυτο το παιδι ειναι ειναι αντρας 30+ και καλειτε να μεγαλωσειτο δικο του παιδι και ,λεει στο παιδι του τις ιδιες βλακειες .

Οι γονεις μας εμετακευονται καποιες καταστασεις για να μας δειξουν οτι δεν ξερουμε οτι εμεις δεν εχουμε το σωστο τροπο και ο δικος τους τροπος ειανι καλυτερος ; Ας σκεφτουμε και αν δουμε τι επικρατουσε οταν ειμασταν εμεις παιδια :φαε το φαι σου θα ερθει ο μπαμπουλας , α δεν κατσεις καλα θα ερθει η νεραιδα και θα σου φαει τη μιλια και άλλες τετοιες αηδιες που φοβιζαν τις ψυχες ενω τωρα εμεις οι νεοι γονεις επι το πλειστω λεμε την αληθεια :πρπεει αν φας για να μεγαλωσεις , να μας ακους για να μαθεις να κανεις διαλογο να σεβεσε .

Αχ κοριτσια και εγω με τον πατερα μου εχω μεγαλο προβλημα αλλα του τη λεω κανονικοτατα και να φανταστειτε οτι εμενα δεν μου μεγαλωνουν παιδι εχουμε και μια αποσταση αλλα επειδη 2 φορες την εβδομαδα παω γαι τη λογοθεραπεια του μικρου ειπα ελα μωρε ας παιρναω να τους βλεπω τι το ηθελα . Ο Σταυρος μου ειναι ενα αδυνατο παιδακι οταν δεν θελει αν φαει δεν θελω να τον πιεζω και ακουω απο το πατερα μου δνε το ταιζετε εχει φεξει το παιδι αν παλι εχει ορεξη μου λεει :αχ ξελιγωθηκε στη πεινα δεν το ταιζεις .

Παει ο μικρος να κανει κακα του και λεει μη παει μονο του στο μπανιο λες και θα πεσει στη λεκανη μην παει στη κουζινα δεν ξερω ισως του επιτεθουν τα πραγματα του ψυγειου :angry: μιλαει γαι το παιδι λες και ειναι 6 μηνων οχι 5 ετων το οποιο πρπει να μαθει να ειναι ανεξαρτητο .

Με τη μαμα μου παιρνει τηλ. και αρχιζει τι του μαγειρεψες :κοτοπουλο -α να βαλεις και λιγοο κριθαρακι η τι κανει το παιδι μην το αφηνεις μονο του καικατι τετοια αφηστε με τη γριπη που με εχουν πρηξει .

Κια ετσι ειναικαι με τα ανιψια μου ηλικας 17-18-19-20 ναικαλα ακουσατε αλλα να η αδερφη μου δεν τη νοιαζει ο αδερφος μου τον εχει γραμμενο ακι εγω του τη λω .

Για το παιδι μου κανεις δενε χει ακνει τιποτα μονο εγω και ο αντρας μου ειναιευθυνη μου καιδ εν ινω την αδεια σε κανενα μονο στο νονο του να μου μολησει για τη διαπεδαγωηγση του ολοι οι άλλοι δεν το επιτρεπω .

Α!ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΤΕ Τ ΧΑΤΙΡΙ Ας ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΑΛΑ Ο ΠΕΘΕΡΟς ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς (ΕΧΕΙ ΑΙΣΧΑΙΜΕΡ -ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ )

ειχα το παιιδ 7 ημερες στο νοσοκομειο καιδ εν ειχ κανενα να ερθι να με βοηθησει να παω να κανω ενα μπανιο κανεναν και το=ι ξαφνικα αρχιζουν ακιμου λενε θεωριες .

Αυτοι μεγαλωσαν 3 παιδια ο πατερας μου τη πεθερα του την ειχε διωξει και τωρα ηρθε να κανει κουμαντο σε μενα ε οχι βεβαια .

Κυριακη μου θελεις τη γνωμη μου :διωξε τη μαμα σου γιατι ετσιβρισκει εθυκαιρια και παρε μια κοπελα για τα παιδια η σε παιδικο σταθμο ναι θα κουραζεσε σωατικα αλλα θα εχει καλη ψυχικη υγεια διαφορετικα το ενα θα φερνει το άλλο .Θα σε αποκαλεσουν αχαριστη και οτι αλλο θες αλλα δεν πειραζει οι γιαγιαδες και οι παππουδς ειναιμονο για μια επισκεψη και αντε και λιγες μερες το καλοκαιρι ετσι σαν οικογενεια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου χωρίς να έχω διαβάσει όσα έχουν δημοσιευθεί μέχρι τώρα(παρα μόνο το αρχικό μηνυμα της Κυριακής)θα σας απαντήσω.

Όσα δικαιώματα και ''αερα''δίνεις τόσο παίρνουν.

Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι,όπως λέει και ο λαός :P

Η οικογένεια είναι οτι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί.Πρέπει να κρατάμε κοντά μόνο όσους αξίζουν.Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα.Γιατι να δηλητηριάζουμε την σχέση με τον σύντροφο και την ψυχοιλογία των παιδιών μας;Απλά για να λέμε οτι τα πάμε καλά με όλους;:ohmy:

Θέτουμε λοιπόν τα όρια στην οικογένεια μας και όποιος δεν συμφωνεί ή τα παραβιάζει καλό θα ήταν να είναι μακριά μας.

Δεν ξέρω..μήπως το πήρα λίγο...πατριωτικά;:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θεωρώ ότι έσύ οφείλεις να συζητήσεις με τον πατέρα σου...Ντρέπεσαι;;;Αν ναι, τότε ας το αναλάβει η μητέρα σου...

Πάντως μην είσαι και τόσο αυστηρή...Η παρουσία των παπούδων-γιαγιάδων είναι υγεία ψυχική για τα παιδιά...Κινέζικη παροιμία:αν δεν έχεις παπού ή γιαγιά, αγόρασε...

ΟΚ, έχεις δίκιο αλλά λίγη κατανόηση...

Η προαίρεση είναι καλή θεωρώ...

''Εκεί που είσαι ΗΜΟΥΝ και εδώ που είμαι ΘΑ'ΡΘΕΙΣ!'', το παρέπεμψα γιατί συλλογίζομαι μελλοντικά εμείς ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Κάποιες από εσάς είπατε "πώς όσα δικαιώματα δίνεις στους τρίτους, τόσα παίρνουν" και έχετε δίκιο! Και μόνο που μένουν μαζί μας, αυτό τους δίνει το δικαίωμα να έχουν και αυτοί λόγο στην ανατροφή των παιδιών. Μέχρι όμως ενός σημείου! Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να δώσω στο πατέρα μου να καταλάβει ορισμένα πράγματα αλλά δε βγάζουμε άκρη!! Κατά καιρούς μάλιστα έχει πει ότι θα πάρει τα παιδιά στην Αθήνα, γιατί εμείς λέει δε ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα από ανατροφή παιδιών!!:huh:

Όσο γι' αυτό που προτείνατε να του μιλήσει ο άντρας μου, "δε παίζει" σαν σενάριο γιατί είναι και ο άντρας μου παρορμητικός άνθρωπος και η συζήτηση θα καταλήξει σε καυγά τρικούβερτο!

Για του χρόνου σκεφτόμασταν να τα στείλουμε παιδικό και έτσι να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του αλλά τώρα με τη καινούργια γρίπη έχω φοβηθεί..:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυριακη, ετσι ειναι. Πρεπει να αραιωνετε σιγα σιγα εκει στο σπιτι σας και να μεινετε η οικογενεια σου και μονον. Να βρειτε εναν αλλον τροπο δεν γινεται; Στο λεω γιατι κι εγω γεννησα κι ειχα δυο μηνες εδω τη μανα μου μεχρι που τα πηρα στο κρανιο και τη μπινελικωνα ασχημα γιατι μου αμφισβητουσε τις οδηγιες που μου δινε η μαια μου και ηθελε να κανω τα δικα της. Μεχρι που της ειπα λιγο πριν τον 2ο μηνα της μικρης οτι την ευχαριστουμε πολυ για την πολυτιμη συνεισφορα της αλλα μεχρι εδω ητανε. Γιατι να σου πω οτι ειχε κανει και κομμα με την πεθερα μου, της οποιας εγω δεν της εχω δωσει ιδιαιτερο θαρρος να ανακατευεται, και μου ερχοντουσαν σχεδον καθε μερα και απροειδοποιητα και τα πεθερικα μου!!!κι εγω να θηλαζω και να μου πατανε τα κουδουνια και να τρεχω με το βυζι απ εξω να θηλασω το μικρο στο υπνοδωματιο και μαλιστα χωρις air condition. Μολις εφυγε η μανα μου κοπηκαν και αυτα και τωρα ερχονται μια στο τοσο για να τη δουν τη μικρη και φερνουν και κανενα φαγητο παντα με προηγουμενη συνεννοηση.

Γι αυτο σου λεω...μαζευε τα χαλιναρια σιγα σιγα...θα ζοριστεις βεβαια με τα παιδια, πρεπει και ο αντρας σου να αναλαβει ισως πραγματα που δεν εκανε μεχρι τωρα και εσυ, αλλα δεν γινεται να τα χουμε ολα...δυστυχως.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια...και πιστευω θα πανε ολα καλυτερα...κανε λιγο υπομονη με τον πατερα σου...θα φτασει ο καιρος να φυγει...και ισως να επαιρνε μαζι και τη μητερα σου...

πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm έγραψε:

Γι αυτο σου λεω...μαζευε τα χαλιναρια σιγα σιγα...θα ζοριστεις βεβαια με τα παιδια, πρεπει και ο αντρας σου να αναλαβει ισως πραγματα που δεν εκανε μεχρι τωρα και εσυ, αλλα δεν γινεται να τα χουμε ολα...δυστυχως.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια...και πιστευω θα πανε ολα καλυτερα...κανε λιγο υπομονη με τον πατερα σου...θα φτασει ο καιρος να φυγει...και ισως να επαιρνε μαζι και τη μητερα σου...

πολλα φιλια

Baby sm δε με νοιάζει που θα ζοριστώ με τα παιδιά. Άλλωστε το μόνο μου ζόρι θα είναι ότι θα πρέπει να τα πηγαινοφέρνω στο παιδικό σταθμό. Και όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού, θα τα βολεύω και μόνη μου.

Ο άντρας μου η αλήθεια είναι ότι βολεύεται που είναι η μαμά μου εδώ, όταν όμως χρειάζεται ή του το ζητήσω με βοηθάει με τα παιδιά.

Είχαμε συμφωνήσει λοιπόν πώς του χρόνου θα τα στέλναμε παιδικό, όμως με τη νέα γρίπη που έσκασε μύτη, ο πατέρας μου πλέον ούτε να το ακούσει δε θέλει για παιδικό! Κι εγώ έχω φοβηθεί λίγο και δε ξέρω πλέον τι να κάνω....μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο μπαμπάς σου και η μαμά σου είναι μαζί ή έχουν χωρίσει;

Σόρι που ρωτάω και δεν ξέρω αν έχεις ήδη απαντήσει σε ίδια ερώτηση μιας και διάβασα μόνο το αρχικό σου ποστ.

Αν δεν έχουν χωρίσει και είναι μαζί, μήπως είναι μεγάλο το διάστημα των δύο χρόνων που μένει μόνος του ο άνθρωπος, μακρυά από τη γυναίκα του και τα παιδιά του;

Άσχετα με το πόσο συχνά ανεβαίνει η μητέρα σου στην Αθήνα ή έρχεται αυτός σε εσάς το αποτέλεσμα είναι ένα. Εσείς είστε όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια που λέει και μια παροιμία.

Έχεις σκεφτεί πως θα νιώθει εκείνος; Και ειδικά ένας άνθρωπος που όπως λες έχει μάθει να "διαφεντεύει" και ξαφνικά βρίκεται αποκομμένος.

Μην τα βλέπεις όλα απο τη δική σου μεριά! Δηλαδή η μαμά που βοηθάει είναι η καλή και ο μπαμπάς που θέλει να έχει λόγο είναι παρείσακτος;

Δεν είναι "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου"!

Στη θέση σου δε θα έδινα και πολύ μεγάλη σημασία. Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών είναι υπόθεση των γονιών.

Εάν μου έκανε υποδείξεις ο πατέρας μου θα του έλεγα "ευχαριστώ για τη γνώμη σου" και θα έκανα το δικό μου, χωρίς εντάσεις.

Επίσης αυτό που κάνω όταν οι δικοί μας παππούδες μιλάνε μπεμπεκίστικα στο παιδί είναι να της λέω αμέσως μετά την κανονική λέξη. π.χ της λέει η γιαγιά της πάμε άτα; και γω της λέω η γιαγιά θέλει να πει να πάτε βόλτα. Θέλεις γλυκεία μου;

Και μετά κάνω και ένα σχόλιο του τύπου: Δεν μπορώ να καταλάβω. Δήλαδη η Λευκή (το σκυλάκι μας) καταλαβαίνει τη λέξη βόλτα, ενώ το παιδί όχι;

Και το ζήτημα τελειώνει εκεί.

Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο σε σχέση με τον πατέρα σου, γιατί σόρι κιόλας, μου φάνηκε κάπως εγωιστικό όλο αυτό.

Αν πάλι είμαι εκτός θέματος, μπορείς να με αγνοήσεις! :);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ έγραψε:

Ο μπαμπάς σου και η μαμά σου είναι μαζί ή έχουν χωρίσει;

Σόρι που ρωτάω και δεν ξέρω αν έχεις ήδη απαντήσει σε ίδια ερώτηση μιας και διάβασα μόνο το αρχικό σου ποστ.

Αν δεν έχουν χωρίσει και είναι μαζί, μήπως είναι μεγάλο το διάστημα των δύο χρόνων που μένει μόνος του ο άνθρωπος, μακρυά από τη γυναίκα του και τα παιδιά του;

Άσχετα με το πόσο συχνά ανεβαίνει η μητέρα σου στην Αθήνα ή έρχεται αυτός σε εσάς το αποτέλεσμα είναι ένα. Εσείς είστε όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια που λέει και μια παροιμία.

Έχεις σκεφτεί πως θα νιώθει εκείνος; Και ειδικά ένας άνθρωπος που όπως λες έχει μάθει να "διαφεντεύει" και ξαφνικά βρίκεται αποκομμένος.

Μην τα βλέπεις όλα απο τη δική σου μεριά! Δηλαδή η μαμά που βοηθάει είναι η καλή και ο μπαμπάς που θέλει να έχει λόγο είναι παρείσακτος;

Δεν είναι "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου"!

Στη θέση σου δε θα έδινα και πολύ μεγάλη σημασία. Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών είναι υπόθεση των γονιών.

Εάν μου έκανε υποδείξεις ο πατέρας μου θα του έλεγα "ευχαριστώ για τη γνώμη σου" και θα έκανα το δικό μου, χωρίς εντάσεις.

Επίσης αυτό που κάνω όταν οι δικοί μας παππούδες μιλάνε μπεμπεκίστικα στο παιδί είναι να της λέω αμέσως μετά την κανονική λέξη. π.χ της λέει η γιαγιά της πάμε άτα; και γω της λέω η γιαγιά θέλει να πει να πάτε βόλτα. Θέλεις γλυκεία μου;

Και μετά κάνω και ένα σχόλιο του τύπου: Δεν μπορώ να καταλάβω. Δήλαδη η Λευκή (το σκυλάκι μας) καταλαβαίνει τη λέξη βόλτα, ενώ το παιδί όχι;

Και το ζήτημα τελειώνει εκεί.

Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο σε σχέση με τον πατέρα σου, γιατί σόρι κιόλας, μου φάνηκε κάπως εγωιστικό όλο αυτό.

Αν πάλι είμαι εκτός θέματος, μπορείς να με αγνοήσεις! :);)

Οι γονείς μου είναι μαζί! Απλά ο μπαμπάς μου εργάζεται στην Αθήνα γι' αυτό δε μπορεί να είναι κι αυτός εδώ συνέχεια μαζί μας και έρχεται όποτε μπορεί.

Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό που εκτιμώ τη βοήθεια της μαμάς μου αλλά θυμώνω με το πατέρα μου που θέλει να έχει λόγο αλλά αν ήταν κάποιος πάνω απ' το κεφάλι σου όλη την ώρα και σου έκανε υποδείξεις για τα πάντα, τότε μάλλον και εσύ θα εκνευριζόσουν. Επίσης δε θεωρώ το πατέρα μου παρείσακτο. Τον αγαπάω αλλά ώρες και φορές δεν παλεύεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kyriaki78 έγραψε:

Σισσιώ έγραψε:

Οι γονείς μου είναι μαζί! Απλά ο μπαμπάς μου εργάζεται στην Αθήνα γι' αυτό δε μπορεί να είναι κι αυτός εδώ συνέχεια μαζί μας και έρχεται όποτε μπορεί.

Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό που εκτιμώ τη βοήθεια της μαμάς μου αλλά θυμώνω με το πατέρα μου που θέλει να έχει λόγο αλλά αν ήταν κάποιος πάνω απ' το κεφάλι σου όλη την ώρα και σου έκανε υποδείξεις για τα πάντα, τότε μάλλον και εσύ θα εκνευριζόσουν. Επίσης δε θεωρώ το πατέρα μου παρείσακτο. Τον αγαπάω αλλά ώρες και φορές δεν παλεύεται![/quote:2d74j2i7]

με τον ιο της γριπης ολεςεχουμε προβλημα και αυτες που εχουν μικρα μωρα και τα λιγο μεγαλυτερα ομως αυτη η κατασταση δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει αρα δεν μπορουμε και αν απομωνοθουμε .Ποσο ειναι τα μωρα ; αν δεν εχουν κανει τ εμβολιοτου πνυμονιοκοκου να μιλησεις με τη παιδιατρο καινα το κανεις αυτο προστατευει απο πολλα και απο πνευμονια .Αποτ ην άλλη πιαε με ωραιο τροπο ακι πες του :μπαμπα εκτιμω τη γνωμη σου αλλα σ επαρακαλω τα πραγματα εχουνα λλαξει και τον τροπο που θα μεγαλωσουν τα παιδια μου θα τον αποφασισιω εγω με τον αντρα μου .Κυριακη το οτι βοηθανε στο μεγαλωμα των παιδιων δεν σημαινει οτι πρπει να ακους ολα οσα λενε αστους να λενε λεγε εσυ ναι καικανε οτι εσυ νομιζεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...